179 comments found

iamikah Purchased

Hi, How can I have the twitter and facebook button on the header I just have the RSS button ! Please help me I can’t figured out ! Thanks

iamchrismahon

Hi, replied to your email.

iamikah Purchased

Hi, Also have IE9 issues ! Any ideas why ! So tell me how to fix this please :)

iamchrismahon

Just sent this to you.

iamikah Purchased

I was wondering after some researches, how to change a text title widget by an image and the same for the menu I mean when I create pages ! Please Thanks

iamchrismahon

Hi, can you give me an example of what you’d like to change as I’m not 100% sure at the moment, thanks.

Is it possible to change the site colors and or remove the background? I wanted to use it as the base for my site www.art-online.net

iamchrismahon

Hi, yes this is possible, thanks.

yxymedia Purchased

Chris, I’m having troubles with the cufon on IE. Is there a fix for this? Can you e-mail this to me?

iamchrismahon

Hi, can you contact me on my profile page as it will email me with your email address so I can then send the fix to you. Alternatively I’ve just submitted changes to Themeforest so might be up in a day or two.

yxymedia
yxymedia Purchased

We have made a fix on our own, thanks anyway.

iamjoelh Purchased

youtube video embed is having issues… anyone else? any fixes? is it the theme? I have the latest version of wordPress.

http://www.jonathansays.com/
iamchrismahon

Hi, do you have an example on your blog I can look at? Thanks.

I see the images are resized automatically to 640*240px, can this be eliminated ? So that I can put different size images ?

Thanks

iamchrismahon

The sizes can be changed but the width (640px) is not so easy to change due to the rest of the design being dependant on that size.

Hi there, Looking great. Two questions:

1) I’m not getting the lovely bubble top graphic on top of the blog. Is that part of your demo logo?

2) I can’t seem to produce the social network links bar in the side bar

iamchrismahon

Hi Ben, apologies for the delay in getting back to you.

1) Which browser are you using? 2) This is done in the settings tab, have you checked the Help file?

Thanks, Chris

Hi there, Looking great. Two questions:

1) I’m not getting the lovely bubble top graphic on top of the blog. Is that part of your demo logo?

2) I can’t seem to produce the social network links bar in the side bar

iamchrismahon

Hi Ben, replied below.

Having trouble with the contact form. It worked before and no longer generates and send an email. Functions seem to work fine though. Do you know of any known issues?

iamchrismahon

Hi, apologies for the delay in getting back to you. Are you still having this issue?

exuus Purchased

I need a OSCLASS theme. Can you design it?

iamchrismahon

Hi, apologies for the delay in getting back to you, unfortunately this is not something I can help with at this time.

Aromis Purchased

sent a email enquiring about the ie9 problem

iamchrismahon

Hi, apologies for the delay in getting back to you, I can’t seem to find the email you sent, can you do it again please?

Hi Just wondering before i decide to purchase…has this been updated at all lately, can it be used with the latest wordpress?

D :-)

iamchrismahon

Hi DHM , sorry for the delay in getting back to you. Unfortunately haven’t had any time to update my themes. Theoretically it should run in the latest Wordpress but you might not get all of the latest features etc.

Thanks, Chris

Ashki Purchased

Hi!

I’m having a lot of troubles with the scroll on mobile devices (iphone, ipad and android).

It’s very laggy and slow. Any tips?

iamchrismahon

Hi Ashki, apologies for the delay in getting back to you. The theme was built almost 3 years ago now and I haven’t had a great deal of time to update it unfortunately.

Do you have a link to your site so I can see the lag you are referring to?

Thanks, Chris

wondering, any plans to update for latest WP? thanks :) theme look great.

Iris5656 Purchased

Hi, I’m getting an HTTP error when I use the new media uploader with WP 3.5.1. The images get uploaded but the automatic resizes don’t get done. Any idea how i could fix this? please help. Also, do you have any plans about updating this theme?

Hi,

My Twitter feed doesn’t seem to be working, it just says:

“Please wait while my tweets load from Twitter. If you can’t wait or nothing appears, check me out on Twitter”

Any ideas?

Thank you.

Hi,

Is there a way to get the Search facility to search pages instead of just the posts?

Thanks.

Does anyone know of a lightbox plugin that works with this theme? I’ve tried loads with no success.

by
by
by
by
by
by