12 comments found

Nice, Very lightweight and simple, I like that there is a dark color to this template. Too many templates recently uploaded on TF are to white and boring, This my friend is nice! If DEVS would only get colorful again!

Nice theme! Good luck with sales!

dewitech

thanks flashyflash… I really appreciate it.

very nice theme Good Job And Good luck with themes ;)

dewitech

thanks Creativeartlab.. good luck with yours too..

Have you tested on IPad? I don’t see well the menu options

dewitech

can you send the image link again?? it said there is a problem fetching the image.

dewitech

its already fixed now… I already use ipad too its works perfect on my device.

I really like the theme and paid for it, but I keep getting the following error: The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet.

dewitech

Yes I already have create them. I will try to publish it and I hope Themeforest will approve it.

Default-user

Great! Thank you. I will be on the lookout to purchase it. I really LOVE this theme.

dewitech

I’m glad you like it, I will notify you, I hope you can give rating for the item.

regards.. Ryan

Very nice theme!

But, i cant find the file contact.php for changing $recipient (as you explain in the help).

Thank you!

dewitech

thank you netaservice.

you can download the missing the missing contact.php here http://themes.dewitech.com/murky/contact.zip

Hi.

I am trying to make my site red using the style sheet red.css, which in your documentation you say is in the head of all the files.

I have checked all the files and there is no reference as per your instructions to <!-- Your Color -->

Here is a copy of the head code in my files:

<head> <meta charset="utf-8"> <!-- Site Title --> <title>Michael James | look, click, create</title> <meta name="description" content=""> <meta name="viewport" content="width=device-width"> <!-- Place favicon.ico and apple-touch-icon.png (72x72) in the root directory --> <link rel="shortcut icon" href="favicon.ico"> <link rel="apple-touch-icon" href="apple-touch-icon.png"> <!-- HTML5 enabling script --> <!--[if lt IE 9]><script src="http://html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script><![endif]--> <!-- Google Web fonts --> <link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans+Condensed:700,300,300italic' rel='stylesheet' type='text/css'> <!-- Main CSS --> <link rel="stylesheet" href="assets/libs/css/bootstrap.min.css"> <link rel="stylesheet" href="assets/libs/css/bootstrap-responsive.css"> <link rel="stylesheet" href="assets/libs/css/docs.css"> <link rel="stylesheet" href="assets/libs/css/main.css"> <link rel="stylesheet" href="assets/libs/css/prettyPhoto.css"> </head>

What should I do please?

dewitech

Hello Sir, you can add

<link href=”assets/libs/css/colors/red.css” type=”text/css” rel=”stylesheet”>

line below <link rel=”stylesheet” href=”assets/libs/css/main.css”>

I will try to make it more simple and easier to change colors in next update.

Thank you for purchasing.

Regards Ryan

Do you think in a “light” version? Not only white bgcolor

dewitech

that sounds good.. I will consider it to on next update. thanks alfonsogomez.

Have you tested on iphone? The pictures from the big slider in index.php are not showing…

dewitech

Yes I have test it. We are set the slide on homepage for mobile device to hide it.

kwanzah Purchased

is there a documentation file or just commented code? If there is a file/site it didn’t not come with my download.

dewitech

yes there is a documentation, its called readme.html

vargas21 Purchased

Hello

Congratulations template. I liked very much.

I have a question. I would like to draw the circle that is underneath the logo. I put a picture your background instead of the images of the circles in the img folder, but still the gray circle appears under the logo. How do I get this circle does not appear?

See: http://luxuswebsites.com.br/lkdespachantes/index.html

Best regards.

dewitech

Hello Vargas, thank you for your purchase…

you can see
background: none repeat scroll 0 0 #65707B;
in main.css line 87
.navbar-fixed-top #logo a
in main.css line 101
#logo a, #logo2 a, #logo3 a
change
background: none repeat scroll 0 0 #65707B;
to
background: none;
I hope you can understand what I mean and it can fix the problem.

Best Regards Dewitech

Default-user
vargas21 Purchased

Perfect, Dewitech. Thank you for the reply.

A hug here from Brazil.

Best regards.

dewitech

Ok great, let me know if you need any other help.

vargas21 Purchased

Hello Dewitech,

I’m having trouble viewing the site in IE, with other browsers everything is ok. There are actually two things, see:

The “contatc.html” is perfect in all browsers (http://luxuswebsites.com.br/lkdespachantes/contact.html), now the other pages are not centered properly, besides appearing in class = "load-page -title" the word “navigation”, and when we went down the scroll bar, the menu disappears, which does not happen on the contact page.

I checked my code, but I did not succeed in discovering why the pages are not being displayed correctly. They are:

http://luxuswebsites.com.br/lkdespachantes/index.html http://luxuswebsites.com.br/lkdespachantes/about.html http://luxuswebsites.com.br/lkdespachantes/services.html http://luxuswebsites.com.br/lkdespachantes/faq.html

Could you help me figure out where I went wrong?

Best regards.

Adalberto Vargas

dewitech

hello Vargas, please let me know the IE version, IE8 is really minimum because it doesn’t support CSS3, and responsive option.

And also it will be helpful if you send me screenshot where you have the problem.

for more support please send email to help@dewitech.com so we can reply faster for you.

Default-user
vargas21 Purchased

Hello Dewitech

I just sent you an email.

Thanks for the help.

Best regards.

dewitech

Hello Vargas,

I’m not sure whats wrong, when I check your links with IE8 on my browser, everything is working fine, I don’t see any error on my IE8

Hi Dewitech,

first of all – this is a great theme and that’s why I have purchased it :)

However I run into strange trouble when trying to load with IE9. The preview on themeforest simply does not load at all unless I click the cross at the top right corner (no problem with other browsers though)

When I open a page locally from my harddisk it will eventually load in IE9 – however that takes between 50 and 87 seconds (same problem when using the “live” function within Dreamweaver CS6).

So far I have tested IE9 on WIN7 SP1×64, WIN7×32 and Vista x32

Thanks for any help! -Norbert

dewitech

Hi Nobbe, here is the problem… 1. I believe on IE9 for the live preview theme switcher doesn’t work I have change it to default themeforest. 2. On live preview dreamweaver it won’t support the loader because it will need javascript to run. you will need to preview it with localhost xampp.

Default-user

Ahh – o.k. Thanks for the info & help. I’ve set up a local test server and everything is working fine!

dewitech

Great… I’m glad to hear that.


by
by
by
by
by
by