1396 comments found

I’m looking through all of the files of the new /maxmag folder for v2.2 and I notice that there isn’t a page-blog.php. Why?

Default-user

Also, I just went ahead and updated to v2.2 anyway, and it still seems as if the twitter and google+ buttons at the bottom of posts aren’t working. They don’t seem to be “clickable”.

Default-user

never mind. I think I got the social buttons to work. Everything seems to work fine. Still wondering about the page-blog.php though.

MVPThemes

Hi teddyjjr,

I’m not sure what you mean by a page-blog.php file since this theme never came with one.

Is there a video tutorial on how to optimize this theme for best functionality? Also, is there a way to have the homepage sliders to have a horizontal layout instead of a vertical layout?

Thanks!

MVPThemes

Hi vidynasty,

Please make sure you have read through the documentation (located in the /documentation folder of the original zip file you downloaded from Themeforest), which will guide you through the setup process and explain the features of the theme. If you have any specific questions after reading through the documentation, feel free to re-open this ticket and provide a temporary admin login and URL to your site.

Installing W3 Total Cache will also help the functionality of the theme.

As for the image layout, unfortunately this is not a feature of the theme and while I do offer to perform small custom changes, this would require more than just a short fix. So it is something you would have to modify on your own or get a third party to help you with since I am unable to provide this level of customization to all of my customers. Sorry for any inconvenience.

Default-user

Yeh. I can’t even get the carousel widget working properly now. I have activated and reactivated the theme, but something doesn’t look right? Any help would be greatly appreciated. Thanks!

MVPThemes

Hi vidynasty,

My apologies for the last message, but I mean to say that if you have any questions after reading the documentation, to please submit a ticket at the Support Center and I’ll be happy to help. Thanks!

I am having difficulty getting my featured images to be clear. They are somewhat fuzzy. I’ve read the documentation and tried both the retina ready image method as well as just the single image sized at 420×470. They seem to be clear in the media library whether it is jpeg or png, Is there something else that needs to be done so that images are clear in the post and thumbnails?

MVPThemes

Hi Basix101,

Please submit a ticket at the Support Center and I’ll look into this for you.

Pictures dissapear on Smartphones

Today I noticed that all pictures of my page at first load, but then dissapear on Android Smartphones. I checked with different mobile devices. The desktop-version seems to load well but on Smartphones all pictures will dissapear. GoogleAds are still there but nothing else.

www.tattoo-spirit.de

I have updated all browsers (chrome, Firefox, etc) Any clue what makes the pictures dissapear? Please help

best wishes from Germany

Default-user

I use Max Mag Theme 2.0 and Wordpress 3.9

MVPThemes

Hi KruhmVerlag,

Please make sure you are using the latest version of the theme (2.2). If you have any issues after updating to the latest version, feel free to submit a ticket at the Support Center and I’ll look into this for you.

Default-user

Thank you for the quick response

Hi, have you noticed that menufication has some problem with some android browsers? I tested it in chrome and when I expand the whole menu the last item is too much near the end of the screen and it is hard to click. In firefox the scroll affects the whole page, so if you expand the whole menu you’ll see the page scrolling and not the menu. I recorded the thing in this youtube video ( https://www.youtube.com/watch?v=zNt56JmLQ40 )

Default-user

Actually I already commented (twice) on that page but I didn’t receive any consideration.

MVPThemes

Hi sangkavr,

Try sending the developer a message from the page that a linked to above.

ademeo Purchased

hello i have the same problems of the previous comment by sangkavr (thanks for making a video of it). Any fix for that?

https://www.youtube.com/watch?v=zNt56JmLQ40
MVPThemes

Hi ademeo,

This is something you would have to address with the plugin developer. Here is their profile page so you can send them a message: http://codecanyon.net/user/iveo

How can I remove the dates in the blog post? code?

MVPThemes

Hi arshadjardien,

Please submit a ticket at the Support Center and I’ll be happy to help you with this. Thanks!

Hello, very nice theme,

I bought but not demo.xml! Please help

http://samsunstarrentacar.com/ss.jpg

MVPThemes

Hi beytullahkokten,

This theme does not come with a demo XML file, but please make sure you have read through the documentation (located in the /documentation folder of the original zip file you downloaded from Themeforest), which will guide you through the setup process and explain the features of the theme. If you have any specific questions after reading through the documentation, feel free to submit a ticket at the Support Center and I’ll be happy to help.

Is this theme Word Press 4.1 compatible? And does the theme get updated often?

Thanks Angel

MVPThemes

Hi isarivera,

Yes, it is compatible with Wordpress 4.1, and you can view the “Updates” section of the Item Details page to see how often the theme has been updated.

Hi, I’ve noticed that in your demo if you share an article through facebook you don’t see any image in the box. Same thing for category pages, no logo, no other images. Is that just for demo or it is how it works?

MVPThemes

Hi sangkavr,

I just tried sharing an article with the Facebook share button and everything looked fine to me, with the image in the box like it should be. Please make sure you are accessing the demo site directly and not with the Themeforest bar up top: http://www.mvpthemes.com/maxmag/

Fajardok Purchased

Just bought the them and I cant get the home page slider to work.. nothing.. please advise.

MVPThemes

Hi Fajardok,

Please make sure you have read through the documentation (located in the /documentation folder of the original zip file you downloaded from Themeforest), which will guide you through the setup process and explain the features of the theme. If you have any specific questions after reading through the documentation, feel free to submit a ticket at the Support Center and I’ll be happy to help.

Default-user
Fajardok Purchased

Done…..please help ASAP. I need to get this site live soon and its not working

MVPThemes

Hi Fajardok,

Thanks for submitting a ticket. While I do typically answer tickets within 24 hours, it may take longer on weekends and holidays. I appreciate your patience and I will answer your ticket in the order it was submitted. Thanks!

Hello – I’ve bought the theme but can’t locate the xml files? Please tell me asap where I can download the xml file to my purchase??

Thank you

MVPThemes

Hi rebeccaramsay12,

This theme does not come with XML files, but please make sure you have read through the documentation (located in the /documentation folder of the original zip file you downloaded from Themeforest), which will guide you through the setup process and explain the features of the theme. If you have any specific questions after reading through the documentation, feel free to submit a ticket at the Support Center and I’ll be happy to help.

skintekx Purchased

hi, nice theme, please can you help me to eliminate middle widget and make home widget bigger? i want to have only home widget and sidebar widget?

skintekx
skintekx Purchased

i solved was easy another question, i changed the size the flexslider box and the quality of the images seems to be worst, images are on high rezolution where should i need to corrent modify the size of the flexslider box same on the images of 2 column widget ? thanks

MVPThemes

Hi skintekx,

You can change this in the same files as I listed for the other change you wanted to make.

skintekx
skintekx Purchased

thanks!

estellew Purchased

Hi there

I have installed the latest update to the theme and now my secondary menu is appearing top left of the page above the primary menu banner where previously it was to the right of the logo. Also the theia slider is even slower than before the update. It’s now very very very slow, previously my home page took 4.42sec to load and now it takes 7.99sec to load. Please help!

Default-user
estellew Purchased

Thanks for the reply. I do want the secondary menu so I guess I will stick with the previous version. I disabled all plugins to test page load times and it actually took 3 times as long to load so not sure what that’s about. I will need to investigate it more closely I think. I have also noticed that on Chrome and Safari browsers the Primary (Category) menu links result in 404 errors, while on Firefox they display as expected. Have you come across this before or do you know why this would be happening?

MVPThemes

Hi estellew,

Please submit a ticket at the Support Center and I’ll look into this for you.

Default-user
estellew Purchased

Ok,thanks.

What’s new in the last updates?

MVPThemes

Hi parrocchiaamalfi,

You can view the changes in the “Updates” section of the main theme page here on Themeforest.

duyguagil Purchased

require(‘wp-blog-header.php’), require_once(‘wp-includes/template-loader.php’), include(’/themes/maxmag/single.php’), WP_Query->__construct, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms taraf?ndan olu?turulan SELECT t., tt., tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN (‘category’, ‘post_tag’, ‘post_format’) AND tr.object_id IN (373, 410, 413, 423, 441) ORDER BY t.name ASC sorgusu için WordPress veritaban? hatas? Got error -1 from storage engine

require(‘wp-blog-header.php’), require_once(‘wp-includes/template-loader.php’), include(’/themes/maxmag/single.php’), get_sidebar, locate_template, load_template, require_once(’/themes/maxmag/sidebar.php’), WP_Query->__construct, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms taraf?ndan olu?turulan SELECT t., tt., tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN (‘category’, ‘post_tag’, ‘post_format’) AND tr.object_id IN (464, 467, 473) ORDER BY t.name ASC sorgusu için WordPress veritaban? hatas? Got error -1 from storage engine

require(‘wp-blog-header.php’), require_once(‘wp-includes/template-loader.php’), include(’/themes/maxmag/single.php’), get_sidebar, locate_template, load_template, require_once(’/themes/maxmag/sidebar.php’), WP_Query->__construct, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms taraf?ndan olu?turulan SELECT t., tt., tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN (‘category’, ‘post_tag’, ‘post_format’) AND tr.object_id IN (490, 476) ORDER BY t.name ASC sorgusu için WordPress veritaban? hatas? Got error -1 from storage engine

PHP Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in /home/theflash/public_html/wp-content/themes/maxmag/functions.php on line 417

Why do you think might be?

MVPThemes

Hi duyguagil,

I am not exactly sure what your issue is since you have just pasted a bunch of code here, but please submit a ticket at the Support Center and I’ll look into this for you.

by
by
by
by
by
by