2607 comments found

When will the next update come out?

Do you plan on adding new features like:

- sticky menu bar - parallax backgrounds - width options larger then 960

GoodLayers

sorry but we’re not planning for that in this theme :/

Mostly update will be existing bugs fixes + compatibility with current WP version.

I’m trying to use anchor links in the sub menu but they don’t work properly in either Safari or Firefox. I’ve been able to use anchor links within the pages itself without any problems.

for example, in menus i have it listed as: /two-story#BaysideAnchor on the corresponding two-story page the anchor is listed as: Bayside

Default-user

We had to do that awhile back. Our purchase code wasn’t working so you created us an account on the forums. Now when I try to login, the password isn’t working. Our UN on the forums is imagemakerswi. Let me know what needs to be done so I can post this question in the forums. Thanks!

GoodLayers

Please send your purchase license and your themeforest username(Username that purchased item!) to ‘support@goodlayers.com’. We’ll do that for you.

Thank you! :)

Default-user

Email has been sent :) Thanks!

hi Gallery…..... [gdl_gallery title=”gallery-sep” width=”205” height=”210” galid=”1” type=”1”]

?????????help willidigital

GoodLayers

Can you please post this on the support forum? Our dev will have a look.

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Is it possible to have multiple layer sliders on one page? If so, please explain how.

GoodLayers

yes you can use layer slider shortcode provided in layer slider setting page. If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Hi,i got problem witch contact form if i put email witch .com end works fine but if i put email witch .co.uk end i getting this error Message cannot be sent to destination.How i can fix this?

GoodLayers

Hm,

Can you try to switch to ‘contact form 7’ plugin instead?

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Hi im having a problem with portfolio pages, I’m trying to make the site have page for each port category and for it to display only portfolios within that category. However I’m getting all the portfolios despite choosing the one i want to select in page builder options.

Also The CSS is pretty buggy, i’ve had to take code from the custom style and place it in the root style to stop it from being overwritten and margins reset

http://bouncy.richindesign.info/activity-castles-inflatables/

This is the page, as you will see the “Pink dome castle” is there and should not be , also the images aren’t loading correctly on the others.

Thanks: Richard

GoodLayers

Can you please post this on the support forum? Our dev and supporters are only provide support in the forum, not here :(

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

there’s no ticket system there

Ok I see i have to post a Topic , the sites now down though typical :( , database connection error.

GoodLayers

Sorry for difficulty :( Can you try on the forum again? It should be fine now! :)

I am using the full width version of the template. My search results page is aligning all the way left, outside the center content area. Is there a way to fix this?

GoodLayers

Can you please post this on the support forum? Our dev and supporters are only provide support in the forum, not here :(

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

hi, how can I make my logp on the top to be showed with a clear back ground? to show the logo on the background color?

GoodLayers

Can you please post this on the support forum? Our dev and supporters are only provide support in the forum, not here :(

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Default-user

It dont let me go in , i dont have an account there. is there any way to remove the logo are?

GoodLayers

Hi,

To remove logo, Try to add this code at the end of style.css or in custom css box in admin panel(http://d.pr/i/dHhW)

div.logo-wrapper {
display: none;
}

About the registration problem, Please make sure that you followed this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

If you already followed but still doesn’t work, please send your purchase license and your themeforest username(Username that purchased item!) to ‘support@goodlayers.com’. We’ll do that for you.

Thank you! :)

Hi, how can I make my logo on the top to be showed with a clear back ground? to show the logo on the background color?

but how do you install the woocommerce

GoodLayers

To use Woo commerce, you’ll have to install it as external plugin > http://www.woothemes.com/woocommerce/

Cheers! :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Hi,

Is compatible with WPML?

Thanks!

GoodLayers

Hi,

Yes it is :)

Thanks for interest anyway ;)

hello. what is the issue. i am clicking on the upload button in the goodlayers admin panel for grand college to change the logo but the upload button is not working to give me the option of inserting the new logo i want to use. i am trying the other option of inserting the url of the logo I have loaded into the media but that option doesnt seem to be working as what i am seeing on the site is the default logo that came with the demo. What’s the solution to this. Thanks

GoodLayers

Can you please post this on the support forum? Our dev and supporters are only provide support in the forum, not here :(

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Elichka Purchased
Hi i’m having a problem with blog page. I see the instructions in document, but somehow i can’t adjust the blog post to appear in the blog page. Even just as title see here http://bitys.med.uni-sofia.bg/news/
Default-user
Elichka Purchased

Ops I got it.. it works finally

Elichka Purchased
Hi.. Just want to mention that the theme has problem with Ciryllic fonts. Even if i choose one of these Google Cyrillic they dont’ display correctly. http://www.google.com/fonts#ChoosePlace:select
GoodLayers

Can you check this out > http://support.goodlayers.com/google-font-subset/

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Hi, Any chance that instagram can be added to the social media options for the modernise theme?

Thanks Caitlin

GoodLayers

Sorry but we haven’t planned for that yet :/

Anyway, you can replace your icon in ‘images/icon/dark(light)/social’ with the one you don’t use, and select it in admin panel.

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

It looks like I can’t install this theme on Wp 3.8.1 Anyone have this issue ?

GoodLayers

Can you please post this on the support forum? Our dev and supporters are only provide support in the forum, not here :(

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Default-user

Resolved… manually installed

lmfao Purchased

I have the same issue, I don’t think current theme version 3.1.5 is working on WP 3.8.1

GoodLayers

Hm Actually this version is working with 3.8.1 because many customers are using it too.

Try to deactivate all plugins first and see if it’s solved or not. Some of your plugins might have problem with it.

But if still doesn’t help, Can you please post this on the support forum? Our dev and supporters are only provide support in the forum, not here :(

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Default-user
lmfao Purchased

Already tried with all plugins deactivated. Had numerous problems with this theme.

GoodLayers

We have now change the support system. Please create a new ticket here > http://goodlayers.ticksy.com and please also provide page url + wp access as well. We’ll check it out :)

Hi .. will be the option “Related Posts” add in next update ?. So .. i donĀ“t have to use extra plugins in the site for that.

GoodLayers

Hi,

We’re no planning for that yet :/

Cheers!

by
by
by
by
by
by