2655 comments found

krissyk Purchased

I switched hosts for my site and my Twitter feed that appears in the Good Layers Twitter widget is no longer displaying. The Twitter account has not changed. Is there a setting in Wordpress I need to configure to get this to feed again?

GoodLayers

Check this out > http://support.goodlayers.com/fix-twitter-feed-not-showing/

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Default-user
krissyk Purchased

Thank you but I keep getting a Database Error when connecting or trying to access the forum.

GoodLayers

hm, can you please try again? Should be back now :)

Hi, the same problem as Krissyk. My twitter in the footer displays only the text: Twitter Feed loading…

Please help!

Thanks Corne

GoodLayers

Check this out > http://support.goodlayers.com/fix-twitter-feed-not-showing/

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

On the Portfolio thumbnail page, I would like the images to link to a specific blog post or page. I can see that you can link to videos and to portfolio pages, but I need to link to a blog post or page without the “Client” and “Date” sidebar. Is this possible with this theme? Thanks!

GoodLayers

Hi,

yes, you can put a specific url for each portfolio thumbnail to link to ;)

ie. click on one of the thumbnail and go to google.com

Thanks for interest :)

mwen_55 Purchased

Great theme!

I have a couple questions about the page layout of a “Portfolio” item. First, I’d like to know how to remove the Date and the entire white space below it. Second, I’d like to know how to add a child menu on the left like this example: http://demo.wpbandit.com/intent/demo/templates/child-menu-left/

Thank you!!!

GoodLayers

Hi,

1.) please see this > http://support.goodlayers.com/how-to-get-rid-of-left-column-in-portfolio-post/

2.) we don’t have menu that way :/

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

HI there – Ive tried to login to your support forum but no luck. I just want to find out how I can set up the home/blog page on this site http://whatisorganic.com.au/ so it shows the medium thumbnail on the summary e.g. http://themes.goodlayers.com/modernize/blog-right-sidebar/

Please answer this here so I dont have to waste more time trying to get into the forum! thanks :-)

GoodLayers

Hi,

I saw you set it up, you just need to set featured image for thumbnail. You can learn from here > http://www.youtube.com/watch?v=I-BPX-PKsh0&feature=plcp

Hope this help :)

about the forum, Please make sure that you followed this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

If you already followed but still doesn’t work, please send your purchase license and your themeforest username(Username that purchased item!) to ‘support@goodlayers.com’. We’ll do that for you.

Thank you! :)

Thanks for the great theme, I have just started using it. I have 2 initial feature requests: 1.) Twitter Feed links open in new tab/window 2.) reCaptcha integration with contact form widget

I am in the middle of requesting a new user name, then i will go over to the support forums ;)

Thanks

GoodLayers

Alright Thanks! :)

Hi,

I have a problem with the gallery and the ability to post in a single page.

I create the gallerie adding photos and publish it (by the way, if I click on preview, I get a 404 error).

Then I select this galleriy when creating a page but none photos appears on the page.

Any Idea ?

GoodLayers

Hi,

Could you please provide wp-access and ftp-access through the form in my profile page(please state your issue again)?

We’ll try to investigate your issue.

By the way, Right now, All support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Thanks so much! :)

The theme looks great!

Question, is it possible to have the homepage not using that big slider? Maybe a smaller slider with a sidebar? I realize the theme is customizable but I dont know if the homepage is also customizable to the same degree.

Also, are there any issues with installing the floating social sharing plugin (the same as used in Megazine) with this theme.

Thanks,

Greg

GoodLayers

Hi,

Yes, you can also adjust slider height ;)

I don’t think it works well with that plugin :/

Thanks for interest :)

webjump Purchased

Hiya,

I tried your forum, but not accepting new topis today :)

Anyway, how can I add a margin above the header area so it looks like: http://axonresourcing.com/

My site is on:

http://www.betasite01.co.uk/

PS. How can I remove the page shadows too?

Many thanks in advance

Ken

GoodLayers

add this code at the bottom of style.css > http://d.pr/n/5X9h

Hope this help :)

Default-user
webjump Purchased

Wonderful, thank you GoodLayers – you guys are the best!!

mxwealth Purchased

How can add rich snippets from schema.org. I have tried several plugins and none work with the theme. Rich snippets is a must to get your site ranked, please help. Thanks.

GoodLayers

Can you explain more, how it’s not working :/ I don’t really know that snippet..

BTW , please start this as a thread in the support forum.

THanks! :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

e-commerce, woo-commerce? :(

GoodLayers

Hi,

You can try with woo commerce but you may need to tweak some css to suit your need.

Thanks for interest :)

Hi,

The theme seems to be good and i has a lot of features. The Could you please tell me does it supports wide layout as well or only boxed ?

Thanks

GoodLayers

Hi,

It’s only boxed layout for this theme :/

Thanks for interest :)

Default-user

Thanks for the feedback. Are there any plans to support wide layout in future ?

GoodLayers

hm, nope, we’re not planning too add it :/

Thanks

Hello. I’m interested in purchasing your Modernize theme, which looks great. My only concern is that you do not indicate that the theme is compatible with Firefox 3, Safari 4, etc. Does this mean that the theme may not work properly for visitors with older browsers? I want to be sure my website can be accessed by as many visitors as possible.

Thanks for your help!

GoodLayers

Hi,

Actually, you can try on the demo with those version. I think it should work fine if it’s not that old.

Thanks for interest :)

Page builder is Cool!. Good luck.

GoodLayers

Thank you! :)

Why is my site all out of whack in IE 8 http://oluladylancers.com/?

The demo looks fine in IE8 but my site does not. I even deactivated all plugins and it still looked funky.

GoodLayers

Please try going to header.php file.

Around line 31, try removing this out
    <!--[if lt IE 9]>
        <link rel="stylesheet" href="<?php echo GOODLAYERS_PATH; ?>/stylesheet/ie-style.php?path=<?php echo GOODLAYERS_PATH; ?>" type="text/css" media="screen, projection" /> 
    <![endif]-->

May be there’re some security issues with the ie-style.php file.

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

joedean Purchased

Hi! I bought your template and I liking it so far but:

I’m having trouble posting to the forum (I sent my purchase license to support@goodlayers.com)

My question is: When I edit my main page, and I go to the (theme default) portfolio bar there are no items or item thumbnails present. I’m using 4/4 display. Am I looking in the right place?

Thank You!

joedean
joedean Purchased
To see footer problem: http://sanpedrocityballet.org/newschoolwordpress/

About my portoflio problem, perhaps I’m not understanding where the items are being pulled from? In the manual, it looks like the items are being displayed in the edit portfolio mode. Is it not?

joedean
joedean Purchased

I’m mainly confused that the footer doesn’t look like the template.

GoodLayers

you need to assign each footer widget for each column > http://d.pr/i/f6NG

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

ss_tec Purchased

The Nivo slider wont work for me, it’s in a constant state of “loading” but the other sliders work fine. I want to be able to click to the next image. Am I doing something wrong? Thanks for the help!

GoodLayers

Hi,

Could you please provide wp-access and ftp-access through the form in my profile page(please state your issue again)?

We’ll try to investigate your issue.

By the way, Right now, All support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Thanks so much! :)

Hey Goodlayers, nice looking theme! :)

Quick pre purchase question – can you have multiple portfolios? For instance I’d like 4 separate portfolio pages, each one showing a different category of work?

Looking forward to your reply!

GoodLayers

Hi,

Nested portfolio ? Yes you can do that. See this video > http://www.youtube.com/watch?v=EVAceqNJ8SQ&feature=plcp

Thanks for interest :)

EDIT I just figured out how to get access to the support forum so I think I’ll figure it out. Thanks!

I just installed this theme. Why does my site look like this? Additionally, when I access the theme options through the dashboard, it also has no styling.

Website

Help!

GoodLayers

Hi,

Please try this…

1. To install wordpress theme, please follow these steps.

1.1.) After you downloaded file from Themeforest. Do not upload it yet. Extract it!

1.2.) You will find 6-7 folders and some files inside. You’ll see the file called ‘modernize.zip’

1.3.) Upload this file through wp backend.

2.) Try to set permission on all file to ‘755’

Hope this help :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Sorry but I get a white page after i post on your support forum.

I have a question about prettyPhoto : how add prev/next to display all photo of the page/post ?

Nice theme, Thanks, mike

GoodLayers

I saw your thread in the forum..

Will answer very soon ;)

Thanks!

by
by
by
by
by
by