326 comments found

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

Thanks I was able to customize the look of the text widget and your comments for the featured section were very helpful.

I do have another question: I am trying to reduce the space between the navigation and the main content section but cannot find the section in the css that deals with this. I was able to adjust the space between the navigation and the header by changing the bottom margin in the header.

Could you please tell me what css div is handling this? I can adjust the margins and padding to fit my needs but just cannot figure out which one is handling it.

Thanks

Bebel

Hi,

in header.php you will find this:

<img class="marginTop10" src="&lt;?php mymagazine_style_path() ?&gt;layout/round_top.png" alt="round image on layout top" />

Simply remove the class="marginTop10" part to get rid of the distance.

Cheers
Bebel

Default-user

Thanks so much! That did it

Love the theme…is working out perfectly for the site I am building

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

Ok I’m sorry to have so many questions on this one but I have the site almost completely done but now there is an issue with the navigation bar. It works fine in safari but in firefox and IE the secondary navigation drop behind the video. It also did this when I was using the featured widget.

here is a link to the site: http://aved.info/wordpress/

thanks

Bebel

Hi,

when embedding the youtube video, you have to make sure you add wmode="transparent" to the embed code.

This is not a bug of the theme, but a general flash issue :)

Cheers
Bebel

Default-user

Great thanks! I’ll try that today.

Didn’t think it was a bug with this great theme. I figured it was some code issue I was unaware of.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

Also…all my posts are pushing the sidebar to the bottom.

Example: http://aved.info/wordpress/2011/11/16/a-place-in-a-city/

Default-user

Thanks again. I’ll make those adjustments

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 6-7 years
  • Hong Kong

Dear Bebel,

I upload both theme and plugins folders.

When i activate the theme i received this:

¨Fatal error: Call to undefined function add_theme_support() in /home/ourologi/public_html/wp-content/themes/mymagazine/bebelCp/functions.php on line 111

in line 111 is writen:

add_theme_support(‘menus’);

Please advice.

Thank you.

Bebel

Hi,

which version of wordpress are you running?

Cheers
Bebel

Default-user

3.2.1

Default-user

FIXED ! I re-upload all the files and it worked.

Thank you,

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
flexity Purchased

Bebel, dear friend..

I bought your team a half year ago or something and now i have a problem with posting new messages. when i post a new page it will only show the bold short text.. not the full content anymore.. please help me mate.. look at the differences.

De wrong post

http://www.captainrobrecords.nl/jettie-pallettie-n-kus-van-u-meneer-2/

The time when it did work with posts:

http://www.captainrobrecords.nl/frans-duijts-morgen-is-pas-morgen/
Bebel

Hi,

glad you were able to fix it!

Cheers
Bebel

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
flexity Purchased

bebel,

I fixed it, just needed to reset the whole wp theme. Im glad i fixed it myself, cheers mate ! :)

Bebel

Hi,

glad you were able to fix it!

Cheers
Bebel

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
flexity Purchased

bebel mate !

How can i change the Read More.. text in my own ’’Dutch’’ language ?

can you point me to the right direction?

Bebel

Hi,

please read this in the wordpress codex on how to translate a theme:

http://codex.wordpress.org/Translating_WordPress

The language file we provide is in the lang/ folder.

Cheers
Bebel

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 6-7 years
  • Hong Kong

My articles titles are in Greek language. In the categories side menu appears fine. When i click to open an article, only the English characters appears. How i can change the title font in order to “read” the Greek characters?

Thank you.

Bebel

Hi,

send me a mail through my profile and I’ll send you the updated cufon language file.

Cheers
Bebel

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
Jarraxe Purchased

Thanks again for the wonderful theme. Quick question. How would I go about changing the size and alignment of blog entry/category posts? I think the line I need to change is this:

<?php the_post_thumbnail(‘blog-thumb’, array(‘class’ ?> ‘marginLeft10’)) ?>

Instead of the featured image appearing full-size above the excerpt, I would like to have a square thumbnail (of uniform size for every post, preferably larger than the standard “small-thumb”) set to float:left so that you see a thumbnail of the featured image appear directly left of the excerpt.

Thanks in advance.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
Jarraxe Purchased

Oh, one more question. How would I go about changing the background color of the site so that the content boxes (which are pure white) match the area around them (which is a slightly darker shade of off-white)?

Bebel

Hi,

these two questions are unfortunately way beyond standard support, so we can’t give you a specifc answer. If you want to change the background color, you’d have to search for the relevant css classes and change the color, but for some areas you’d have to change the images, too.

to anser the other question: You can do that, you’ll have to define your own image size or take one we already registered into wordpress, change the styling and margin :)

But we also are available for custom work – if interested, shoot us a mail through our profile!

Cheers
Bebel

  • Bought between 500 and 999 items
  • Canada
  • Has been a member for 4-5 years

Hi Bebel,

I’m having difficulty with your theme. I wasn’t able to use a plugin I purchased and I ended up hiring the coder to see what the problem was. It turned out your theme was stripping some tags which he fixed. I can send you the details if you would like. This however is not what this message is about.

My current problem is with cufon. I have another plugin which it not displaying the h tags properly. I removed the cufon and it worked properly. I then downloaded your theme again just now thinking there might be an updated version. When I uploaded it, the plugin went back to displaying h tags incorrectly.

Can you help?

Thanks! Mike

Bebel

Hi,

please replace the contents of the cufon.js with the contents of this link: http://cufon.shoqolate.com/js/cufon-yui.js?v=1.09i

Cheers

Bebel

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
flexity Purchased

Hey Bebel,

Why are the Paragraph text headers not showing up in IE9 ?

Like

till

?

Cheers,

Gerard :)

Bebel

Hi,

please replace the contents of the cufon.js with the contents of this link:

http://cufon.shoqolate.com/js/cufon-yui.js?v=1.09i

Cheers

Bebel

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United States

Is this theme compatible with wordpress 3.3?

Bebel

Yes, our tests were successful :)

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

My theme keeps resetting to the original background no matter how many times I change it. Any ideas as to why this is happening?

Here is the URL : http://aved.info/wordpress/

Bebel

Hi,

how did you change the background? Overriding the css or using the wordpress system, or..?

Cheers
Bebel

Default-user

I used the wordpress system within your admin. It worked fine for awhile then all of the sudden it just set back to the default.

Bebel

Its the first time I hear that happening!

Can you send me login data? I will take a look asap.

Cheers
Bebel

Default-user

Where should I send the info too?

Bebel

Please send it through the contact for on our profile page.

Cheers

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

Also, the admin section is running painfully slow

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

One more thing…Every post I add shows up in the home page feeds like it supposed to with the featured image and the excerpt from the post but when you go to the actual post the excerpt is still there. So basically the first two paragraphs in the post are the same.

How do I correct this?

Example Post with duplicate excerpt: http://aved.info/wordpress/2011/12/29/welcome-to-our-new-website/

Also, on the pages I cannot get the “comments” section to go away. I have unchecked the boxes in the “screen options” section but the comment box still appears.

Bebel

Hi,

sorry for the long waiting time. We’ve just released a new theme and apart that we had a crazy time, too.

First the comments problem. You can delete the comments by opening pages/page.php and removing line 31 &lt;?php comments_template() ?&gt;

As for the excerpt, you can delete the excerpt by opening in the same folder post.php and deleting lines 18-23:

<?php if(has_excerpt()): ?>
        <div class="intro marginLeft10">
            <?php the_excerpt() ?>
        </div>
        <?php endif ?>

Cheers
Bebel

Default-user

Thanks. I will try this and let you know how it went

Default-user

Solutions worked perfectly. Thanks!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Brazil
  • Has been a member for 2-3 years
infeduc Purchased

Hello Since leaving my post again equal to the theme menu shortcodes? I want to post without a sidebar with one column only thank you

Bebel

Hi,

can you please describe more detailled what you want to achieve?

Cheers, Bebel

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

Is support not being offered for this theme anymore?

Bebel

hi- we had some crazy days but support is back to normal now-the programmer will be back to you asap!

Default-user

great! thank you

I look forward to hearing from the programmer

thanks again!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
mlangone Purchased

Hi Bebel,

I am having issues with getting the featured articles to have an image to the left and the text to the right. As you have on your full screen preview. Here is a link to the site http://t10websolutions.com/n2n/

Please let me know what i am missing.

Thanks!

Bebel

Hi,

the problem seems to be that your graphics are a bit too big. At least one of them. As we stated below the box you have to insert the image in: “Make sure its height doesn’t exceed 243px and its width is not above 356px!”

If its bigger, something like you experienced will happen :)

Cheers
Bebel

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
mlangone Purchased

Hi Bebel,

One other thing I noticed is that when the slides for the featured articles cycle through and i am at the bottom of the screen looking at the footer, the screen trys to jump back to the top.

What is causing this?

Also – Can you remove the footer graphic that has the link #top i dont have a need for that?

Thanks!

Bebel

Hi,

This should be fixed as soon as you adjust the image sizes :)

As for the footer: you can do that on your own. Please open footer.php and remove from line 9-10 this code:

<!-- nice big blue footer graphic -->
<a href="#top"><img src="<?php mymagazine_style_path() ?>layout/footer_blue.png" alt="footer blue big nice" style="width:100%" /></a><br /><br />

This should do it!

Bebel

by
by
by
by
by
by