354 comments found

mzaagsma Purchased

Hi there,

Thank you for this great theme!

But i have some problems with it maybe you can help me with this?

- footer links: If you put a link into your copyright text in the footer it eventually breaks and expands

- blog page This page wil only show one post and then the “Load More” button I want all posts on this page like on the dummy site

Thank for your help in advance.

SpabRice

Hello,

Please send me an email for better support at spabrice[a]gmail.com. for blog posts, please set up your settings for ‘reading’.

Hi there!

I’ve noticed that on motion posts, the only thing that you see is the Play button at first. I really like this, not showing the status bar and other stuff until the video is actually loading. Is this a theme’s feature? Or vimeo’s?

Thank you.

SpabRice

Hello,

It’s a vimeo feature/issue.

I have the theme installed and have added some test images to my site. ‘Crop Images’ is turned on in the Portfolio section of the Theme Options.

When I go to the site, however, the thumbnails are not cropped and are all different heights. See screenshot. https://www.dropbox.com/s/a7d10t2lapcy8mk/Screen%20Shot%202013-03-13%20at%2011.46.30%20AM.png

I have tried resizing the images using the plugin you suggested in the documentation. Did not help.

SpabRice

Hello,

please check if other theme options apply (color, typography, ...) if not, you probably need to set your file permission to 777. Se also FAQ in the documentation.

Default-user

Yes, the other theme options do seem to work. Can change colors/fonts from within the theme options, as well as make the thumbnails larger and smaller. Just can’t get them to be cropped to the correct aspect ratio.

SpabRice

Hello,

this is strange. Please send me anemail to spabrice[a]gmail.com. You can also send me the wordpress admin so I will check this.

z3dulik Purchased

I have purchased your theme and I have a problem with uploaded images – featured. After upload the quality is decreased to 60% I think. Can I change this?

SpabRice

Do you have a live preview?

Please send me an email for better support at spabrice[a]gmail.com

z3dulik
z3dulik Purchased

ok

Hi there,

I’m having problems with widgets and the menu – the changes I try to make do not apply but disappear.

SpabRice

Is it possible to have access to your wordpress admin to check this? Please send me an email for better support at spabrice[a]gmail.com

zaggadon Purchased

Hi,

Where can I go to edit the function of showing the_content() instead of the the_excerpt() ? I would like to show the short codes and full content etc in the blog masonry style instead of having to click on the post name or “read more” button to see full content.

Default-user
zaggadon Purchased

Hi, I tried this but still did not work. All I see is this (...) and no content. Is there a way I can change the title of the Filter menu to something else? I would like that and also please help me with the full content issue. Thanks

SpabRice

Hello,

I just tested this on my theme and it worked fine. You may use your editor in appearence > Editor.

Filter name is on header.php at line74.

Default-user
zaggadon Purchased

OK thanks! I got it to work perfectly. One more thing. Is there any way I can edit to show the full content on audio post formats only but enable the “read more” button for article blog posts? This will be perfect! And can I show social share buttons in masonry blog format instead of having the user have to click the post title to see social share buttons?

Hi, Will you publish an HTML version?

SpabRice

Hello,

no, there won’t be a html version for this theme.

deeve Purchased

Is there a way to force the map pin to be centred on initial Contact page load & also to adjust if page is re-sized? Thanks.

SpabRice

Hello,

the pin should be centered by default. When resizing the page it is not possible to adjust this.

deeve
deeve Purchased

Hi, currently it doesn’t even in you demo. It tends to drop to just above the baseline of the map. Maybe that’s to accommodate the pop-up address bubble, but I don’t need this. Is there a way to force this? I was thinking of something similar to a Javascript method to determine page height & width onLoad & divide by 2?

Hi!

I don’t seem to be able to place a vimeo video as a portfolio item. How can this be done? I’m inserting the URL adress into the video media… but nothing. How should it be done?

Thank you.

No worries. FOUND. I had to insert the video embed code, not just the link as I was used to.

Hi!

In the gallery from the live preview, photos are not cropped but maintain proportion instead. When I create a gallery and fill it in with images, they are cropped into horizontal images even though they are vertical.

Why is this? How should I do it? What may I be doing wrong?

SpabRice

Hello,

you prabably need to activate/deactivate the function in the theme options > style > gallery.

Default-user

I managed it by creating a page and inserting the shotcode for the gallery. Putting the gallery itself as a menu item would not show the full size (aspect ratio) of the images. Perhaps this is something that the documentation should stress a little bit more, that you can’t just place a gallery as a menu item, but create a gallery page and insert it as a shortcode instead.

Here’s a suggestion for future updates (if you accept suggestions, of course). I usually manage my media files with the “Faster Image Insert” plugin. It is great to insert multiple images to a post at once, but it does not work with the theme when inserting images for galleries. Going one by one is soooo tedious, that being able to select more than one from your media library and clicking a global insert button would be great.

Any thoughts on implementing a multiple insert or working with this plugin in future updates?

Thank you.

SpabRice

Hello,

Yes multiple insert will be on next update.

Hello, Is it possible to start the homepage with the first post Opened so it is a 50 | 50 split screen on start up? Example: Use as the homepage Http://mysite.com/#myhomepage and have the #myhomepage post open and the other posts using masonry to the right.

Thank you for your time.

SpabRice

Hello,

unfortunately this is not possible.

Please disregard the above request. Not sure if this is the best way to do this but I just adding the following line to the script.js under Mila/Files/JS/script.js. window.location.hash = ‘your-post-slug-here’;

Really awesome theme! Good luck!

SpabRice

Thank you very much.

CLK Purchased

Hi, Why demo of the template does not work !!!

I’ve send an email about the change in the left padding of the logo, did you receive? Thank

SpabRice

Hello,

demo should work. I answered your email.

Hi Guys! Really great theme, started using it yesterday and I’m very impressed! I have a couple of questions if you wouldn’t mind helping me out? my site is www.chrisroebuckedit.co.uk. 1. How would I lower the navigation links on the site header to be in line with the logo and not hover above it? 2. I’ve created a contact form and tested it. I get the email but the Name:/Email:/Message: is blank in the body of the email. Do you know why this might be happening? 3. I would like the success message after using the contact form to be red (#b62323) is this possible? Thanks, Chris

SpabRice

Hello,

1. go to Spacings/Margins in the theme option and enter a value for ‘Menu Top’

2. Did you use the correct slugnames for these fields? (see documentation) Name + email are just metainfos for the email Ex. Send by Name (email)

3. These are css customizations.

Default-user

Thanks Guys!

Something is wrong with the demo!

SpabRice

It should work now.

Default-user

NOPE! still not working… Firefox 19 & Win-Metro… Problem is on your frontpage – when clicking on an item, the item comes up blank-white on the leftside of the screen.

SpabRice

Now it should work.

opus13i Purchased

man i would love a woocommerce compatible version of this theme

If I’d like to insert a shortcode for a gallery directly in a php file, what would the code for this be? I tried echoing that shortcode but it wouldn’t work.

Thanks.

SpabRice

Hello,

please take a look at the wordpress codex. These are customizations. http://codex.wordpress.org/Function_Reference/do_shortcode

echo do_shortcode(‘[gallery]’);

Default-user

Oh thanks so much! I should’ve thought that wordpress would have a function for this. I appreciate that you gave me the link although this may lie outside the scope of your theme support. Thank you!

41dreams Purchased

Hello,

I’m using Mia’s Portfolio Custom Post Type to store “Clients” images which only load on the Clients page and I’m also using that same Portfolio Custom Post Type to store the portfolio images which only load on the Portfolio page. But when I set a limit of images to “10” items to load by default and then click load more on the front-end it loads the images form the Clients page on the portfolio page aswell. It also does this when loading the images using the next and previous arrows on the portfolio. i.e. Once I get to the last image in the portfolio section it starts to load the Clients images. is there a way to avoid this from happening? Below is the Code which I believe needs to be tweaked:

<div id="portfolio" class="mainside"> <div id="portfolio-grid" class="masonry clearfix"> <?php $sr_portfoliocount = get_option($prefix.'_portfoliocount'); $query = new WP_Query(array( 'posts_per_page'=> $sr_portfoliocount, 'paged' => ( get_query_var('paged') ? get_query_var('paged') : 1 ), 'portfolio_category' => get_query_var('portfolio_category'), 'm' => get_query_var('m'), 'w' => get_query_var('w'), 'post_type' => array('portfolio'), 'tax_query' => array(array( 'taxonomy' => 'portfolio_category', "terms" => array( "team", "clients" ), 'field' => 'slug', 'operator' => 'NOT IN' )) ) ); get_template_part( 'includes/loop', 'portfolio'); ?> </div> <?php $max_num_page = $query->max_num_pages; loadmore('portfolio', $max_num_page); ?> <!-- CACHING ALL ITEMS TO ENABLE THE LOAD FUNCTION --> <div id="caching"> <?php $caching = get_posts( array( 'posts_per_page'=> '-1', 'post_type' => array('portfolio') )); foreach( $caching as $post ) { setup_postdata($post); ?> <a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" class="loadcontent" data-id="<?php echo get_the_ID(); ?>" data-slug="<?php echo $post->post_name; ?>" data-type="portfolio"><?php the_title(); ?></a> <?php } ?> </div> <!-- END CACHING --> </div>
SpabRice

Hello,

Not yet. Sorry for the delay but I’m very busy. I will take a look in the next days.

Default-user
41dreams Purchased

Hello Again, Just wondering if you are still planning on fixing this?

SpabRice

Hello,

yes, I’m currently fixing this and I will add it for next update. Probably comming this week.

by
by
by
by
by
by