Discussion on MultiGrid - Creative Portfolio, Multimedia Theme

337 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
I want to use thumbnails into my slideshow. When I check $immg array, image_thumb is empty. Though, I’m pretty sure all my pictures have thumbnails generated and working.

Here’s what the array’s result look like :

array(2) { ["image"]=> string(85) "testserver/wp-content/uploads/2012/11/somepicture.jpg" ["image_thumb"]=> string(0) "" }
How can I populate image_thumb?

Thanks!
themeton

I misunderstood your question. Where do you want to show thumbs? Did you select thumb size when you inserting images into image field?

Thank you

Default-user

I want to use thumbnails into the flexslider. I upload pics and I generate the thumbs, but they don’t show up into the slider.

Default-user

It’s not what I meant. I wanted to use the flex slider with thumbnail images at the bottom of it.

Never mind, I got it working.

Thanks.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
abezat Purchased

Hello, I can’t save the themes options, and the options.css does not written. When applying save changes, nothings happen. Please help.. Thank you, Arno

themeton

Hello,

Please set permission 777 to your theme CSS folder (multigrid/css).
Then your options must be saved. Also you can create options.css file manually there and set permission

Thank you.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, for this theme, can we change the width to 1000px?

themeton

Sorry, every sections managed for full width. If we change it, it requires extra work and test. If you really want a restricted layout, you should purchase ExtraGrid theme.

Thank you

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • South Africa

Great theme.

How do i post an image without Title or excerpt?

Secondly is there a better image slider like http://boastonsociety.com/vor-generation-2/

My website is http://digital.creativenestlings.com/

themeton

It looks FlexSlider. This theme works FlexSlider too.
Blog page has options to hide title and post excerpt there.

Thank you

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
onlyokay Purchased

Hi,

I’m working in modal mode with my home page template set as a portfolio page. Everything is working except for the left and right navigation arrows in the modal view. So I can see the arrows, but they simply point to a place marker (#) on the page that I’m already on.

So if the address of the post that i’m viewing in modal view is:

mysite.com/?p=160

both the left and right navigation arrows point to

mysite.com/?p=160#

rather than to another post.

navigating through posts while the user is still in the modal view is important to my site, is there a way to get these arrows working?

Any help would be greatly appreciated!

themeton

Hello

It looks javascript problem. If you send me your site address via mail, I can inspect and try to found where, what is wrong there

Thank you

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
Li-An Purchased

Hello, is there any date for future release. For the moment, I cannot use the theme because of the bug about category/tag archive page navigation – I’ve got a lot of posts and it’s impossible for visitor to move around the site with only the home page “paginated”.

themeton

Sir, I don’t understand your message. What is the exact problem as you mentioned Bug there. Can you explain to me more?

There pagination works fine on category and archive pages

Thanks

Default-user
Li-An Purchased

Sorry for my bad english. I was referring to Aicoq problem 15 days ago (page 8): when you open an archive category page – or tag or date – there is no “infinite scroll” or “next page”. You said you will post a corrected version.

Default-user
Li-An Purchased

Page 8 (damn smiley).

themeton

Okay I see. I was updated it here. I’ll include it into your uploads next Monday. (I just forgot it to update, it’s my bad)

Thank you

Default-user
Li-An Purchased

Thank’s for the update ! No child theme for this version ? Too bad :-(

themeton

We are updating it for child theme. It will include there soon. Thank you

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi, and congrats for the very good job. I was tested the demo before purchase, but on iPhone & iPad, and even resizing the browser window too, after clicking on a post in the grid, the “lightbox article” is opening, everything fit perfectly on screen, except that I cannot browse the other posts (no left/right arrow) and cannot close the opened post (no cross for closing) like on computer browser. Did I missed something in the navigation on small screen ? ; ) Thanks,

themeton

Mobile windows doesn’t need lightbox indeed sir. Now it just goes to the single window. If you want to load another posts, you should back and pick one. Okay, I see what we need to add next/pres on single window of mobile/tablets.

Thank you

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Yes, I did that (the back button of browser), but then you have to load again the next posts… Or just add a cross to close the post opened, like that every posts charged before will be there, no ? Thanks again.

themeton

Okay, I’ll add next prev buttons on mobile single page. Thank you

Default-user

Thanks to YOU ! I will purchase Multigrid. (I noticed the same “problem” in Extragrid)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Canada
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years

Awesome theme. Love the way it works on mobile et al.

But I do have a problem. Some post titles are links to other pages, but when using Modal: On, the loading screen for the Modal view just hangs at the loading stage.

Can this be fixed?

Example: www.justingaskin.com

themeton

Hello,

I think you added some custom url on post options. If it is, it goes to the custom links. Otherwise those are just open itself.

Note: I cannot access to your site.

Thank you!

justinandrew

Thanks for looking into it. The site should be working fine now (bluehost was having issues).

I have a plugin that enables the post title to be a url that opens, but I was hoping that url would open in the Modal window.

themeton

I don’t understand, what is a purpose of your installed plugin? Is it really need for you? What you want to do with it?

justinandrew

I will be publishing content from other sites I write for. So it would be great to keep visitors on my page by using your Modal mode. The way you make posts display in it is awesome, but if it could load external url in there, that would be the best thing ever!

themeton

What is your chosen plugin?
Did you try some plugins as this?
It is impossible on out modal window!

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
aerandur Purchased

Is there a way to make the sharing buttons (fb, twitter, pinterest, etc) to show up on the top of the post with feature image/image slider?

http://themes.themeton.com/multigrid/blubird/
themeton

You can show those shares at top of featured image (under the page title). Also you have 4 positions to show them.
Lets check Theme Options => Social Options tab.

Thank you

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, I just purchased the theme and installed it only to find that the sample template pages are not in the package, also the social icons on your demo (header area) are not included or visible within the admin pages. I’m sure I’m doing something wrong, but please let me know. Thanks a lot, great theme!

themeton

- You should create pages with standard page template.
- Lets go to the Appearance=>Widgets and you’ll see Header sidebar area. Put there Themeton social links widget.

Thank you

Default-user

Hi you was so helpful I wondered if you would be open to customising the theme for me. I would pay for your work to do it. It would probably take you little time. Thanks! email

Default-user

If you’re open to doing some paid work for me please email yellowhighlighterpen@yahoo.co.uk thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

One other quick question :-)

When setting a post to be a featured, I can’t see how to add slide images. I click the add more option and upload a couple, but all it does is add them to the media lib, I can’t see how you apply them to the slide?

Thanks

themeton

- You should add/upload multiple images on Featured image slider at bottom of content area.
- Featured options sets just your post size, bigger than others.

Thanks

Default-user

I did what you said and it does nothing, again I’m probably doing it wrong.

1. Under the content area I click Add Another under the featured image slider heading. I then upload an image by pressing pressing upload. 2. I select the image(s) and upload them. 3. I make sure the post is set to be a featured post (so it’s bigger). 4. Publish the post and no featured images show up, or slide. 5. I only get a featured image if I select that option as normal in WP, but there it doesn’t slide. Please can you let me know what I am doing wrong.

Default-user

Thanks for the video. It made the issue very clear to me. I used the same steps as you, the only difference is ‘inserting into post’ does not bring the path and image URL back to the slide image field on mine as it does on yours. The field remains blank.

So I thought it might be a browser issue (I use safari on Mac), so I used chrome and then IE on PC. I got the same response on all.

In short I am following your steps 100% the same, only for me it does not insert the URL back into the Slide Image Field.

Many thanks, Vince

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

First of all, an amazing theme! Bravo :) Secondly, when I use the theme elements in posts or pages the preview gives me an error page.

What am I doing wrong?

Thank you

themeton

Can you show me a message text?
Is there have problem on live views? Are there problem when you’re using theme elements?

Thank you

Default-user

www.bodyswisdom.com Please take a look at FAQ element. when you ask for more it doesn’t show up and the link is a number rather than the name of the post http://bodyswisdom.com/1166/.

In the setting I have designated the post names for the permalinks. So I don’t know why numbers are coming up and would have to manually change the links in order for it to work.

I hope I am asking the right question. Thanks

themeton

Hello,

Please sent me admin credentials to my mail themeton@gmail.com then we help better. It seems your permalinks not saved in htaccess file.

  • Bought between 100 and 499 items
  • France
  • Has been a member for 6-7 years

Hello,

I would like to put the text block on top of content (image) on the grid view (the oposite as it is right now). How can I do this ?

Thanks in advance.

themeton

If I understand your question correctly, you wanna put title at above of featured image. Right? Sorry, it is impossible. If you inspect html structure, those are locate in separated divisions. If we put those to above, it’ll break main structure and require extra styling …

Thank you

followmedia

I want to put the entire (title, text, like, comment) section above featured image indeed. Does it require extra styling ? Are you available for this ?

themeton

I think it is what you want, http://www.screenr.com/Vrd7

followmedia

You’ve done PERFECT support ! 5 stars rated ! Many thanks !

themeton

Thank you bro :D

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Just purchased the theme and tried to upload. I had problems and contacted GoDaddy. They walked me through the process and we both ran into this error message:

Unpacking the package…

Installing the theme…

The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet.

Theme install failed.

Can you help?

themeton

Sure, it is very popular issue. Please read the answer from FAQ page. I just added there :D

Thank you

Default-user

Thanks. That worked but, my site does not look like the template at all? http://atlantafacesandplaces.com/ can you tell me what I did wrong. I thought I would have the ability to just install the template and replace with my content and photos?

themeton

Now you changed some small changes in style section. Please reset options and add your content. May you can use demo date (xml) there.

Thank you

Default-user

I reset options, but not sure I understand your statement “May you can use demo date (xml) there.” Please advise.

themeton

Your download archive has xml date named dummy_data. It is a content of demo site and you can use this for your site too. Please watch simple usage of it from here.

Thank you

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
Jassultd Purchased

Hi Themeton,

Thanks for the awesome theme! : )

At the moment for a standard post, when you click on the featured image (thumbnail) or the title in the home page the modal window pops up. Is there anyway way we can set the featured image so the user can click on the featured image and that takes them to another site? The destination URL should be input-able from a metabox in the post edit screen.

If this is not “major” enough to be implemented in an upgrade, if so, could you please point me to where/how i can make this happen please? : )

Also, I have updated to v1.6, and somehow the theme elements do not update properly. I can add elements, edit, and save etc. But once I go back to classic view or reload the edit page, the edits made earlier is gone (shown: No content yet! You should add some…). However, the elements can still be seen in the HTML view, and displays fine. Is this a common bug or just me?

Thanks in advance.

Jason

themeton

Hello Jassultd,

Please check the Post additional options section from your posts. You can find Custom link option at bottom. This option changes permalink with custom one on all linked section of your grid post. It is included since v1.6, just use it :)

I didn’t see Theme Elements problem before as you mentioned. You should install latest version again and if it still shows there, let me know

Thank you

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
engenium Purchased

Hi,

In my home page, i need hide the content and the excerpt but show the title and the image… In page edit, in “Content control of posts. I check the hide option but the text is showed anyway…

In this option, can i change in the theme the “5 words” option to “0 words”?

Regards, HC

themeton

You’re right. There have little logical issue. Please watch this video.
I’ve just updated it in my local. Also you can get updated file from here.

Hope this helps, Thank you

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
engenium Purchased

There is any way to create a page where will be placed the more liked posts… A kind of hight ranked post…

themeton

Now this option isn’t have. But you have a Recent posts widget that can show your most favorite posts. Do you think it is really important to you?

Thank you

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi,

Is there a way i can remove the sliders from main post, and i can use a featured image instead of it. Once i click on the post then it shows the slider?

Thanks,

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Thanks a lot for your support.

One more thing, how can i change my post background color on detail page? just like your squaregrid theme? and can i open my pages in the same way too?

Regards,

themeton

We didn’t include there custom background color option. Let me explain why it isn’t have there. So, people can add heavy content including tab accordion and every Theme Elements in their pages. But we need to control good for their custom colors even what they chosen any color. Then it is really hard to do.

It is impossible for the opening style of this too.

Thank you, hope you can understand me

by
by
by
by
by
by