62 comments found

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years

Is there demo content for this theme?

Decneo

Hi,thank you for purchased, the demo content is under ” mark2/demoXML/mark2.xml “

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years

Also how do I get all the colors to show up like they do on the demo site? Thanks for the future support. : )

Decneo

you can choose the color via ” Appearance -> theme options -> highlight color ”

P.S. if you have any question you can contact me via my contact page.

Best regards,
Decneo

  • United States
  • Has been a member for 3-4 years
  • Bought between 10 and 49 items
FXH0321 Purchased

Great theme! How do I change the small description/subtitle of the main menu navigation?

Decneo

thanks.

  • United States
  • Has been a member for 3-4 years
  • Bought between 10 and 49 items
FXH0321 Purchased

Nevermind, I found the subtitle/description

Decneo

Thanks.

  • United States
  • Has been a member for 3-4 years
  • Bought between 10 and 49 items
FXH0321 Purchased

Which tag do I need to change to make the links inside the blogs appear in blue and underlined?

Decneo

Hi, you can change the color via css/style.php on line 1471 you will see this
.blog_title a:hover{color:<?php echo $highlight_color ?> !important;} change ” <?php echo $highlight_color ?> ” to #777777 for example.

Best regards,
Decneo

FXH0321
FXH0321 Purchased

What about a hyperlink within a blog post (not the title)? Where can I change that link to make it appear a different color?

Decneo

Hi, the hyperlink within the blog post has its own css tag ( there’re many hyperlink ) so the easy way to change it you have to view on the code and change inside index.php , if you have any further question please contact me via my contact page please we will talk there.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users

The slider on the demo it’s missing.

Decneo

yes, it’s the Revolution slider plugin issue on multisite , after I upgraded to the newest version all my slider setting was gone, I was waiting for themepunch back-end supporter to back up the setting and slides back.
P.S. the plugin works fine for fresh installation

Best regards,
Decneo

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello,

I’m not sure if its a bug but randomly the sub menu item names appear on my site without hovering over it. Please assist, I cannot figure this out.

www.dltmobile.com

Decneo

Hi, Sorry to replied you late, it looks like the site doesn’t load the jQuery file. please give me your login detail via my contact page I will take a look at it.

Best regards,
Decneo

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
newton407 Purchased
Good day. Am having some small issue. My revolution slider is my inner pages is moving down a little from its main container, thereby creating a space there. You can see example of what am saying here. http://hevcom.com/our-programmes/love-season/

Pls how do I fix this. Thank you.

Decneo

Hi, sorry to replied you late, first you have to create custom container and put the margin-top: -50px; instead of .content2 class

Best regards,
Decneo

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars

Hello. Can’t seem to install correctly. Once I got past the Missing Stylesheet problem and only uploaded the content folder, it renders wrong, with a missing top bar, no color, etc. Couldn’t use the second .zip to upload directly inside Wordpress either. Please help? Thank you!

Decneo

Hi, E-mailed back.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars

Thank you for the quick email reply and installation! Great customer service. :)

Decneo

Hi, Thank you and You’re welcome.

Best regards
Decneo

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, Under team profiles, how do I make the employee’s name, title, and social buttons appear below the picture like in your example? Right now all that shows up is the picture and description. Thanks again for your help! My email : aabedard@slashsolution.com

Decneo

Send to your E-mail.

Best regards,
Decneo

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United Kingdom
launchuk Purchased

Hi there, we have already purchased this theme. Can you provide an update for the twitter widget now that the API has changed. Many thanks

Decneo

Hi, I’m finding the way to make it work.

Best regards,
Decneo

launchuk
launchuk Purchased

any news on this?

Decneo

Hi, sorry to replied you late, As now twitter changes their rule to get the twitter feed, so I recommended you using this plugin : Recent Tweets Widget

Best regards,
Decneo

launchuk
launchuk Purchased

thanks for the update. We have tried to reinstall the theme and upload the demo data but we are struggling to get it working. can you help with the install?

Decneo

ok, sure. Please give me the login detail send to my contact page I will set up for you.

Best regards,
Decneo

launchuk
launchuk Purchased

i have just sent you a mail… many thanks

Decneo

ok, I’m working for you.

launchuk
launchuk Purchased

great .. thank you so much

Decneo

You’re welcome :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • United States
josh_ames Purchased

I’m trying to upload the demo content .XML file that is provided, however my WordPress is giving me a blank white screen and then the file shows up as a .txt file in my Media files. Do you have a different version of the XML file that you can provide? It also won’t upload the zip file of the template. I have to manually upload the files via SFTP. Thanks.

Decneo

Hi, if you don’t mind please give me your login detail please I will take a look at it.

Best regards
Decneo

Default-user
josh_ames Purchased

Decneo, Can you tell me what you did to fix the blank screen issue? I have another template that is doing the same thing that I’m trying to import portfolio items into. Thanks!

Decneo

Hi, there’re something wrong with your site the GD library not installed or error.

Best regards,
Decneo

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
lpup Purchased

HeY!!! for what is the next update? thanks visit my website and look the theme on my website www.lpuniversal.com

Decneo

Hi, for now there’re no update yet, anyway your site looks nice and sweet :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
newton407 Purchased

How to i move the navigation menu closer to the logo and also reduce the space between each menu items. Why i need this is i want to add two more navigation links to the menu My Website is www.n-gap-ng.com/home/

Thank you.

Decneo

Hi, you have to edit the header.php and css/style.php please contact me via my contact page I will guide you there.

Best regards,
Decneo

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United Kingdom
launchuk Purchased

Hi there, we are getting an error when trying to view the site in IE. It says “Internet Explorer has stopped working” http://arcccommunications.com/ . Has the Twitter widget been updated?

Decneo

Hi, the issue is from the IE not the theme sometimes you have to update the IE plugins I got the same issue before. and for the twitter it has a way to make it work but you have to create your twitter account like dev if you would like the way how to make it work please contact me via my contact page I will guide you there.

Best regards,
Decneo

launchuk

What ie plugins need to be updated? can you help with the twitter widget set up please. thanks

Decneo

Could you please contact me via my contact page please I will guide you there ?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi,

I’m provinding multiligual ability to my site based on your theme but the revslider is now displaying me : “Unable to find the wrapper “BLOGUPLOADDIRhttp” – did you forget to enable it when you configured PHP?”

How to have it working ?

Thank you Alban

Decneo

Hi, if you don’t mind please send me your login detail to my contact page. I will take a look at it.

Best regards,
Decneo

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, great theme! 1. Under team profiles, how do I make the employee’s name, title, and social buttons appear below the picture like in your example? 2. Contact page: Adding a flag and photo, description on the exact address in map? 3. Removing large space between page title and body content on all pages?

with thx.

developersbiz

...Also, Portfolio page is showing fine, but all individual portfolio pages get 404 error.

Decneo

Hi, Thank you for purchased, if you don’t mind could you please send me your login detail to my contact page please ? I will take a look at it and will replied your question there.

Best regards,
Decneo

developersbiz

Hi, Thx very much, meant to come back sooner to say great theme, excellent support response. Very happy, will rate 5stars!

Decneo

Thank you very much :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • United States

i’m having issues loading the demo content. I have installed the theme files and imported the mark2.xml file. But the site doesn’t look like the demo, it’s missing all of the colors. It’s pretty much a white blank page. Please help!

Default-user

the website is http://4theglry.com/

Decneo

Hi, please give me your login detail please send to my contact page, I will set the site up for you like the demo preview.

Best regards,
Decneo

Default-user

ok, email sent

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years

In the tab in my browser, I cannot get the “[Page Name] – [Site Name]” to show up properly. The [Site Name] is there, but the “[Page Name]” does not show up for the home page. All other pages show up in the browser tab. It’s just the [Page Name] for the homepage that does not show up. Thanks, Shane

Decneo

Hi, sdonofrio38 could you please give me some screen shot please, send to my contact page.
actually, the homepage will show only the website title? forgive me if I missed.

Best regards,
Decneo

Default-user
http://img571.imageshack.us/img571/2637/w8s2.png

superrooterdraincleaning.com

The page title does not show up for the home page in browser tabs, correct.

Decneo

please contact me via my contact page, I will give you new header.php file.

by
by
by
by
by
by