412 comments found

Excellent Work :D Good Luck with sales

themeton

Thank you Hamid!

Loving this theme. I’m wondering, however, how to remove the default setting for the team member option that causes team member photos to appear in black and white first and only shows the photos in color when hovered over. I’d like for them to appear in color only. Thank you for any help you can provide.

Default-user

Some additional info for the Team Member issue – the grayscale issue only appears when the “Circle” option is chosen.

themeton

IE issue: Typically display:inline-block doesn’t work on IE7. But it also doesn’t work on IE9 and really confusing. When I add following on inspector and it works fine

.blox_elem_image_frame {
    display:inline-block;
    zoom:1;
    *display:inline;
}

Grayscale: I don’t see custom css result on your site (on about our team page). May your theme options doesn’t save or your site caches old styles. Please make sure what is wrong there

Thanks

themeton

If you wondering and don’t know what’s wrong there, you can send me your site address and login details on support site. Thanks

Hi, I have a problem with responsive feature of mana. To be specific – it’s about scaling in mobile view. When You look at http://valuemedia.wroclaw.pl/ on PC or Mac, everything look OK, but when You try to open this site on iPhone or Android phone, there’s a problem with font and picture scaling. Here’s screenshot: https://dl.dropboxusercontent.com/u/15383753/Screenshot_2014-09-02-10-18-37.png

Any ideas? Regards. F.

themeton

I saw there you’ve set 40% on all the title texts. That doesn’t responsive on small displays. I suggest you to use Column selection instead of hard 40% width. Please select column layout and add heading element on first column. http://d.pr/i/XjvE

Thanks

Any known issues with Wordress 4.0?

Thanks

Brad

themeton

Don’t have any now. But let me know if you have. Thanks

Just installed the theme with Wordpress 4.0 , and having issues updating the pages with the Box Builder. Anytime I hit “update” after making changes, it reverts back to the original layout and doesn’t save any of the new elements. Have you seen this and any fix available?

themeton

I’ve checked it with fresh 4.0 installation and didn’t see. Can you make sure there you don’t have any javascript issues on your dashboard? Or you can send me your link on support site with login details.

Thanks

bcorden Purchased

Having same issue with this theme with Wordpress 4. You can do one update to each page but after that you cannot do another update. Have installed latest version of Mana theme just to check and same issue. Checked on second site and again I’ve encountered update problems.

themeton

Thank you for the notice. I’ll check and update it soon. Thanks

eddieneg Purchased

Hi, I’m having the same problem. Can’t update the pages after wordpress 4.0 update. Please help.

themeton

I checked it on multisite and regular sites and works fine. I answered on your forum message and please send me a reply there with you login details.

Thanks

Default-user
eddieneg Purchased

I found it. In my case the wpml translation plugin is causing this

This theme does not work properly with WP 4.0. I have left msg on support site without any response. Hopefully they fix it or it’s a waste of money!

Problem….The site pages will not save after the first update after upgrading to WP 4.0

themeton

Please send us your site address with login details. I’ve checked everything on my end and nothing wrong with 4.0. Therefore I need to see your dashboard and inspect what’s going on there

Thanks

Hi,
1. Is it safe to update to WC 2.2?
2. No social sharing on product pages
Thanks

Landonw
Landonw Author Team

1. Should be fine, yes. 2. This should do the trick for you: http://wordpress.org/plugins/woocommerce-sharethis-integration/

Thanks

Hi, Having same problem with WP4.0 – cannot save site page. I have latest mana version. Thanks

Landonw
Landonw Author Team

Please make a ticket on our support forums – include a live link to your site aswell as WP-Admin login information (and preferably FTP too, makes for quicker problem solving) so I can experience the issue first-hand, find the bug and fix it.

Thanks

mogwai98 Purchased

Hi, Icon on the menu seem to be missing. All Icon are shown as a rectangle. ( nothing in IE ) my website is http://pushpull.kr/ How can I fix it ? Thanks..

Default-user
mogwai98 Purchased

It happend because of CORS. I’ve got my answer from goolge search.

Landonw
Landonw Author Team

Glad to hear! Let us know if you need anything else.

sfh Purchased

What is the difference between the “Video M4V:” and “Video Poster: in the video background setting?

Landonw
Landonw Author Team

I believe it depends on what kind of filetype you’re using because they may use different embedding methods.

Thanks

by
by
by
by
by
by