revaxarts

revaxarts supports this item

Supported

This author's response time can be up to 2 business days.

220 comments found.

Hi,

I just purchased the Market template but is does not seems to act responsive. Neither the once build through te builder as the pre installed once. [link removed] Please advice

Kind regards, Mark

Hi. I tested on my HTC One and with “device” it does not act responsive. Same goes for a Nokia Lumnia 920 (win). I will try and remove the “device” part from the templatebuilder. As soon as that went well, I will rate the item :). Still love the whole concept.

Mark

does it work without? Haven’t an Android device or win here so can’t test it really

the “max-device-width” does not work for these devices. Also my galaxy tab does not respond to “max-device-width” but they all do respond to “max-width” .

Can you tell me where to change this in the builder? If fixed, we can start using it and let our design dept go crazy :)

Mark

after uploading the market template to the template builder and transferring it to my mailchimp account via the api the template completely looses its responsiveness.

Did I make a mistake or is this a fact?

The reason you don’t see a responsive template is media queries look like this
@media only screen and (max-device-width: 480px)
while on my demo sites for I use
@media only screen and (max-width: 480px)

This is required that only devices with a max device width of 480 pixels use the responsive feature

To allow media queries only on that devices (which they are made for) helps to get rid of unexpected results in Thunderbird and Apple mail.

You can remove the “device” from the media query to see how it looks in the browser

Hope that explains it!

Thanks!

Hi, where is the serial number to use the template builder ? Was Searching already 1h.. HELP :) thx

Where is the purchase code ????????’’‘ Can’t find it !!!! I upload the Template Builder to my own server : All settings are OK … BUT when I wanna generate the html code… OOOOOOOOOOOOpppppppppppppsssssssss !!!!! HELP !

Thx you GOOGLE ! I found it finally… :)

Ok, Great! :)

Great product, but I was disappointed with the lack of control in Mailchimp. Would like to see more options for changes here. (I did mine in html) Otherwise it built all the base html well.

Thanks for you feedback, Always nice to get this kind of respond!

Hi, when uploaded to CM, the CM adds “This email was sent to [email]. If you are no longer interested you can unsubscribe instantly.” to the end. This makes it really ugly, do you have any solution to add it to the message body?

This is caused by some recent changes. I’ working on the updates to fix this. Meanwhile simple move the <unsubscribe> tag outside the <singleline>. Thanks!

Here is what Campaign Monitor people said, then they analyzed the code: “Your unsubscribe tags are fine, you just need to place them in your code (<unsubscribe>) outside of an editable region (ie. not inside <singleline> tags)” Could you please correct it and put that version as a latest one. I think it pretty big deal if I cannot use it on a fly at CM.

Ok, thanks update is on the way :)

error, error, error …..

I successfully uploaded a template through mailchimp’s API, but I didn’t realize you can’t remove sections in through mailchimps UI. So I deleted it from Mailchimp and created a custom template in your template builder. But now every time I go to stage 3 to get the HTML I get that error message giving me 1 of 2 reasons why its happening. I have done every single thing possible to get it to work and no luck. It’s driving me crazy quite frankly. The files are uploaded correctly, API is working, no open windows, logged into mailchimp…. what is going on?

Removing sections is only possible in the campaign. I had a talk with MC this week were we discuss this “problem” but it seems they sad it should be done this way

I think the author need to concentrate on MC and CM integration, if its mentioned as the value proposition. BTW, CM team seems to be eager to help and review code (it took me approximately 30 minutes to resolve everything). The authors need to change those error spots and keep up the good work for the clients.

I’m aware of some recently changes and working on updates to all my templates. Please stay tuned!

The templates can be customized? thanks

Yes, but you need some basic HTML/CSS skills

Hi, I downloaded the Market template a couple months ago and have since been using it for our company newsletter. We have received various complaints from recipients that, upon receiving the email, their browsers lock up and they are frozen and unable to do anything. We know that two of the recipients were using Windows 8 and Outlook 2007. Also, one of the recipients is very IT-savvy, so we know it’s not a case of “user error.”

Are there any known coding issues that could be causing this error to occur? Please HELP.

Sorry for my absence. I was on vacation and couldn’t get back to you earlier Can you please open a new ticket?

Thanks!

Thank you for getting back to me. Actually, we already figured out the problem. We accidentally added some code in there that wasn’t compatible with Outlook. Thanks anyways!

ok, great :)

Don’t hesitate to contact me if you have further questions

My newsletter is not responsive as shown in the previews. I have replaced max-device-width with max-width in the media queries as you suggested in one of the posts but still no responsiveness.

Hi! The reason you don’t see a responsive template is media queries look like this
@media only screen and (max-device-width: 480px)
while on my demo sites for I use
@media only screen and (max-width: 480px)

This is required that only devices with a max device width of 480 pixels use the responsive feature

To allow media queries only on that devices (which they are made for) helps to get rid of unexpected results in Thunderbird and Apple mail.

You can remove the “device” from the media query to see how it looks in the browser

Hope that explains it!

Thanks!

What are the updates you have made.

Some small bugfixes and compatibility for Outlook 2013

I just uploaded the files as seen in video to my server but I cannot see any pics. Page seems to work. Any ideas what is wrong? I cannot see the text “your server is ok” like in your video.

Settings for folders? 750 or 777 – just keep them at 710?

Hi Pedro!

Maybe you have some other restrictions with htaccess. Can you access the images with a different browser?

ok, let’s keep this conversation at the ticket system!

Hi, I have purchased the market template and using it with MyMail WordPress plugin. I edited the logo area and selected to change it to an image. But the image size is way too big on smaller devices. even if I add an image 50% smaller it rescales to the 600 by 375 size. How can I prevent this please?

Also, I have read the comments about it not being responsive – in the html I see ”@media only screen and (max-device-width: 480px) {....”

what are you suggesting to change…and if we do will there be problems with Apple Mail and Thunderbird?

Also, when I try save template with modules ticked – it goes to the default Market and I loose the work i have done.

thanks for your help.

Hi!

You can change the width of the logo by altering the width attribute. switch to HTML vie or use the developer tools of chrome.

You don’t have to remove the “device” this way the responsiveness only affected mobile devices.

Best is to testrun your campaign before your send it

Hope that helps!

I’m curious if this template will work with other email services other than MailChimp. I have client that use MC, but also ExactTarget and MyEmma. Many thanks -

If they accept HTML templates yes. But the maybe don’t work with custom editors

Hello we have buy the template,

now we want to built a Newsletter but there is somethink wrond…

“No response from the server! Would you like to check the configuration?”

Thanks a lot Ralf

You have to upload all files to your server: https://vimeo.com/35621636

Hello, I just purchased your theme. I am attempting to create a newsletter via the WP Mail plugin. I am able to do and and preview however when I try to send a test email it does not work. Test emails work on all my other themes but this one. The only way I can get emails to work is if I use the builder and copy HTML. What am I missing?

Hi!

Sorry for the troubles!

Can you please open a new ticket?

Thanks!

Looking for a way to use this theme with Thunderbird. I’ve got that I need to use something like stationary, and install the theme alright. But is there any way of make it “functional”? i.e. to make the subject line change into the subject of the E-mail or whatever? And to make the images included in the mail?

If there’s some tutorial or whatever on this, I have failed to find it. :)

HTML hardly work on local email clients. You can try to import the html but you should use an inline version for best results

by
by
by
by
by
by