77 comments found

for some reason the awesome icon are not showing up in the blocks ? can someone help me what i might be doing wrong ?

gljivec

Hi,

for support please send mail via my profile.

Best reagrds.

Hi, I have a wordpress problem in that the visual editor is suddenly missing? I have tried user profile options, clearing cache, different browsers etc but still no joy? I was wondering if you had come across this as its making editing with Mundus a tad difficult.

gljivec

Hi,

send me logins via my profile and I will check.

Best reagrds.

Default-user

thanks will do. wordpress and ftp/cpanel?

gljivec

Hi,

yes please.

Best reagrds.

I’ve downloaded and imported the demo content but it doesn’t look like the live demo page. I’ve also tried using the support form but when I sign in, I’m signed out again and can’t access the threads. Could you please tell me the steps to get the demo content to work exactly like the live preview? Thanks!

gljivec

Hi,

for support please write through the contact form on my profile for support. Thank you.

Best regards

Hi for some reason I am unable to edit the portfolio section and there is no way to add categories.

Can you please advise. We have re-installed the same theme on a different server with the same issues.

Thanks.

gljivec

Hi,

for support please open ticket via support tab.

Best regards.

Hi. Just a few things I would like help. 1. contact form field colour – when you type it is white? how can a change this? 2. Footer – how can I control the space in the footer as it seems quite large. 3. How can I close up the padding between the elements – eg, quote full width. 4. I have lost the full width of the footer on a page, where is this controlled?

gljivec

Hi,

for support please open ticket via support tab.

Best regards.

Hi.

If you remove a part of the items on the home page, such as “Reviews” not it affect the layout of the entire site?

Thanks

gljivec

Hi,

yes, you can remove just certain blocks from the page and it won’t affect the general layout.

Best regards

skehoe Purchased

Hi,

I’m still having several issues with this theme. I’ve been in contact via the support ticket system but am still waiting on a few things to be resolved:

- How can I stop the footer (social media icons strip) from displaying so far up the page on the blog and contact us pages? Is there a way of moving the footer down so it doesn’t block other content being display? At the moment, only one blog post is visible because of the social media icons.

- Is there an option to make the menu sticky?

- I’m also having problems with aligning the social media icons when adding new ones in. The code you gave me .footer-social img {padding:14px !important;} now aligns my new social icon – but pushes all the originals out of sync. How can I make them all aligned?

I would be extremely grateful if you could reply to me here of my ticket #45568 as I’ve had these issues pending for a few weeks now and would really love to resolve these issues as soon as possible! Thanks!

gljivec

Hi,

1. just need to add the clear block at the end of the template with appropriate height (I did that for you on your site).

2. It’s all about how big the icons are or have to be. Make them 108px X 108px and center the icon in the middle. Then you don’t need any extra css or padding.

3. scroll menu does the job instead of sticky menu.

Best regards

Hi!

Filters do not work correctly in the “Portfolio”. On all projects set tags, but only the last filter works. http://mebelmaestro.com/

Thank you!

gljivec

Hi,

for support please use the support tab in theme’s description and file a support ticket. Thanks.

Best regards

Hi. Just a question on SEO and using Yoast. If I build a page with all its content within the Aqua page builder and then just add the template ID to the ‘page’ for it to display, how does SEO pick up the content in the Aqua page builder if the page only has the template ID showing?

gljivec

Hi,

it picks the content directly from the builder. Just name that page properly. The content is picked within the page, so it is the same as if it was written directly in that page.

Best regards

I am using the one page theme. However, sometimes I write a blog and post it to our social media websites. When i do this, the menu items show as links, but when you click on one of them (say portfolio) the links do not work. Is their any way to make these active, or at least a way to link it back to the main page? (http://architect7.com/the-lighting-studio/)

Default-user

Purchase code: 6885a7ef-a299-4176-a2cb-f6be22bd6a70

Default-user

Ah-ha! I’ve got it figured out! Thanks anyways!

gljivec

Hi,

ok, glad to hear it :).

Best regards

I have issues with the sorting portfolio of this theme since May and they haven’t done anything to fix this issue. They are not responding to me, very bad support..

gljivec

Hi,

sorry for the delay, I put this through to our developer and he will take a look at this tomorrow.

Best regards

Default-user

Hi. It has been 6 days and still no respond. Please respond to me today.

gljivec

Hi,

I answered in the tickets. Sorry for the delay.

Best regards

Dont waste your time with Theme. Filter system is broken, has not been fixed for few months and devs dont respond on tickets.

gljivec

Hi,

I apologize for the delay. The developer that was working on the Theme has been on vacation for the last 2 weeks. I will pass this on and he will take a look at it next week. Is the ticket 48440 yours?

Best regards

idanrub Purchased

hi, i am using the template for a few months now with yoast seo plugin and everything used to be just fine. but yesterday something went wrong, I am getting a duplicate site Title, one from the general setting in WP, and the other from the Homepage title template in the plugin and all the other pages. what went wrong? it worked perfect before, ive read in the wordpress support that the problem is probably in the header.php file something to do with <title><?php wp_title(’’); ?></title> but i made no changes myself with the code and it went crazy how??? ive turned the plugin off for now and everythng works, but i really want it back. please help.. thanks in advance.

gljivec

Hi,

for support please write through the support tab in theme’s description. Thank you.

Best regards

Hello,

Before I buy your template, i would like to know if your template supports multi-language? I want to use English & Turkish in my site, and this is a big deal for me.

And does it support unlimited colors?

Thank You

gljivec

Hi,

theme si ready for WPML, but you might have to change some small things.

You can change main color to any color you wish.

Best reagrds.

Default-user

Thank you for your reply

gljivec

Hi,

no problem. Thanks for the inquiry :).

Best regards

Hi guys

Ive bought and installed the demo content very easy thanks..

I would like to use the single page scrolling site but if i have pages away from the main home page such as blog / services (read more) from the home, you can’t then get back to the homepage and still utilise the homepage section scrolling.

Id like to have extra pages for additional info / seo benefits but if the menu doesn’t return to the home page and still allow the scroll to, am I doing something incorrect or is what I’m after not possible?

Also i have put the twitter api settings in but am getting an error when i try to authorise it ?

Default-user

Thanks for the quick response, any idea regarding the Twitter API issue?

gljivec

Hi,

did you write through the support tab? I need to check it on your site to see why it’s not authorising. Thanks :).

Best regards

Default-user

Have just sent through support now :)

Hi. How may I update the revolution slider in light of the security issue it has?

gljivec

Hi,

download the latest package from themeforest and then do a manual update of the plugin:

http://snapnote.io/0QgPs7

Best regards

Default-user

Thanks for the quick reply.

I performed the update and all went well however out of four slider only one of them became broken? It just spins the loading symbol. Any suggestions?

gljivec

Hi,

for support please open ticket via support tab.

Best regards.

I submitted a ticket. Please answer soon: #53443.

gljivec

Hi,

I just have. Thanks.

Best regards

Default-user

Thanks! All fixed.

gljivec

Hi,

no problem. Thanks.

Best regards

by
by
by
by
by
by