164 comments found

Is there a blog feature for this theme? The blog link doesn’t work on the demo site.

**Update – I found the blog, but because the image shuffle stays the same size on the blog page, it just seems like a dead link unless you scroll down.

Great theme though, this is only a minor issue on smaller laptops.

FRESHFACE

Hi there!

Thanks for the heads up and the nice words :)

Thanks and cheers! :)
— Melanie

SUPPORT TOOLS:

p36p Purchased

Hi,

I have two more questions:

Is it possible to Disable the Slider for Blog Page? Is it possible to have a logo instead of the Logo text ?

Thank you

FRESHFACE

Hi there!

You’re welcome :)

Thanks and cheers! :)
— Melanie

SUPPORT TOOLS:

p36p
p36p Purchased

any news from javascript guyz? :)

FRESHFACE

Hi!

it’s in queue now, waiting for approvement.

cheers, freshface

HI I am having a problem with the map. It is not displaying correctly. I have entered in the correct information but does not display the correct information on screen.

FRESHFACE

Hi oneherocreative!

please send me your WP login through our support tool ( http://support.freshface.net/login.php ) and I’ll do the best to help you asap :)

cheers, freshface

acraig15 Purchased

Hi – I am getting the following error when using the contact from? can you help?

Warning: require_once(/home/content/57/10201257/html/wp-content/themes/millennium/templates/header-) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/57/10201257/html/wp-content/themes/millennium/functions.php on line 157

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required ’/home/content/57/10201257/html/wp-content/themes/millennium/templates/header-’ (include_path=’.:/usr/local/php5_3/lib/php’) in /home/content/57/10201257/html/wp-content/themes/millennium/functions.php on line 157

Default-user
acraig15 Purchased

Please copy this number into your forum post:-> 1173

FRESHFACE

Hi there!

Please re-download the theme, we released fix ( approx 3 days ago ), where has been this problem solved :)

Thanks and cheers! :)
— Melanie

SUPPORT TOOLS:

FRESHFACE

Hi there!

Please re-download the theme, we released fix ( approx 3 days ago ), where has been this problem solved :)

Thanks and cheers! :)
— Melanie

SUPPORT TOOLS:

Demo doesn’t work :/

FRESHFACE

Damn, thanks for letting us know! I will forward this right away! Cheers, Mel

Fatal error: Can’t use function return value in write context in /nfs/c03/h04/mnt/85602/domains/demo.freshface.net/html/file/millennium/wp/wp-content/themes/millennium/templates/header-home.php on line 11

FRESHFACE

Hi,

in the right sidebar you find the author’s name: PierreBorodin.
The WP version is freshface’s.

Cheers

I am asking because I purchased the HTML5 one and there is no support on that side :(

FRESHFACE

Hi,

in the right sidebar you find the author’s name: PierreBorodin.
The WP version is freshface’s.

Cheers

p36p Purchased

Hi freshface, I think there is an Issue on header-home.php (between line 6 to 18 / logo management part) I got a White page when I use 1.6 and the error come from here. Thanks for your help

FRESHFACE

Hi mate!

We have uploaded a new 1.6.5 version where this little mistake is fixed, but it is now waiting for review. Sorry for the trouble. In the mean time if you want to fix it on your own, here is a correct code for /templates/header-home.php

http://pastie.org/pastes/5546715/text

Thanks and cheers! :)

Hi freshface, l cannot seem to access the theme options l get the following error, please help :

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 442404 bytes) in /home/mellowme/public_html/wp-content/themes/millennium/framework/engine/functions/freshizer.php on line 62

Thanks for your hep

FRESHFACE

Hi there!

you should contact your hosting and ask them about allowing more memory. 33554432 bytes = 32mb. Freshizer script is resizing images, and for properly resizing you sometimes need more than 32mb memory.

cheers, freshface

Hi, I love the design of this theme!

How can I chance the adress on the world map on the left side of the contact form? I wrote it in the adress field in the backend, but it didn’t work. I’m from Germany if that matters.

Thanks in advance, Hendrik

FRESHFACE

Hi there!

Please show us your website, thanks

Thanks and cheers! :)
— Melanie

SUPPORT TOOLS:

Default-user

Alright, I found it. I didn’t see the images in the “data” folder at first. The issue with the missing logo is also gone. Must have had to do with the cache. Thanks for your patient support!

FRESHFACE

Hi there!

Glad you got that solved :)

Thanks and cheers! :)
— Melanie

SUPPORT TOOLS:

Hi guys, I’m also having trouble with the map and contacts section. Its staying on the San Francisco city and doesn’t show any of the text fields in the contact form.

Thanks, Pat

FRESHFACE

Hi!

we just uploaded fix, its waiting in the queue. For fast help just replace:

/js/page.js with this file: http://pastebin.com/pHMkVd0E

cheers, freshface

Sorry I don’t get it. If I change it in the psd-files, in which folder should I upload it?

FRESHFACE

Hi there!

It depends which image you want to replace. You would first need to find out in which folder the image is, then edit the PSD and upload the image with the same name to the folder, replacing the old image.

Thanks and cheers! :)
— Melanie

SUPPORT TOOLS:

Hi,

Could you please help me with the upload to WP? I have used the WP upload feature – but once the file upload is complete it takes me to a screen that says “Are you sure you want to do this?” with the only link saying “Please try again” which takes me back to the WP upload page again – I have tried both the “millenium_v1.6.zip” file as well as the initial download file and both lead me to the “Are you sure you want to do this screen?” – could you please let me know what I might be doing wrong here and how I can upload this to wordpress?

Thanks, Ben.

FRESHFACE

Hi there!

this is a common wordpress issue, not a theme related :) Anyway you will have to upload theme via FTP. So unpack the ZIP files with the THEME ( I dont mean the whole package, just the theme ), and upload it via FTP into folter /wp-content/themes. It should be allright :)

cheers, freshface

I really like how you keep on improving the theme! I noticed that in safari the single portfolio slidshow isn’t as smooth as in other browsers. Could you please have a look on this?

Btw, I really miss is the possibility to add individual content sections – maybe an idea for future releases?

Regards, Hendrik

FRESHFACE

Hi there!

1.) thank you very much. Could you please be more specific about the safari issue ? Are you using OSX or WIN or Linux ? :)

2.) You can add custom sections easily. Just look at the index.php, there are includes, section by section. Just find the right spot and add your own include :)

cheers, freshface

Default-user

Hi again,

1.) it’s safari on OSX, everything up to date. Slideshow is smooth in every other browser.

2.) Thanks, that helps quite a lot! However, I meant content via Wordpress wysiwyg-editor. That would be really great.

Wish you a merry christmas season, Hendrik

Hi Freshface! I have one trouble: Fatal error: Call to undefined method fSliderAccordeon::getSlides() in /docs/makotti/wp-content/themes/millennium/functions/slider.php on line 7 How can I fix it? Thanks, Hleb

FRESHFACE

Hi there!

I’m sorry about this, we are doing our best to fix this issue and provide great user experience :) Anyway I’m happy that you solved it fast :)

cheers ,freshface

Oh, I get it. At first needed to configure “Slide manager” :)

FRESHFACE

Answered above :)

Hi,

Having a few problems getting the slideshow to appear in either orientation on an iPhone and also in the portrait orientation for an iPad 2 – could you please let me know what I need to do to get them to show?

Also, on iPhone the the menu headings align in another vertical column pushing to the right of the rest of the site – can you please let me know how to fix this?

Thanks,

Ben.

FRESHFACE

Hi Ben!

I noticed this simultaneous with you, so we are almost ready with an update, which will fix all the issues on iphone / ipad. It will be uploaded in few hours and then we will have to wait for approvement :)

cheers, freshface

Hi,

Just purchased the theme and playing with it to familiarize myself with it.

There are two problems for me.

1. Show Twitter is checked but it does not appear under the slider. Is there any other settings? I have entered my twitter username in the options.

2. Show Footer is checked but it does not show on the page.

Thanks in advance for your help.

Default-user

There is another problem with the portfolio page, it does not show the logo but shows the site name instead. how can this be fixed?

Default-user

Can you please look into this?

Default-user

I have fixed the above problem by copying the bit of code which checks for the logo.

There is another problem, the contact form is broken, it shows page not found when you submit the form.

Please have a look

^ 3. Dont see the contact form either.

by
by
by
by
by
by