70 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi,

I have purchased theme & now facing issue in chrome. If I am using any web fontkit, then text not shown on chrome browser. That theme not support any other web fontkit. Can you please help me with that issue. Waiting for your response asap.

Sanjeev

Decneo

replied via E-mail.

Default-user

Yes, Only In chrome

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
wcs2 Purchased

Hi, I’ve encountered two significant errors – first, when I imported the dummy data, my site gave me a 504 error and I needed to overwrite the htaccess file in order to regain entry – and then the data didn’t appear!

Second, the dropdown menu is not appearing in Firefox or IE. It appears in Chrome, however. The site is here if you’d like to check: http://xb501.com/. I only have it under “Who we are” at the moment. The menu is set up correctly.

Thanks.

Default-user
wcs2 Purchased

Just want to say thank you for the great follow through via email. I’m grateful for the support.

Decneo

You’re welcome wcs2 :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States

How should I enter the address of the location for the Contact page? I’ve tried the link from Google Maps and entering the location, and neither are loading the map on the Contact page. You should add this into your intro documentation. :)

Decneo

Hi, sorry for that :) next update I will add this into the documentation, however this is the example of adding : http://www.mediafire.com/view/c5atf7e2r5alxb5/mana_map.png

Best regards,
Decneo

envecreative1

OK, great, I’ve fixed that, thank you.

Another question: My portfolio single pages are all coming up as 404s. I’d like them to look similar (but not exactly the same) as the theme, but none came in with the dummy content import. Either way, I can’t see what they really look like right now. Any thoughts?

envecreative1

Also, I wasn’t sure if there was supposed to be a backend section for “Project Information,” but it’s not in the custom post type in the backend.

envecreative1

I reset my permalinks and it appears to be working now.

Decneo

Hi, I’m glad you made it worked. :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello, I am experiencing the same problem as sanjeev2000 – when the page is loaded the H4 text in the footer is not appearing, but when I change something through the webmaster tools (such as change a colour or adjust a size), the headings appear. Can you respond ASAP please? Cheers, Jon.

Default-user

This issue only appears in Chrome.

Default-user

Also, I posted this in the Wordpress area, but I have purchased the HTML version.

Decneo

Hi, I will check it. Next time please comment at HTML version please :)

Decneo

Hi, please using this fixed : http://stackoverflow.com/questions/22011139/google-fonts-are-not-rendering-on-google-chrome

Please contact me via my contact page or comment in HTML version next time you need help.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi,

I use the managov wp theme and I have one gallery plugin I want to use with it. The gallery plugin is Envira Gallery. But the gallery plugin doesn´t work. The envira support says, it only works well with a jquery version greater than 1.7.1. and my theme (managov) seems to use an older version.

My question: which version the managov theme uses? And how can I implement a jquery version greater than 1.7.1?

Best regards, Ingo.

Decneo

Hi, Managov using jQuery 1.10.2 as the built-in WordPress, see : http://themes.multipixels.net/managov/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.10.2

Best regards,
Decneo

Default-user

Hi, I gave your answer to the envira guys and that is what they say: “Your JavaScript error is being caused by your theme. The theme: managov.”

In Google Chrome I get this debug results:

Uncaught TypeError: Object #<Object> has no method ‘addTest’ envira.js?ver=1.0.7:3 Uncaught TypeError: Object [object Object] has no method ‘isotope’ (index):465 event.returnValue is deprecated. Please use the standard event.preventDefault() instead. carouFredSel: No element found for “#carousel-works”. VM110:1 Uncaught TypeError: Cannot read property ‘autoNS’ of undefined

Any hint for me to get the problem solved?

Thank you and best regards, Ingo.

Decneo

Hi, it is not the error it’s just the alert from google chrome. if you don’t mind please give me the link to the issue page with login detail please I will check it.

Best regards,
Decneo

Default-user

Hi, how can I send you the data securely?

Best regards, Ingo.

Decneo

send to my email please : cg4max@hotmail.com

Default-user

I´ver sent you an email.

Best regards, Ingo.

Decneo

ok, I will check it then reply you via E-mail.

Best regards,
Decneo

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States

Another question for you: The Team area text is longer than the one you have in the template, and the text and photos overlay the area below it when you scroll back up. Is there an easy fix for this? Attaching a screenshot so you can see how it looks.

Decneo

Hi, please give me the link of this page please.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States

How do I assign a page as the search results page? I see how to assign the template, but it still defaults to another page that I can’t customize from the Theme Options page.

Decneo

Hi, the search page is search.php file.

Best regards,
Decneo

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
gdayvon Purchased

I have the Managov Wordpress theme. I love it, its really nice but I am having a problem. I dont know whats wrong but my “blog by category page isnt showing correctly”: http://secretsofthehire.com/best-interview-tips/

It looks nothing like the example.

Decneo

ok, could you please give me the login detail please such as wordpress login link , username and password send to my contact page or this e-mail : cg4max@hotmail.com I will check it then.

Best regards,
Decneo

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, there.

Nice theme.

I seem to have a small problem though. The “grass” background on the homepage or about us page is not displayed on devices such as iPad and iPhone.

Could you tell me how to fix this?

Many thanks for your help!

Decneo

Hi, sorry to replied you late because we have to go out to another country. here is the fix code inside css/style.php replace to the old code only background : #coop_background { background: url(../images/large/grass_bg.jpg); min-height: 280px; margin: 0 auto; width: 100%; position: relative; }

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
VK_17 Purchased

Hello!

Could you please tell me how to change the colour of the separating line between header and menu. It is same colour with logo on live theme preview here, but it’s black as default after activate the theme. Thank you!

Default-user
VK_17 Purchased

And how to change hover menu item colour?

Decneo

for the line color please go to css/style.php you will see this code : .header_top_second { background: #e8e8e8; border-top: 4px solid #5ccaab; }
Notice : #5ccaab will be php code but you can change php code the the color code like #1EA5E7

Decneo

for hover color : inside custom.php you will see this :
ul.sf-menu > li
at color effect section just change php highlight color to the code color like you want, ex: #3EFF12

If you have any question please contact me via my contact page.

by
by
by
by
by
by