Discussion on Modern Metro - Responsive Wordpress Theme

311 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
TEVOCA Purchased

bug:

PHP Warning: file() [function.file]: http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in E:\Home\testetri\Web\TRI\wp-content\themes\Modern-Metro\_\php\mm-info.php on line 20 PHP Warning: file(http://impactweb.pl/themeforest/info.php?item=modern-metro&r=version&from=http://tri.art.br/tri) [function.file]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in E:\Home\testetri\Web\TRI\wp-content\themes\Modern-Metro\_\php\mm-info.php on line 20

what do i have to do?

kluska

Your local server has disabled allow_url_fopen, you need to edit php.ini file of your local server (apache or sth). Btw the only issue you will have is that you will not be able to check if there is any updates for theme.

Default-user
TEVOCA Purchased

i can’t find this file php.ini. Do you know if there’s some link or file i can download? some tutorial?

kluska

What software do you use for local server?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
foxdonut Purchased

Hi Kluska, I’ve finally got my site finished but I’m having the images not appearing on homepage tiles issue. Is there a quick work around or fix I can impliment? the site is supposed to be live tonight… I’ve got version 1.07 installed.

Thanks

kluska

Please mail me, if the problem is that 1st featured image dont appear – its fixed and will be waiting for approvial.

You can mail me for code to replace if its your issue.

Default-user
foxdonut Purchased

Gidday, emailed you about this – thanks for the update. I got this problem resolved but have a new issue that I think is related to the update and saving the locations of the tiles – please check your email.

Thanks.

kluska

Updated now and working.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

It seems that the “Theme features” page can’t scroll…...

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Spotted the new ‘child pages tiles’ page template in the new update. When I try to use it though, the side menu does not work and I get the letters ddd showing at the bottom of the page. Other than that I’ve figured out how to use it!

kluska

Can you mail me with some screen or url whit this happening?

Default-user

I’ve changed my structure now, but will set up another test wordpress installation and send you the URL.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Can you use it with buddypress?

kluska

Theme is not tested with buddypress.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi there,

I’ve deleted a few MM-Groups and now the “Homepage groups order” page is showing blank groups, even though they’ve been deleted. Is there any way for me to get rid of these, either manually or somewhere in the settings? It’s not really affecting anything, but I’d like to get rid of them if possible. Here’s a picture for reference: http://s18.postimg.org/55bytkqtl/mm_groups.png

Thanks!

kluska

Yep, I’ve reproducet it. Its only visual issue, I will inspect fixing it.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hey there!

Have another little issue I ran across. For some reason whenever I try to rearrange the tiles and hit “Save Tiles”, the changes aren’t applied. Whenever I reload the page the tiles go back to their original order. Please advise, thanks!

Default-user

Hi there, thanks for the reply. I’ve installed the update that came out today and I’m still having this problem. I’ve tried it in every browser. In Chrome and Firefox, nothing happens when I click “Save Tiles”. In Internet Explorer I get the following error message whenever I click “Save Tiles”: http://s9.postimg.org/bf35lhxov/Untitled.png

Default-user

Disregard the last message, for some reason my browser’s cache hadn’t completely cleared. It’s all sorted now, thanks so much!

kluska

Nice to hear.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

^ same here.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

hi kluska we try to change the color of mm-group title text on homepage . think by advance

vinscent

yes i bought by lyrian account don’t worry ;-)

vinscent

ok i found it thank..

kluska

nice to hear, thanks ;)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

for to be precise where we can adjust the transparency ?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
lyrian Purchased

the theme is buyed by this account (vinscent)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Greetings, Just bought your theme & I’m loving it but I ran in to one problem that I’m not sure how to get working. I cant get my horizontal scrolling to work on the website. Vertical works just nice and fine. Any idea what could be wrong?? Do I need to install some extra plug-in to make it work. Here is my website http://korean-culture-experience.com/ also for the future is there anyway to customize the way the post info tiles show their info because it would be great if the layout for the post preview would be a little more clean. Keep up the great work your theme is absolutely amazing!

Default-user

I removed the LoginRadius completely, no need for it atm but I’m still not getting the scrolling to work. About the post layout, maybe to be able to set it up just like with the pages to give some customization options, just as a future development idea :) btw I noticed that in mobile the page scaling is a little funky

Default-user

oh got the scrolling to work, seem there was another plug-ín fighting with the theme but its fine now

kluska

nice to hear ;)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
nkalden Purchased

You made a beautiful theme! A question: The tiles are resized / re-ordered when a user changes the size of the browser. When the browser is made smaller the tiles are re-ordered while there is still some white space available. Where can I adjust the ‘threshold’ value for the re-ordering process?

kluska

Inside style.css, on lines 1844 and 1984 change max-width value and it should be enought. But be careful with to dont set it too narrow.

Default-user
nkalden Purchased

Thx! Solved

kluska

Nice to hear

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
nkalden Purchased

I have an issue when replying to a post with a Android tablet. Writing a reply with a Samsung S3 and a iPad works fine. Also no problems when I use a Asus TF101 with the external keyboard attached. However, when I use the Asus without the external keyboard (so it uses the software keyboard) The reply form disappears when I start writing. It seams like the screen is somehow refreshed or the software keyboard is not allowed to pop up. Any suggestions?

kluska

With some ocassion I will try to test it on various devices and see whats going on.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
nkalden Purchased

I’ve have another issue that I need your help with. In de sliding main menu on the left the ajax search option is placed. When I key in a search argument then the ajax search is activated (animated circle starts) but the result is always nothing found. When I next click on the magnifying glass the standard search template is opened (/?s= in the URL) and then the results are showing. The standard Wordpress search therefore is getting the results but they don’t show up in the Ajax part. Have I missed a required setting?

kluska

Ajax search is based on pages titles. Wordpress search engine check all pages with their contents, categories etc. But if you have page for example ‘my dog’ and you have ‘Nothing found’ when writing ‘dog’ let me know and I will check it.

Default-user
nkalden Purchased

Thanks Kluska, that checks out indeed. The Ajax search does find the page titles so it works as intended. I just wrongly assumed that this was a replacement or add-on to the native Wordpress search.

Thanks for your quick replies, your service is awesome.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

HI kluska … yesterday i looked for change the code for give en option for have the tile in “A” with a featured image in background or modifiate the “B” style ( with background image) adn add a big icon center ….but i dont found the code , i think it s .JS file ,NO? maybe in ./_/js/custum-functions.js ? if you can confirm because i don’t found it

PS : fucking awesome job dude!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

ok ->display-tiles.php

kluska

Yep, there are tiles generated. So I see you’ve found solution.

vinscent

no really i try to understand all connection between display-tile.php , get-icon.php and style.css because in display-tile.php in “case ‘b’ i changed the size of icon in ‘128’ but now i try to adapt the ‘div’ generated …. really complex ;-)

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years
sirhexx Purchased

hello, i imported the example content, but it doesnt look anything like the way it does on the live example. many elements missing. it would really help my learning curve to work with a populated example content. can you send me an updated working xml file for example content please?

kluska

Hi, imported file dont have theme options inside and images needed for example for gallery items. Mostly what you have to do is to set tiles color set via theme options, sort tiles how you need and you will have it very close to life example. Its not possible (for what I know) to import theme options with .xml files.

Default-user
sirhexx Purchased

ok thank you

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Do you have the HTML version for sale?

kluska

There is no html version for now.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi there. Whenever I go to the blog page my sorting buttons are vertical for some reason. Not sure what’s causing this. Sometimes I can refresh and it’ll go back to normal, but usually whenever I go to the blog page it’s vertical for some reason. Here’s a screenshot: http://s21.postimg.org/edx37nzxj/Blog_Bug.png

kluska

Ok I’ve mailed you with some solution.

Default-user

Got the email, thanks. Seems to be working again!

kluska

Nice to hear.

by
by
by
by
by
by