1123 comments found

Hello, thx for great theme. Just one question. Could you please help me with the installing of cyrillic fonts. Thank you in advance

ThemeGoods

I think the custom font doesn’t support your language characters. I can help you disable custom if you like.

Default-user

It supports) Thx

)) I ve just found it

NewElite Purchased

Dear P, thanks for your theme, i am loving it, I have only one problem related to services. The item does not allow me to re – order them . The same problem with re -ordering the portfolio. Please help me or if this issues was fixed in the past please provide that, I already read tones of comments, but i did not find my problem. thankk you

Default-user
NewElite Purchased

Thanks for your answer. I tried to install the plugin, Fatal error: Cannot redeclare CPTO_activated() (previously declared in /var/www/clients/client34/web70/web/wp-content/themes/nemesis/plugins/post-types-order/post-types-order.php:20) in /var/www/clients/client34/web70/web/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 35

please help I am not a programmer, I am just a user. thank you.

ThemeGoods

Please make sure you update to the latest version of theme. It seems like you still have old version.

NewElite Purchased

Hi, also related to the images i am uploading, theme doaes not allow me to resise the images. edit button is inactive. thanks.

asha23 Purchased

Sorry. This theme doesn’t work properly.

Google fonts don’t work. They are cufon. I don’t want cufon

Style changes don’t work.

Using wordpress latest.

Please refund me. Very unhappy with the quality of this work

Thanks

ThemeGoods

1. No, THERE IS NO Cufon use in this theme.

2. Did you enable custom colours, font using Theme Setting > Advance?

You are talking about refund – well, you can try but I am afraid you would need to read the refund terms and conditions again. The theme is perfectly working, and 1,100+ purchasers could confirm that.

Since the upgrade of the theme that you recently released, the Reorder functionality for the Portfolio is missing.

How can I enable that again? It’s a very important feature to me.

Thanks.

isover Purchased

Hello, I have a problem with the theme settings. I can’t add any page to the Homepage Content Manager. I select the page click on add but nothing happens.

It was working fine for several months. Please help.

Regards Peter

ThemeGoods

The latest version of theme which fix issues on Wordpress 3.5 is available to download.

Download from Themeforest > your account > downloads and replace all theme’s files and folders using FTP account with the new version.

diegossc Purchased

Hi! Amazing theme. I need to know if there is any chance to make the portfolio loads random each time its loads. Since the re-order feature is missing, i was thinking the best solution for me is that the portfolios load different each time so anyone that see the page always see different works. tell me if its possible to do that. Regards!

ThemeGoods
For reorder feature. Please use this plugin. http://wordpress.org/extend/plugins/post-types-order/
nshinkle Purchased

Hello:

I am having an issue with images becoming squashed on mobile devices.

See this: http://nathanshinkle.com/downloads/Screen%20Shot%202013-01-28%20at%205.37.45%20PM.png

Is there a bit of code that can be placed in the CSS, PHP, or even the post itself that will allow large (960px) images to scale at smaller screen sizes?

Thanks.

ThemeGoods

Provide URL of page which has issue please.

ThemeGoods

Open /css/grid.css find ”#content_wrapper .inner .inner_wrapper img” add height:auto;

I really love the way your demo site looks and I want my site to work so badly, but I cannot seem to build a portfolio that works. I’m trying to build an AJAX Gallery, but in the second drop down box where is says display featured image instead there is no gallery option like depicted in your screenr.com video tutorial. I just downloaded the most recent version of your theme: 1.3.1. Please help, I got weird stuff going on.

http://ghostinthemachinearts.com/portfolio-3/
ThemeGoods

Did you create some gallery? because you have to create one so you can select it when creating portfolio item.

Default-user

Yes, I created a four image gallery in the new media manager

I’ve just had a look at my Nemesis site at www.themediarunner.co.uk and the nine coloured blacks that were on the home page have vanished.

I can’t seem to get them back either and I haven’t altered anything on the dashboard to make this happen.

Has anybody got any clues as to what might have happened?

It used to look like this:http://www.themediarunner.co.uk/wp-content/uploads/2013/01/screengrabweb.jpg

ThemeGoods

It’s because your image have include grey background.

For example http://www.themediarunner.co.uk/wp-content/uploads/2012/12/blogs600-320x320.jpg

Sorry, I meant to write blocks – these are portfolios.

I’ve updated to 1.3.1 and am still stuck. If I assign a page as ‘Home’ and use the portfolio template, and set settings > reading > front page displays > a static page > home – I lose the headers.

Before I’m sure it was set as settings > reading > front page displays > your latest posts.

Fixed it. For some reason by settings had changed and a page had been deleted. I created a new page with a portfolio template and changed the settings to static post.

Not sure how all that happened…

DSG_dura Purchased

um, it’s not installing??

WP says it’s missing “style.css” although the stylesheet is def in the .zip file.

?

synics Purchased

Hey Peerapong, great theme! I have a question. On both my page AND your live demo page, when using the “Featured Projects” portfolio shortcode and making the portfolio content an image, it does not actually display the image when you click on it. When you click on the image a new window pops up with a scroll box and just the orange box. The lightbox image is supposed to be opening up, but does not. Is there anyway to fix this to make sure the actual lightbox image opens up? This is not a problem with any other shortcode, just this one. I really appreciate your help! Thanks!

DSG_dura Purchased

sorry nevermind, figured it out.

How do you make some of the social networking buttons go away?

ThemeGoods

You can remove some icons using Theme Setting > Social Profiles.

DSG_dura Purchased

nevermind, go that too.

So I’m trying to add social buttons, like Houzz profile. Modified social-icons.php, but username query is not showing up in theme settings….

DSG_dura Purchased

nevermind…I figured it out. I’ll just stop asking questions.

This is really beautifully put together Peerapong. Nice job!

ThemeGoods

Please follow the theme’s instructions in /manual/index.html it will help you get through all theme features.

Default-user
DSG_dura Purchased

thanks, yes, RTFM! It was late, so I wasn’t thinking straight.

benoli Purchased

Hi, I’m having issue with the “Theme Settings”, the change background doesnt work, change font type doest work and contact form doesnt work either. Am I missing a step to get it work? Please help. Thanks

ThemeGoods

Did you enable custom color, font using Theme Setting > Advance

Also provide URL of your contact page please.

benoli Purchased

Hi, where can I find /manual/index.html? Please help:(

Thanks

ThemeGoods

In your downloaded folder.

by
by
by
by
by
by