2619 comments found

I’m having some problems in generating menu.

I set the MAIN MENU and the TOP MENU , but in preview it doesn’t show the MAIN MENU and in TOP MENU shows all the link, even those I didn’t set

Excuse my bad English!

thanks in advance

GoodLayers

Hi,

Please make sure that your theme path is located at ‘wp-content/themes/modernize/’ NOT ‘wp-content/themes/themeforest………../modernize/’

Try to move it one level above via FTP .

Hope this help :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

hwinkel Purchased

Is there an option to set the line hight for the content font? I see I can change the font size and set it to 16 at the moment. Now I want to set line hight to ~22 but cant see the settings for that.

many thanks

GoodLayers

Hi,

about line height for the content, please go to style.css on line about 51.

Hope this help :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

nov8rix Purchased

Wondering if you can help me —when I enable users to leave comments, a captcha box appears but there’s nothing in it -- nothing visible. I have no idea how to control this, turn it on / off etc. I looked through all the wordpress 3.4.2 settings and cannot find anything, and don’t know if it’s controlled by your theme?

GoodLayers

Hi,

You meant comment area in page or post? For post, you should see it but we didn’t put it in pages….. If you need it, I can guide but please post on the support forum for this question ;)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Howdy. Do you have any plans to provide a tutorial for how to add a widget area? A lot of your supplied widgets don’t work so need to use others but you don’t have any widget areas in the body of a page.

Or maybe one of those GDL page option items could be a widget holder?

I tried doing the same thing I did with my responsive theme to add a widget area any place I wanted but it didn’t work on your theme.

My guess is the problem is in my sidebar-front-one.php file which has this in it:

<?php modernize_widgets(); // above widgets hook ?> <?php if (!dynamic_sidebar(‘front-one-widget’)) : ?> <?php endif; //end of front-one ?> <?php modernize_widgets_end(); // after widgets hook ?> <!- end of #front-widget-1 ->

I’ve got the widget area registered in functions.php and it shows up in the admin area but the resulting html has no widget in it.

GoodLayers

Hi,

well, can you explain more about this I’m really confused(also the dev :( )

And please post this one the support forum so the dev can take a look easily ;)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

pantera Purchased

Hi GoodLayers

I’m a little sad. I’ve bought this theme with great expectations but I can’t really use it. The problem is that the blog section for me isn’t usefull but I haven’t understood this before purchasing.

What I need is a blog section in home made with the same style of portfolio (this is my client request). She doesn’t want a “normal cascade blog” and she’s asking “I want the product section (->portfolio) and a specular blog section”. Why is grapycally so different?

Do you have plan to realease a blog section built like the portfolio one? Please tell me if you can help.

It’s a bad situation for me. It’s a great theme but I really can’t understood how you haven’t included a blog section similar to the portfolio one. Can you refund credits or help in some way?

Thanks.

Giovanni Ronci

GoodLayers

Hi Ronci,

I’m really sorry to hear that but this is pretty commons. Most theme always separate portfolio and blog :/

In the case of refunding, you must contact Envato support directly. I can’t do anything about it :/

Thanks!

Hi! Great theme! I need some help to remove the sidebar on the search/tag page and make the resultpage look like http://themes.goodlayers.com/modernize/medium-thumbnail-none-sidebar/

GoodLayers

Hi,

I can help with that but can you post on the support forum? I need to verify purchased first, right not I can’t see purchased badge :/

Thanks!

szmirnov Purchased

Hello, is it possible to change the background color of the white area above the main menu, where the logo and social links are? The “Container background” would still be white, I would like to change only the background color of the top part.

Thanks,

GoodLayers

Hi,

You need to change code. please see this > http://support.goodlayers.com/full-width-header-background/

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Default-user
szmirnov Purchased

Thanks, it is great! :) The only problem I have now is that now there is an empty “gap” (about 24 pixels high) between the main menu and the logo header image, as you can see it here: http://www.phytotec.hu/premens/ Can you please tell me where to reduce (or remove) that gap? I could not find that in the code :) Thank you very much,

GoodLayers

add this code at the end of style.css

.navigation-wrapper {
margin-top: -24px;
}

Hope this help :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

HI, I upgraded wordpress to the latest version. Is Modernize compatible with it. I am trying to create a post and all the menu buttons above the post have disappeared. Thanks Dale

GoodLayers

Could you please provide wp-access and ftp-access through the form in my profile page(please state your issue again)?

We’ll try to investigate your issue.

By the way, Right now, All support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Thanks so much! :)

Totto10 Purchased

how can i include the Revolution Responsive WP jQuery Slider as a slider?

GoodLayers

Just try to use it as shortcode in content area or column item.

Hope this help :) If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Deftone5 Purchased

I keep getting this error is red at the top of the front end of the site. Any ideas?

“Fatal error: Theme CSS could not load after 20 sec. Please download the latest theme at http://galleria.io/customer/:

GoodLayers

Really weird. Can you provide page url that have problem please?

Thanks!

Deftone5 Purchased

Its not a note on the front end actually, its only showing there because I am logged into the editor.

Can I send you a screen capture?

GoodLayers

Could you please provide wp-access and ftp-access through the form in my profile page(please state your issue again)?

We’ll try to investigate your issue.

I’m having a difficult time understanding how to use the 3 Site Map Widgets. Can someone explain how to use the Site Map option? Thanks.

GoodLayers

Hi,

yep, in ‘appearance > widget’ you need to assign each widget to widget are ‘site map 1,2,3’ then go to create a new page. assign page template as ‘Site map’ then publish it. You will see the result ;)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

jackief Purchased

Hello - The contact form page is not sending emails – have I missed something in the config? thank you

GoodLayers

Hi,

Can you please try to switch to the plugin ‘contact form 7’ ?

Not sure if your server support mail function or not but the plugin should be fine.

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Gstar72 Purchased

Hi Guys,

The theme is fantastic but the Twitter feed in the footer of my theme has stopped working, any ideas?.

Also, any chance with the footer you will update column settings to just have one column across the bottom?....just a thought.

Thankyou, congrats on the sales. Did you buy a Ferrari? ; )

Gary

GoodLayers

Hi,

1. Please check this out > http://support.goodlayers.com/fix-twitter-feed-not-showing/

2. sorry but we don’t have it :/

P.S. no we don’t have enough to buy Ferrari LOL

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Gstar72
Gstar72 Purchased

Thanks guys, Twitter feed worked, shake my fist at Twitter API !. You rock!. Client loves the theme!...

My partner wants Blue Diamond, more work!, will buy that next.

Thankyou, 5 stars…

GoodLayers

Wow, Thank you very much for kind words :)

5 stars and purchasing more themes is truly appreciated! :D

8000+ sales and still going strong. Congratulations man :)

GoodLayers

Thank you very much! :)))

trocity Purchased

Hi,

How would I replace the image logo with a text logo? The admin section only allows from an image logo but I’d prefer to simply use text.

Cheers

Default-user
trocity Purchased

Uncommenting this line had no effect on images within a post. After editing the js I tried addign a new image but when click ti simply opens the full image in a new browser window.

//jQuery("a[href$='jpg'],a[href$='png'],a[href$='gif']").not("a[data-rel^='prettyPhoto']").attr("data-rel", "prettyPhoto");
GoodLayers

1. about logo, try sth like this > http://d.pr/i/1iRt

2. I didn’t you comment it out yet > http://d.pr/i/XIIX It’s still commented….

For further issue, please post on the forum

Default-user
trocity Purchased

Perfect. Thanks a lot. Both those fixes worked perfectly.

Hello,

Do you happen to have email support? I’ve made an account at your support forum and everytime I try and post a thread this error populates “Fatal error: Allowed memory size of 103809024 bytes exhausted (tried to allocate 71 bytes) in /nfs/c09/h03/mnt/135147/domains/support.goodlayers.com/html/wp-content/plugins/authorhq/libraries/db/DB_result.php on line 49”

In addition to my issue. When I imported the demo-xml feed it seems all the pages are gathered at the top in text format. Unlike the actual demo site featured on Themeforest. Can you take a look or provide any additional details as to what has happened here?

I can provide more details if you provide an email, etc..

GoodLayers

Alright, first please see this video > http://www.youtube.com/watch?v=_Lt10i4zBKA&feature=plcp make sure that you already follow this.

But if still no luck, you can send the access through the form in my profile page ;)

Default-user

Great, I was able to just delete all the content and clear up the issues. Although I am seeing a few other issues.

1) I am seeing another issue with the accordion having an issue next to the testimonial. It seems the testimonial sits below the title on the home page.

Screenshot: http://cl.ly/image/3p0y0k1E021u

2) Is there a form builder? The simple form doesn’t have enough data fields for what I need. If not, do you recommend a plugin that can accomplish this within the styling of the site. Also, I tried to search the forum but it keeps timing out.

3) The main page icons, can you point me to the link at Fotolia so I can purchase all these images.

GoodLayers

Hi,

1. Can you provide the access through the form in my profile page please? Will try to have a look.

2. You can use ‘contact form 7’ plugin

3. I can’t remember it :/ You can use the number in file name to search in google.

Hope this help :)

Hi! Great theme! I need some help to remove the sidebar on the search/tag page and make the resultpage look like http://themes.goodlayers.com/modernize/medium-thumbnail-none-sidebar/

GoodLayers

You can set layout here > http://d.pr/i/OvG7

Hope this help :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Hi,

I’ve recently purchased this theme and I’m trying to adapt it.

I love the 4 column portfolio page as a menu for different posts and I’m trying to adapt it to link to pages or at least make the portfolio post look like a page.

Alternatively, I tried to create a page that has eight sub pages and use the ‘add page’ page builder but this option only shows the first 100 characters from the page with no image for each page unlike the portfolio.

Sorry, bear with me…

So is it possible to remove the sidebar section in the post (that contains the date, autor, website text) so it looks more like a page?

or

Is it possible to create a page that has eight sub pages and use the ‘add page’ device but include images as well as some copy from the page?

One more question (I’m eternally grateful if you are still reading!)..

Is it possible to change the breadcrumb trail when using a portfolio from ‘portfolio’ to ‘locations’ (even if it means me replacing portfolio in all relevant css and php docs.

Thank you very much for any help!

Best,

J

GoodLayers

I saw your thread in the forum. Will jump into there soon! ;)

wrodrigu Purchased

Can you please let me know how can I add a Google map to the contact page? Thank you!

GoodLayers

Hi,

you can use google embedded code directly > http://d.pr/i/jbO0

Hope this help :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

by
by
by
by
by
by