388 comments found

Unmarked Purchased

Hey, I like the theme, I’ve been messing around a little bit with it. I’ve noticed that the matrix social bartender when used in the sidebar as a widget seems to mess with the theme a little bit. sometimes fixes itself sometimes not.

But my main question – I am trying to have it so the main page is the tiled random ajax boxes for latest blog posts. and then a link for “blog” on menu, which will bring to an “archives” page pretty much, latest posts, but in LIST FORM. so home screen = tiles, blog page = list form.

any ideas?

billyf

Hi Unmarked,

For the social widget at sidebar problem, can I have access to your website so that I can solve the problem there? If it’s a common problem, I’ll release the bug release in an update.

As for your main question, it sounds very similar to what I have at the demo page, am I right? In that case, you just need to assign ‘List’ as the archive tile type in Appearance > Theme Options. Then, you can create new posts as you normally do but instead of uploading only the tile image, you do need to upload a list image if you want it to appear nicely in the list.

If there’s any doubts, feel free to contact me again.

Thank you.

Default-user
Unmarked Purchased

Hey, yes I am trying to get it similar to the way you have it in the demo page. the “archives” display the way I’d like it to, but I am trying to make the “blog list” link you have a page, I can’t seem to figure out how to make the link for blog go to the layout of “blog list”. I’m a sem-rookie, thanks in advance for the help

billyf

Hello,

The ‘Blog list’ page is actually a category page. What I did was, I created a ‘Blog’ category with all subsequent categories assigned as children categories. Hence, I just need to put the ‘Blog’ category page as a link and all the blog posts will be shown there.

If you are still not sure of how to do that, I can help you to set this up with access to your WordPress admin panel.

Thank you.

Hi, I am only able to see 10 tiles in the home page. The blog posts are more than that. Given the current layout, I have space for two more tiles and I want to use that. How can I?

Also, is there a way, I can enforce a particular order?

my site is www.inkattech.com

billyf

Hello,

You can change the number of tiles / posts per page at Settings > Reading > Blog pages show at most….

As for sorting them in a particular order, currently they are sorted by date. If you use them as ‘static’ links instead of latest blog posts, you can actually make them sticky and change their order by altering the date. The tiles start from the top left and end at bottom right.

If there’s any doubt, feel free to contact me again.

Thank you.

I like your theme, very inspiring!

billyf

Thanks for the compliment :)

Is there an easy way (possibly with shortcodes, or another method) to create tiles on a single post. I’d like to display different bits of info with in tiles.

billyf

Hello,

Thanks for purchasing my theme! By default, there’s no simple way to add tiles into single posts (hence I’ve not shown any of it in the demo). However, depending on what you want to put at the tiles, you just need to add the following code into the HTML editor to bring up a tile : <div class="tile small themecolor">Content</div>

Just change ‘small’ to either ‘medium’ or ‘large’ if you want to use different sizes and the ‘themecolor’ will accept all other predefined colours such as blue, red, green, lime etc.

If there’s any problem, feel free to contact me again.

Thank you.

david49 Purchased

I can not publish message since I updated my wordpress version. Can you help me? I’ve already sent my ID for an old problem. thank you in advance.

david49 Purchased

You have already access to my website ^^

so, a store version is possible in the future? very sorry for my bad english… =)

billyf

Hi david,

Can you please resend your login details to me? Based on the previous email, the ID should be left4689 but when I tried logging in using it, I got an ‘invalid username’ error.

As for the store version, it is indeed within planning but I’m not sure whether I can put it here in this theme because the layout might need some significant changes to be ‘useful’ as an e-commerce theme.

Thank you and happy holidays!

david49 Purchased

I resend my login details by mail after verifications… I’m sorry to bother you again!

Thanx and happy holidays!! =)

billyf

Hello,

The problem has been fixed and now there shouldn’t be any errors when you post new items. However, do note that some of your plugins have problems that will also give error message when you edit / add posts. If you deactivate all plugins, things are all working well. If you activate all of them, there will be error messages (which are not caused by my theme).

Thank you.

hi there! i have a problem in blog posts: i need that the “facebook’s like button” turns in to a “facebook’s share button”... i’m not good in code writing :) check it out yourself lnx.luckyassembler.com

billyf

Hello,

This is taken from Facebook’s Like Button FAQ (https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/) :

What happened to the old Share button? We deprecated the Share Button when we launched the Like button...

Thank you.

It there a way to make the tiles on the home page link to specific pages? Instead of post feeds?

Thanks so much for taking the time to answer!

billyf

Hello,

Thanks for purchasing my item! You can link the tile to any URL by using ‘Link’ post type. Don’t hesitate to contact me again if you need more help.

Thank you.

david49 Purchased

Thanks you very much billyf..!!

But i’ve always this problem:

http://img15.hostingpics.net/pics/4956419013.jpg http://img15.hostingpics.net/pics/9682189012.jpg

sorry to bother you again… thanks again for this great template!!

billyf

Hello,

No problem. Now it seems that everything is working well (e.g. it’s showing the correct ‘Likes’ at this page : http://leftsideradio.net/2012/12/19/mac-lucci-ft-yukmouth-cortez-muzic/ )

Actually this problem will occur depending on the type of permalink settings. It will work if the permalink has trailing slash but if there’s no trailing slash, a line in javascript.js has to be edited to make it work.

Thank you.

david49 Purchased

I tried several settings for permalink but “likes” not displayed. However, they were active before the update… =(

billyf

Hello,

Sorry to hear about the problem. If I remember correctly, it was working well when I checked your site few days ago. I’ll check out later when I have access to my computer.

Thank you.

david49 Purchased

yes, exactly. thank you again!

billyf

Based on my initial investigation, it seems that Facebook API is not returning the correct values. I’ll check out what went wrong, please give me some time (probably few days).

Meanwhile, I would like to know whether you have modified any of the files or used any new plugins?

Thanks and sorry about the problem.

billyf

Hello,

Your problem is exact like the bug reported here : http://developers.facebook.com/bugs/180781098727185?browse=search_50e03d2acefbf2396579818

Everything is working well within my theme but the result from Facebook isn’t correct. This seems to be a bug at their Graph API and they are already looking into this problem. So far your is an isolated case because it’s still working well in my demo and I have not heard of any other people reporting it yet.

Thank you and sorry about this problem which is beyond what I can do to solve it.

billyf

Hi david49,

I have sent you a new file through your email regarding this problem. It should solve the problem as described by you.

Thank you.

My site is www.urbannewsupdate.com. I just purchased your Matrix theme. Wordpress indicated that the installation was successful. However, when I attempted to activate the theme, I got an HTTP 500 Internal Server Error. What should I do?

billyf

Hello,

Can I know whether the problem is still there? When I checked your site just now, everything seems to be working fine here.

Thank you.

Default-user

IE 10 was in “compatibility view.” When I unchecked “compatibility view,” all was well. Thanks for checking.

billyf

No problem :) I’m glad you have figured out what caused the problem. Also, I have sent the demo content to you as per your request in the email.

Thanks.

1BJK903 Purchased

Billy, hi there..

I have a problem with the searchbox. If I enter a query into the searchbox, than I get a standard of 2 uncategorized posts which is actually impossible, because I have no such post / portfolio or anything…

The second problem is that if I do a search on a post that does exist and I click on the tile, it is not opening it by refreshing the page and showing the whole post, but puts the post beneath the searchresults in a place with a white background. It is truly odd and very annoying. I hope you can fix this problem…

PS: I am developing in Localhost.

billyf

Hello,

Sorry to hear about your problems. It is very difficult to determine the cause of the problem without access to it when the problem seems to be an isolated case (the demo works fine). Is there any way you can let me gain access to it (either by uploading it to a webhost or other means)?

Besides, have you modified any of the codes? If you have changed any codes in search.php, archives.php and sidebar.php, it might be good to use the default files just to rule out any possibility of accidentally removing important codes in the process of modifying the file.

Thank you and I’m sorry to say that this is the best that I can do with what is available at the moment (with just the description of the problem).

Digittao Purchased

I have this lines on error_log file when loading a site with this theme:

[07-Jan-2013 09:09:16] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/cccccc/public_html/wp-content/themes/Matrix/index.php on line 18 [07-Jan-2013 09:09:16] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/cccccc/public_html/wp-content/themes/Matrix/index.php on line 92

How to fix?

billyf

Hello,

Thanks for purchasing my theme. The problem sounds like you have not set up the sliders and featured content in Appearance > Theme Options > Home Settings. Just set them up and these messages will be gone.

Thank you.

Glassfin Purchased

Hi Billy,

I just bought this template for my company, still modifying now. I have two question for you..

I saw your sample can link the video from vimeo, how is it work? I select the video format for portfolio, and the confuse part is should I put in the vimeo URL or the embed code, if I’m not choose to upload video? I got try both but not working.. http://imageshack.us/photo/my-images/15/problemuf.jpg/

another question is the main page display , can I add the post from page inside the display? or just only allow the post from portfolio only?

thanks a lot..

billyf

Hello,

Glad to hear that you have no problems embedding video now. For the comments not hiding, I’m just wondering whether it is possible for me to take a look at your website and at the same time, access your WordPress admin panel? It should work exactly like a portfolio page.

Thank you and sorry about the problem.

Default-user
Glassfin Purchased

OK can, can you give me your email address, so that I can email you the user and password. thanks.

billyf

Hello,

You may send the details to me via my profile page, at the lower right corner.

Thank you.

nick10v Purchased

Hi Billy, great theme! Just downloaded and installed it and I’m currently having trouble looking for the tile settings in wordpress dashboard? Where can I access that?

Default-user
nick10v Purchased

Hi Billyf, I have sent you the details! Please let me know if you need anything else from my side. Thanks!

Default-user
nick10v Purchased

Hi Billy, I followed your previous instructions and re-uploaded wp-admin and wp-includes, however the problem still persists. I am able to upload images via link. Any other solutions to this problem?

billyf

Hi,

I think I’ve found the way to upload the image at your website. For some unknown reasons, you have to double check that there is indeed a link at ‘Link URL’ when you have uploaded an image. If there isn’t, you just need to click ‘File URL’, then click ‘Insert to post’ and the image will be added into the text field.

Thank you.

paulusch Purchased

Hi there,

How can I switch between horizontal and vertical layout in lightbox mode?

Thanks.

billyf

Hello,

No problem! Feel free to contact me if you have any problem using my theme ;)

Thanks.

Default-user
paulusch Purchased

Hi Billy,

1 More question …

I was wondering if it is possible to change the content of the tiles on rollover.

Example: Normally you see Picture1 in the tile but when you rollover the tile the image switches to Picture 2.

Best,

Paul

billyf

Hi paulusch,

It is not impossible. However, doing so might need to compromise by disabling the tile animation. Is that ok with you? Just send me an email with your request as well as admin access to your WP backend and I’ll help you to do it.

Thanks you.

nick10v Purchased

Hi Billy, I actually want to also combine the colours schemes of Matrix and Matrix light. My current theme is Matrix and in this sense, I want to switch the menu bar from black to white, and the dark grey text boxes to white also, like Matrix Light. These are the only 2 colour aspects of the website I want to change.

Can these be quickly changed through the CSS editor?

billyf

Hi nick10v,

If you want to combine, you can open up style.css in both Matrix and Matrix-Light. Then, copy and paste the colour of one to the other, depending on what you want to achieve. ‘Firebug’ can be quite a useful tool for things like this, since you just need to find out the names of each element.

All the styles for navigation is already grouped under ‘Navigation’ in style.css. For text box, it depends on which you want to change. You can change all these via any text editor, including the one found in Appearance > Editor.

Thank you.

Works with WordPress 3.5?? Thanks!

billyf

Yup. Thanks for purchasing my theme :) If you have any problems, don’t hesitate to ask me!

Thank you.

by
by
by
by
by
by