594 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
smiscall Purchased

How can I remove the slider off the home page (index.php)? I’m using version 1.2.1.

Thx

starshade

You have to delete the code that’s between:

<!-- START homepage slideshow -->

and

<!-- END homepage slideshow -->

in index.php from theme’s root.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Elite Author
  • Europe
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars

New update available – version 2.1

The theme has been updated to version 2.1 that comes with a couple of bug fixes. Check the item description for the complete list of bug fixes.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
starblue Purchased

HI there ! thanks for the great theme!

I would like to change the portfolio 2 page template so that both the title and the small picture links to the single portfolio post. not to the pretty photo big picture.

I know where this is in the code (line 60 – 68 ) but i dont know PHP well enough to chnage it: Can you please help me ?

mucho thanks!

starshade

Hello Starblue,

It is as you say. Look for this line of code, it’s 67:

<a href="&lt;?php echo $bigpii_link; ?&gt;" title="&lt;?php the_title(); ?&gt;" rel="prettyPhoto[portfolio-2]"><img class="img-border" src="&lt;?php echo $smallpii_link; ?&gt;" alt="" /></a>

Replace it with:

<a href="<?php echo get_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><img class="img-border" src="<?php echo $smallpii_link; ?>" alt="" /></a>
  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • India

How do i get the borders for the table.. even after writing the normal html code for tables and border .. still not able to get the borders

starshade

In the theme documentation is included the sample code that makes your tables look properly – with border. Basically you need to add the class int-tbl to the table tag, like this:

<table class="int-tbl" cellspacing="0" cellpadding="0"> ... </table>
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States

Hello, I was wondering how much it might cost to have you modify the navigation to display 3 horizontal navigation levels similar to:

http://www.addisonwhitney.com/capabilities/visual-branding/

Please do not stress yourself if you are unable to do this.

Thanks

starshade

I am afraid I can’t help you with this since I never worked with this kind of menus…

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
turian Purchased

Can you make sure this works in WordPress 3.2?

starshade

I tested the theme and is working properly with wordpress 3.2. You can update but if you happen to find any bugs please let me know and I will fix them as soon as possible.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
turian Purchased

How do I create a drop-down menu that you can’t click on?

For example, in your example, there is the “Templates” menu. You can click on the drop down items, but not on “Templates” itself.

How do I create a menu like “Templates” which has sub-items that can be clicked on but not the top item itself?

EDIT : Okay I figured it out:

In “Custom links” you cannot create a menu item with no URL . So create a menu item with a fake URL . Then, add it. Then edit it in the Menu widget on the right. Then, remove the URL .

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United States

Hi,

Please, somebody could help me asap?

When I install this theme I get this error message…

Warning: fopen(/home/borgessc/public_html/es/wp-content/themes/aquitaineTheme/style.css) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/borgessc/public_html/es/wp-includes/functions.php on line 4339

Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/borgessc/public_html/es/wp-includes/functions.php on line 4342

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/borgessc/public_html/es/wp-includes/functions.php on line 4345

Let me know what can I do to fix it.

Thank you

starshade

Issues regarding the Aquitaine wordpress theme should be posted in the Aquitaine comments section, not here.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hey,

Great theme!

I am having one issue..trying to do a page with column shortcodes. Ideally want 3 layers of 1/3 sized colums. But on the 3rd row of colums, it all screws up yet code is fine!

Here is a screen shot!

http://visualtonic.com.au/clientfiles/screwy.jpg

I need to achieve the 3 rows for all the damn employees!

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi,

Disregard my shortcode issue, fixed!

I have another though – using the theme options ive put in my copyright text. Yet everytime i update the theme settings, the copyright text disappears and this is all that remains:

© 2011

I want it to be

© 2011

Bergent.

It lasts until i change something else in the theme settings. Cheers

starshade

I will have to look at your backend too see what is wrong with the copyright text. Please drop me an email via my contact form from my themeforest profile with admin / pass to your site.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • India

How do i get bullets in a page.. in Visual mode they are appearing.. but when i publish the same… they do not appear.. please suggest

starshade

Older versions of this theme, 1.0 – 1.3 don’t support bullet lists. Bullet lists were introduced in version 2.0 and they can be used via [bullet_list] shortcode.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
starblue Purchased

HI Starshade,

thanks for the help on the portfolio image links, it works great!

Now i think i have a problem caused by my request.

When editing a prtfolio 2 item i have tried to insert a link to a collection posts according to a category.

So at the bottom of this post http://www.cultivatedinvestments.co.za/swisscontact/portfolio_2/project-cleaner-brick-technology where it says “click here to read more” it points back the portfolio page and not this page http://www.cultivatedinvestments.co.za/swisscontact/category/cleaner-brick-vsbk

even though on the back end it says it is pointing to the category page.

what do i do ?

starshade

I’ve clicked on your link(where it says “please click here for more information on this project”) and for me it goes exactly to http://www.cultivatedinvestments.co.za/swisscontact/category/cleaner-brick-vsbk so I am not sure I understand your issue…

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
starblue Purchased

hi,

Yes i had to put in an image and then link it, because i had to show the client this morning.

It seem as though when i try to link a shortcode button it links to the title page and not what i’ve told to link to.

I figured out this work around so dont worry to much.

thanks again!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years

Hi,

First of all thanks for this great template. I need to add some custom javascript to the template, but can’t get it to work !

If I modify the already existing files, it doesn’t have any effect because of the version parameter wich doesn’t change, and if I create new JS files and add them to header.php, I can’t see any changes in the source either !

I’m stuck ! How do I add my JS ?

Thanks a lot !

starshade

You can paste your js into custom.js from js folder. Don’t forget to call your script into the document.ready area of the custom.js file. If you don’t use jquery or simply don’t want to insert code into custom.js you can create your own file into the js folder and include it in theme’s header just like you do it in any other theme – with wp_enqueue_script. Go to lib / custom / and open scripts.php. In this file you will see how other theme specific js scripts are included, for example:

wp_enqueue_script( 'custom-js', GOLDENWORKS_JS .'/custom.js', array('jquery'));

You can do the same with your script, like this:

wp_enqueue_script( 'myscript-js', GOLDENWORKS_JS .'/myscript.js', array('jquery'));

That’s it – assuming your javascript file is named myscript.js and is placed into “js” folder.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Is there any known problem with the template_portfolio1 and template_blog pages and other plugins? Or are there any known conflicts with thos pages?

We’re using the http://wordpress.org/extend/plugins/sexybookmarks/ plugin and it works on all pages except on the blog and portfolio pages. Since it’s loaded in the header.php it should work on all pages.

thanks in advance!

p.s. the template is bought by another user we’re just helping her out with customizing it.

starshade

I’ve just installed this plugin on my localhost using latest media consult 2.1 and is working fine here – it shows up on all static pages and posts detail(blog posts, news posts, portfolio details). I’ve tested on both wordpress 3.2 and wordpress 3.2.1.

Default-user

Starshade, have you put them in the header aswell? And tested it in all browsers?

I’ve added some examples :

http://so-mc.nl/index/workshops <—there it works fine http://so-mc.nl/index/diensten <—there it’s broken http://so-mc.nl/index/nieuwsflits <—broken aswell

any tips?

starshade

I’ve included it in the header and indeed is not working on the page types you are mentioning. However I can’t figure out why this happens – the plugin generates its div container on all pages but it doesn’t pull anything on blog index nor portfolio 1 – both these 2 are custom page templates so I think the plugin has an issue handling these pages.

I don’t think this is related to the theme, since I used the same structure code across all theme – for example header, footer and sidebar have the same code on both single.php / page.php(where the plugin works) and page templates such as template_blog.php or template_portfolio1.php.

Default-user

I’ve tried to copy the content of index.php to template_portfolio1.php and then the page looks fine but then the plugin doesn’t show up at all either.

I’ve tried to contact the plugin builder aswell but so far no solution there either.

when i check those “broken” pages with firebug (firefox plugin) i see the sexybookmark is “greyed out” so it looks like something is interferring with it.

do you have any idea what might cause a problem or can you give me a lead where to search?

thanks in advance!

starshade

I’ve retested the plugin and I wasn’t able to find out why it doesn’t work on page templates when you include it in the theme’s header. I’ve even deleted the whole page template code(since I assumed something from my theme breaks it) and it still didn’t show up. Then I’ve deleted parts of the theme’s header – where css, javascript, etc was included but the social icons still didn’t show up, so at the moment I am not able to help you in any way with this because I don’t what what prevents it from showing up in the header.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

How can I add LinkedIn as a social media link with the logo.

starshade

Not sure if I understand perfectly your question. Where would you want to add the linkedin icon ? Near the logo ?

Default-user

i’ve sorted this thank you.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
aphilip Purchased

Hi in your table on the demo page how did you zebra strip it? When i use your code on my media consult theme it does not come zebra stripe.

starshade

Add odd and even classes on tr tags like this:

<tr class="odd">
<td class="td-1">Eam hinc</td>
<td class="td-2">Prompta oportere</td>
<td class="td-3">Deterruisset</td>
<td class="td-4">Lorem ipsum</td>
<td class="td-5">Appellantur</td>
</tr>
<tr class="even">
<td class="td-1">Appellantur</td>
<td class="td-2">Ornatus</td>
<td class="td-3">Interesset</td>
<td class="td-4">Scripserit</td>
<td class="td-5">Sefinitionem</td>
</tr>
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
aphilip Purchased

Thanks starshade.

I have a completely new problem now and its a big one :(

I use a plug in called pods and it creates a table which is put on a page. On IE it looks normal and centered with the page. But On Fire Fox it is wayyyy off center. This only happens on this theme. The other themes I have tried have all been centered. I have also looked on Google Chrome and it is centered. Here are some pics to show you an example. Any help will be greatly appreciated!

http://imageshack.us/photo/my-images/193/ffexample.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/577/ieexample.jpg/
starshade

I am afraid I am unable to help with this since I didn’t use that plugin so far. It’s a css issue, but I don’t know what causes it without access to source code.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
fandyman Purchased

Great theme. Just finishing up my second site using this template.

How can I change the date format in the sidebars for the blog and news? I’ve managed to find and change the date format on the actual news and blog pages, just can’t find the sidebars.

Thanks,

Fraser

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
fandyman Purchased

Now worries. I found it in the custom folder.

All the best.

by
by
by
by
by
by