Discussion on Modern Metro - Responsive Wordpress Theme

290 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Germany
  • Has been a member for 1-2 years

Hi kluska,

I need help. I want to put tiles on a page template to have the same look like on the index.php, pages ordered by MM-Group. “Homepage tile: Show tile of this page on homepage” is it possible to do, to select also other pages? I know i can create sub MM-Groups, but the page tiles are always shown on the index.php.

Thanks

kluska

For now its not possible to create something like ‘home page template’. But I will add it to todo’s for updates.

Thanks for info.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
srknvrgl Purchased

I just activated this theme but whenever I try to open a post content comes out empty :(

Is there anything that I need to check to make sure it shows all my previous posts?

kluska

Please mail me with your page adress if you can, some screenshot and description what have you done on your website. I will try to solve it.

Default-user
srknvrgl Purchased

I emailed you. Thanks

Default-user
srknvrgl Purchased

I deactivated all the plugins still no luck :(

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • South Africa
bluebitza Purchased

I have the same problem srknvrgl had – its really frustrating as I can’t get any content displaying on my blog. Even displaying posts on the home page does not work.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • South Africa
bluebitza Purchased

Also, there is a bug with some images not going to the next column automatically, and being too large for the current column so they are cut off. How can I email you so we can fix this?

kluska

Its becouse images are not loaded before columnizing and when they are no loaded they have no height. So best solution is to set their height so they have height even before they are loaded. I cant do nothing about it but its easy to solve. If you need help, mail me with details.

Default-user
bluebitza Purchased

That’s an easy fix, as I’m sure the other problems I’m experiencing also are. Is it alright if I have 5 mins of your time on mail to assist me with setting up my blog? I’m a well known tech commentator in my country and need my blog running asap. How can I email you?

kluska

My mail is on my profile page here on themeforest. Feel free ofcourse.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

If I open www.sparwasser.com the hompage get loaded but with one flickering, I disabled all plugins but its not gone.

????

br

rog

kluska

I’ve fixed it, will add it with update. Thanks for info.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • United States

One of the best yet…..

kluska

Im glad to hear that. Thanks a lot.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Germany
  • Has been a member for 1-2 years
Hi Kluska, it’s possible to change the font family, because on my page the “ß” and “ä,ö,ü,...” looks like bold formated. http://www.glaserei-ostler.de/glasduschen-4/ Thanks a lot! I forgot: friends of me looked on my new page and they are praised about your cool design, me too. Good job!
kluska

Hi.

Inside style.css, on line 1498 change ‘M1clight’ to ‘M1cregular’.

ps. really well made website :)

dorfleitner

Hi, thank you, i’ll try it now :-)

dorfleitner

Looks much better, thanks.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

The custom logo is too small. Is there a way to increase the size.

kluska

Hi, if you want to increase max custom logo height, go to admin/admin-page.php and on line 84 you’ve got:

if($imageInfo[1]>64){

Change 64 to a little bigger value and you will be able to upload higher logo.

But actual height is adjusted to design, I’m not sure if higher logos will too.

If you’ll have problems with that, please mail me.

Default-user

Thanks, that worked perfectly. I understand why you limited it in the first place. I think a size up to 100px is fine. More than that does not work so well.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi how is the [googlemap] shortcode working, how do I set up my own coordinates?

b.

rog!

kluska

Hi. Go to Google Maps website, set map to whatever you need and mark whatever you need, then click the Link button (inside left bar of google maps) and copy it.

Then use shortcode using this link like: [googlemap src=”YOURLINK”]

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Kenya
kagaim Purchased

Hello Kluska,

I have increased the height of the avator picture to 164px and the custom logo height too. Is there a way to move the main body content down? Because as of now the main body content appears behind the the avator picture and logo.

Another question, I installed the example content, but when you click on a post, it is empty in google chrome, is there a way to correct this?

kluska

Hi, can you mail me ( check my profile page for email ) with your page adress so I can check it?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
dvc9 Purchased

Hey Kluska, how is it going with the native multiple galleries ? I have allready bunch of images inside of WP, and realy dont want to create a post and featured image on eatch one of them ;P

btw, im also struggeling with getting vimeo videos to view directly on a page, any idea ?

Best Andreas

kluska

Whats exacly happening with vimeo videos? About WP Galleries, there is no support for them now, I will be implementing it soon or some option to auto import this to post with featured images.

Default-user
dvc9 Purchased

Got the videos working, just dint understand the shortcode – i where writing [video]https://vimeo.com/41868398[/video] cause when you have the URL then just selecting shortcode video, and this automaticly comes up. After a while i understood this [video width=440 url=https://vimeo.com/25253490 ]

kluska

Ok, I’m glad you’ve figured it out. Thanks for info.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
dvc9 Purchased

And ! yes, Twitter. I had a “automated posting system” where, what i tweeted became a post But now i have to “repost” tem only go inn and push update to have them displayed. idea ?

kluska

Hi. Thanks for info. Thats why twitter dont save meta options like ‘show tile on homepage?’. I will try to change that with next update.

Default-user
dvc9 Purchased

Awsome, if possible … can you get “if tiny url” then make it as featured image. I know thats a hard one, but it would be more awsome ;)

kluska

We’ll see ;)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello, this theme support ecommerce? WooCommerce?. thank you

kluska

Hi, for now I havent tested it with WooCommerce.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
sheepas Purchased

Hi again!

I`m using a lot of Page Jump (anchor) links in my project, and I was wondering, whether it is possible to get that “smooth scrolling” effect (like in http://www.sycha.com/jquery-smooth-scrolling-internal-anchor-links).

Tried few plugins, but nothing worked, maybe you can give some advice?

Great updates, by the way!

kluska

Good point, I will surely add this.

Default-user
sheepas Purchased

Amazing! Thanks!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
WinObs Purchased

Hi Kluska – happy to become your 90th sale today for this very well done theme. I had been looking to take my website more modern and this allows me to do that.

I have been tweaking for several hours and am slowly catching on how to get things done in the theme.

My main concern at this point is all of my past content – I get a lot of traffic from search and old posts but when they are clicked on they bring up a blank page.

Could you help me sort this out so I can go public with the new design?

Thanks very much.

Rich

P.S. I see you mentioning version 1.02 but when I purchased today I was given 1.01 – how do we get on the latest version?

Thanks again.

kluska

Hi, can you email me with some link showing this situation and some more details?

about version. Version is correct, I havent changed number inside theme.

Thanks (my email is on my profile page)

WinObs
WinObs Purchased

I just lost all of my work for the last 7 or so hours because the settings did not save when I had to switch out of this theme to another one.

kluska

Some themes clears all posts and pages meta data and I’m sorry if this happened. You can try to use ‘Fix problems’ option inside System tab of options, it adds all missing meta to post, if there is anything missing. It may help you. If it will not, again – I’m sorry, but theme need to use meta data for example to remember tile settings of pages, and I dont have controll about what other themes will do with pages meta.

WinObs
WinObs Purchased

Kluska – thanks for the help – will contact you through the contact form for further discussions.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Kenya
kagaim Purchased

Hello,

One question, I want all homepage and main blog page tiles to be uniform as the first tile of your theme(the wide one on the home page), how do I accomplish that? Guide me on the pages to edit?

kluska

Hi, I’ve mailed you about it.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
jhop321 Purchased

Hi Kluska/all,

Figured the installation out, ready to go now :)

kluska

Glad to hear that, thanks ;)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi,

Would it be possible to use google fonts in the theme?

kluska

Hi. You can do it easly. Just use google generated css code and replace needed fonts inside Chapter 5 of style.css file. If you have questions on this. Feel free to mail me.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, I m having trouble with the [tab] shortcodes.

It only shows the first tab information but on the next tab it only shows the heading and nothing in it.
[tabs]
[tab title="Section 1"]
[list name="List for first tab" value="100”]
 [/tab]
[tab title="Section 2"]
 [list name="List for second tab" value="100"]
 [/tab]
[/tabs]

Derek

kluska

I was inspecting it for a while, its quite complicated, but it should work when title value will have different first word of name. In your case in both tabs first word is ‘Section’ and thats causes the problem propably. I will fix it but for now I think this is the problem.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
foxdonut Purchased

Bro, this theme is SICK. I love it!

Just a quick question – are there additional plugins that need to be installed for the full experience? I thought I read something someplace about a couple of recommended additions but I can’t remember where.

Cheers

kluska

Hi. I’m glad to hear that. Thanks

What you mean by ‘full experience’. I’m not exacly sure what you’re looking for.

Cheers.

Default-user
foxdonut Purchased

Hey, what I mean is – are there any plugins needed to get the site looking / working like the hosted demo site here on themeforest?

I know if I add additional plugins I can make it do basically anything, but are there any specific plugins that you recommend to install when setting up?

I have a feeling I read something that said I need to install a third party plugin to give the admin area more functionality, but like I said – I can’t find where (if) I read that.

Cheers

kluska

Accidentally, you dont need to install anything to make it looking the same as oryginal demo example.

Default-user
foxdonut Purchased

Hey, yeah, I know what it was – i saw in the help doc the embedded plugins that are included in the package. My confusion was that my menu and the drag and drop functionality wasn’t working – But I worked out it was because Tomcat wasn’t running on my dev box.

All good now.

Cheers

kluska

I’m not quite sure if I understand what you’ve said but its nice it’s working good now ;)

by
by
by
by
by
by