ThemeGoods supports this item


This author's response time can be up to 1 business day.

258 comments found.


I can’y upload theme, it say stylesheet.css file missng, Pls help?


Please see

Theme documentation’s located in your downloaded file from Themeforest Please follow the theme’s instructions in /manual/index.html it will help you get through all theme features.

I’m unable to play Youtube videos properly. If i write the the video’s code no. in the portfolio item page, the video doesn’t play at all. If i insert the video as an external link, the mouseover mentions it as a ‘project’ and not a ‘video’ and then clicking on the thumbnail opens the video page on It takes me away from my website. I want to play the video within my site in a pop up (similar to Nero theme’s demo page) but i’m unable to do that. The video code typed in the Portfolio Item page doesn’t work at all. is where the Nero theme is active. The fourth thumbnail (placed on the extreme right) is of the video while the other 3 have been entered as external links. Please help. I can provide screenshots of Portfolio Items page to help you understand better, If you tell me where to mail the screenshots.


Provide URL of page which has issue please. ….the url was already mentioned in the original comment

There are javascript conflicts between theme’s script and plugin’s script. Try to disable all plugins

he guys,

does nero come along with demo content just like this:



Yes demo content import file is also included in theme package.


pls check As you can see, the social icons are not shown any more – could say from one minute to the other. no plugin installed no css changed pls provide help/ support!


I checked your site and social profile displays correctly.

Hi Peerapong, I’m being told by visitors to my site that the images are cutoff on the right hand side of the screen when the menu is open. Is there any way to prevent this from happening? Is it possible to make the images line up even when the menu is open?




I am experiencing a strange issue with my Nero-based website. After setting up my galleries, building my portfolio sets, and assigning each set to a specific category, everything went well for almost 3 weeks.

Now, all of a sudden, the portfolio settings vanished. I need to re-assign each portfolio set again to a category, and need to set a Featured image for each set again.

Please help me.. is this a Wordpress Cache problem or what?


All Wordpress settings are stored in your database server. I think the issue might comes from your database server, for some reason. Data is removed or reset.

Hi ThemeGoods,

Thanks for your reply. So how can I tell if this is a database server problem or not?

Also, notice that only this info (portfolio settings) vanished. While all the other data (pictures, galleries, portfolio pictures are all still there.


You need an application name “PoEdit” and you can download it for FREE here

Once you download and install it. Open file /languages/en_US.po with PoEdit then translate it to yours. You will need to upload all files in /languages folder to your server once you finished translate.

Hi, I am interested in the theme and would like to know how and if I can customize the menu, eg. other fonts and colours. Can I add a newsletter signup in the menu on the left? Thanks a lot.


1. Yes you can change menu font and color using theme admin.

2. It couldn’t be done using theme admin. However you can edit theme header file to add that.

Thanks for the quick reply. A few more things: 3. Could I combine the theme with other sliders eg revolution slider? I’d like to have a full screen landing page instead of the masonry option. 4. Could I replace the twitter, FB etc icons? 5. The menu and headers are in caps, can I adjust that? 6. I like the bold black lines, but to fit to the design, I might need them to be a bit thinner, is that possible? Thanks again for your answers. Have a good day!

Hi – how can I get the portfolio set description to appear in the 4 column filterable page? See in this page you get the description at the top but I am using the portfolio filterable and that description does not show:

thanks for your help


Currently It doesn’t support that. I will consider to add it into the future if there are many requests from customers.


Thanks for your theme, i’ve got one big problem. Sometimes, the theme don’t load apparently some javascripts files. My home page is a black screen and downside you’ve got elements listed. It’s very weird. Can you have a look? I tried to disable all plugins and purge caches files, no effect. Thanks for your support, Have a good day, Kev


I checked your site and all javascript files load correctly. I think it’s your internet connection issue.

Dear ThemeGoods,

Hope this finds you well.

The theme is working fine except of 2 issues: 1- Contact form doesn’t send anything. 2- The theme’s responsiveness on iPAD isn’t working well, especially when the pad is held vertically.

Hope to hear from you soon!



1. Provide URL of your contact page please.

2. Provide URL of page which has issue please.

1. Could you contact your webhost and ask theme if there is any setting required in order to use PHP mail function.

2. Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Hello! Good topic, but not fully adapted to multilingualism. I use mqTranslate plugin. 1. Portfolios with it picks up very well. But the “Portfolio Sets” there is no possibility for multilingualism. And it is very important to me. 2. Also, do not translate and contact form. All engaged, except – “Send Message”. 3. Also can you explain the “HOME” translation. How can I fix these problems?

Can you attach a screen shot is not possible to You?

What e-mail address to send you the theme of bugs images? My e-mail address:

Send it using my profile form mail here please

What advice would you give for the language?

I relied your previous comment.


I purchased and set up my website, everything seems working fine so far except one major issue. When I click on any category filter most of the times the filters are displayed in 2 columns instead of 4. Please check the screenshot link below. Kinldy assist.



Provide URL of page which has issue please.

Hi, When we launch on site all the portfolios category is visible, but i want Specific category to be visible on page loads. I tried Changing the data filter of Category (All) with different data filter but its not working. pls rply asap

pls reply asap


Currently It doesn’t support that. I will consider to add it into the future if there are many requests from customers.

If you’re interested in hiring a developer for building out this custom page template for you, we highly recommend to check out: Elto

I’m trying to get rid of the excerpts attached to portfolios. See here

Whenever I leave the box empty in wordpress it defaults back to the last known time when something was entered. How can I eliminate these excepts from appearing?



Open /css/screen.css find ”.portfolio_excerpt” add display:none;

HI there Great theme! I’ve just published it live at ! One and only issue: The Portfolio squares that are at the extreme right do not display fully and fit in the window. Is there a way to see them? As it may be annoying to a user. Thanks Jean-Luc


THank you for purchasing.

Sorry currently when menu is opened, it pushes main content to the right too. I will look for the better solution and release the update soon.

Okay. I see you’ve had this issue for a while now. The issue is not so bad as when you resize the window, the squares go to another place in the front page because of the masonry effect.

Have you tried resizing the main css?

I installed the theme in a sub directory and everything works fine ( I then installed it in my root folder to replace my current website ( and although all the code is the same, the gallery thumbnails come up wrong. On the homepage, the thumbnails don’t size they just show the upper left corner of the image. Also, on the iPhone they don’t show appropriately. I uninstalled all plugins not in use and that didn’t help either. Can you take a look and let me know what the problem could be? Thank you!


Did you move your site properly? because you have to set all content URL to the new one otherwise it won’t work.

For image issue, try to run this plugin

Also provide URL of page which has issue please.

I managed to fix the issues. One other question. Can you re-order the social media icons?

You have to edit theme code in footer.php to change the order.


Love the theme so far. I have 2 questions which i hope you can assist.

1. I have changed the font from the default “Montserrat” font to “Playfair Display” under Theme Setting. However the sub-menu font is still Montserrat. How can i change this font to “Playfair to become consistent.

2. In the footer text, how do i change to lower case.

3. In the Pages or Posts is it possible to change the width of the pages? IF so how do i do that?

1. Please upload it online so I can test it please.

Hi Ive uploaded the website to . As you can see when you hover over “About Me” on the side bar to the left. The font for Blog is different.

Could you send your Wordpress account and FTP detail please. I will have a look.

Hello, I can’t change main menu properties. When i add logo of any size, it pushes social media footer and Copyright to bottom and I cannot see them.

How can I push logo up or change its size to make it work?

How can I make it look like this?

Thank you!!

Open Settings > Reading > Front page displays and unselect “Posts page” option.

Then when you create a page, select “blog…” as page template.

Great, thank you!

You are welcome ;)

Btw, Could you help me rate for the theme please?