196 comments found

Hello,

Is there an option for a contact form built into the theme, a template? If no is there a plug-in you have seen work with this theme for a contact form.

Thank you

Hello,

I wonder if you can put a link over an image of the galleries that you put in the entries.

Thank you very much.

When saving content, whenever I use a single apostrophe (‘) or double apostrophe (“), it places a backslash in front of it (\).

It appears to me that this is just getting escaped for saving in the database, but isn’t getting converted back in the process. If you can tell me the lines of code to change, I can edit the PHP page that handles the saving.

businessbroker

I haven’t heard anything. I would really appreciate your help with this matter.

Hi, Love the theme! I just updated it however and the site still looks good, but it seems to have messed up my wordpress admin page somehow – as soon as I log in it just takes me to a blank page. Do you know what could have caused this? Many thanks

Default-user

All fixed, I had updated the theme but not wordpress and it seems they weren’t compatible. Sorted it with FTP access.

Good morning. Sorry to bother you. First to tell you that I love your template! But I have a problem with friendly urls. I need to appear well and want to change template because as I said, I love and yours is what I was looking for. I get this: http://www.bdelante.com/ # /? Zoom = false & page = logos & index = 0 when what I need is displayed: http://www.bdelante.com/logotipo or http://www .bdelante.com / creatives / logos. I tried to change it from wordpress from. Htaccess … and I can not otherwise appear. Could you please help me? I really appreciate it. Thank you.

Can more than one blog posts be opened at first launch?

Default-user

Helllooooo

gfyink Purchased

Has anyone had any luck adding descriptions to individual gallery items?

All I can seem to do is add descriptions for each sub-menu when it would be more helpful if each item had it’s own description.

Thanks for any input.

3.7 wp compatibility?

This is a repost… I have posted the below message here as well as directly messaging the author and haven’t received a response. I’m getting the impression that the author has abandoned this.

Message follows… When saving content, whenever I use a single apostrophe (‘) or double apostrophe (“), it places a backslash in front of it (\).

It appears to me that this is just getting escaped for saving in the database, but isn’t getting converted back in the process. If you can tell me the lines of code to change, I can edit the PHP page that handles the saving.

businessbroker

Those characters appear in the Gallery portion of Posts in the “item description” field of a gallery item. If you use an apostrophe (single quote) or quotation marks (double quote), it will place a \ in front of each during the save process.

I’m a Microsoft technologies developer, but not a PHP developer, so I have no idea where to look to fix this. My guess is that you’re simply escaping the quotes so they don’t interfere with the SQL queries.

I would really appreciate it if you could either update the theme or if you could simply tell me what file and line item to change to fix that.

businessbroker

And I’m using 1.3.0. I’m updating to 1.3.2 right now.

businessbroker

The version you released today seems to have fixed this issue. THANK YOU!

UPDATE 1.3.2 – 18 nov 2013:
Fixed bug that prevented .mp4 movies from playing.

In 1.3.2 version my sait freeze (only in safari mac works) http://www.nelveroilbello.com/blog/ What can i do?

wickedpixel

Hi. I see you are using the live editor enabled for all users. Go to options and set enabled it for admin also. Seems the last option enabled does not work by standalone. grr. Will make an update.

Until then enable the editor for admins from WPW CORE page.

Hello,

may you lend me a hand with that?:

i realy(!) don’t know how to move my logo to the other side of the line (where the blocks are), so i can use the headline AND the logo. is it possible with a simple line of code?

i could sent you a picture, but i don’t know youre email…

regards raphael

I love this theme! I have a question: It seems that the most posts you can have before you have to navigate to another page is ten. Is there any way to go into the code and make it a larger number? Thanks for the help!

wickedpixel

Settings > Reading > Number of posts (Default is 10)

hi,

theme is compatible with wp 3.9 ?

thanks

Hi! I catch a bug with Wordpress 3.9.1. If I add Item Description with HTML formatting into a Gallery (under main page content), Gallery looks like broken. I use the latest versions of WP, PHP and MediaBook. Fix this as soon as possible, please. And sorry for my bad English.

wickedpixel

Hm. Investigating!

wickedpixel

Hi, Can you send me a link with a broken page? I’m not sure I can reproduce the bug.

wickedpixel

Use private message form. Or email to info@wpworks.net

Hey, I have updated wp to 3.9.2 and my site has broken. It shows fine in preview, but totally different when published. Is it compatible with the latest wp? If it is, do you have any idea what could be causing the problem?

Thanks!

wickedpixel

Fixed.

by
by
by
by
by
by