UnitedThemes

UnitedThemes supports this item

Supported

1193 comments found.

Hi, Can I have on post: Full width container (slider ) on top and then use sidebar that is below full container. Not sure how to do it

Theme Support

We consider support as important as our theme development. If you need help, get all of your questions answered quickly with exclusive access to our dedicated support forum. It’s free and easy to use. If you have any pre-sales questions, please post them here in here and we will answer them promptly.

……………………………………………………………………….……………

Register for the United Themes Community

Support Forum
Register here
Find your Purchase Key

……………………………………………………………………….……………

We’ll see you on the inside,

United Themes Team

juanmdt

juanmdt Purchased

Hi.

This is a great theme.

I will like to know if there is any way to remove or hide the home page title: inicio ? http://prntscr.com/6z9i3g

This is my web http://kotowa.com/cafe/

Thanks.

Theme Support

We consider support as important as our theme development. If you need help, get all of your questions answered quickly with exclusive access to our dedicated support forum. It’s free and easy to use. If you have any pre-sales questions, please post them here in here and we will answer them promptly.

……………………………………………………………………….……………

Register for the United Themes Community

Support Forum
Register here
Find your Purchase Key

……………………………………………………………………….……………

We’ll see you on the inside,

United Themes Team

juanmdt

juanmdt Purchased

Done, thanks

Is this Theme’s newest version compatible with WordPress 4.2.1?

Thanks so much!

Hi,

there are currently no know issues. However please always make a backup before updating,

Best Regards UT

A few years ago we bought this theme. How can we do to update it? Thank you.

Hi,

you can re download the theme here at themeforest in order to get the latest theme version. Afterwards you can overwrite the theme via FTP or use a plugin like this one here : https://wordpress.org/plugins/easy-theme-and-plugin-upgrades/

Best Regards UT

Hi Guys

I am getting this error message

Strict Standards: Declaration of lambda_walker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /www/wp-content/themes/nevada/functions/theme-walker.php on line 0 Strict Standards: Non-static method lambda_table_shortcode::init() should not be called statically in /www/wp-content/themes/nevada/functions/theme-shortcodes.php on line 548 Strict Standards: Non-static method lambda_slider_shortcode::init() should not be called statically in /www/wp-content/themes/nevada/functions/theme-slider-shortcodes.php on line 97

Any advice what is going on?

Cheers :)

Hi,

what’s your forum name?

Best Regards UT

Same as here Digitalmind13

Thanks

Going to check this now

Hi Guys

I am trying to add extra line under the logo. So I have added my text in the header file $lambda_logo = '<div id="logo"> <a href="'.esc_url( home_url( '/' ) ).'" title="'.esc_attr( get_bloginfo('name','display')).'"><img id="sitelogo" src="'.get_option_tree('header_logo').'" /><br /><span>MY TEXT GOES HERE</span></a> </div>';

First it worked fine but than next time the theme has dissapeared and it gave me a blank page.

Any advice or directions for this.

I would appreciate your answer here

Thanks

H

Site comes back once I remove that single line it all goes back to normal

Hi,

this can only be a syntax error. Please check the the markup in your file again. However the other issue your reported is addressed and we will push an update with a fix for this live today. ( You forum account does not has any posts yet ).

Best Regards UT

Oh that would be brilliant please update me with the update :)

P.S: I have deleted my forum discussion as I have moved my website to a different server so the problem has been resolved (saving time ;) )

Hi Guys, We got Nevada theme and it came with RevSliders. We just updated RevSliders to version 4.6.9. Basically we deleted (1) “revslider” folder in wp-content/theme/Nevada and a (2) “revslider.php” in wp-content/theme/Nevada/Addons, and then, we uploaded version 4.6.9 revslider folder to wp-content/plugins (instead of to wp-content/theme/Nevada). The slider came back and functioned well EXCEPT for a problem: as soon as the RevSlider plugin is activated, the website is displaying an ALERT on top of the webpages, not just dashboard, but on the site itself, on every page, saying “Revolution Slider Plugin has been detected! Please deactivate this Plugin to prevent themecrashes and failures!” Any idea what might be going wrong? Thank you so much in advance!!! Jia

Hi,

left you an answer on the forums.

Best Regards UT

Hi Guys,

What is the way to get in touch with your support in forums. I have added unitedthemes as participant to a new conversation. Is that the right way?

I have just sent you a request in forums to send me the slider xml files

Cheers

Hi,

please do not open any conversation before you have been asked for. Please use the public area of the forum first and start your inquiry. In your case use this link: http://helpdesk.unitedthemes.com/index.php/ThreadAdd/5/

Best Regards UT

Wanted to comment that if you try to use the Google Map embed in the Dynamic Contact template, it won’t work correctly if the site uses SSL. I simply removed the ‘http’ in the Google Map API js call, maybe you could do this for the next update.

Hi,

thanks for the info, we will add it inside the next update. In meantime you can change the link hardcoded inside functions/theme-shortcodes.php line 401.

Best Regards UT

Hi there. I have a plugin in use on the nevada theme and for some reason a featured image in that custom taxonomy is showing up twice.

You can see what I mean here. The first big image of each dog should not be showing. Is there a way to remedy this?

http://www.marthatrotts.ca/?pet-status=available&pet-category=dogs&pet-gender=0&pet-size=0&pet-size=0&post_type=pet&search=Search+pet

Theme Support

We consider support as important as our theme development. If you need help, get all of your questions answered quickly with exclusive access to our dedicated support forum. It’s free and easy to use. If you have any pre-sales questions, please post them here in here and we will answer them promptly.

…………………………………………………………………

Register for the United Themes Community

Support Forum
Register here
Find your Purchase Key

…………………………………………………………………

We’ll see you on the inside,

United Themes Team

pcaines

pcaines Purchased

Hello, when i active the child theme that come with the package, all the icon symbols that are on the Lambda Widgets on the side bar (small twitter bird, recent posts symbol address and phone symbol are missing). If I add them to the footer they appear OK but if I add any to the default side bar all the symbols are missing. can you help?

Theme Support

We consider support as important as our theme development. If you need help, get all of your questions answered quickly with exclusive access to our dedicated support forum. It’s free and easy to use. If you have any pre-sales questions, please post them here in here and we will answer them promptly.

…………………………………………………………………

Register for the United Themes Community

Support Forum
Register here
Find your Purchase Key

…………………………………………………………………

We’ll see you on the inside,

United Themes Team

Hi,

Our client is using 1.7.2 and not able to update through TF, since their previous webmaster handled everything for them and they have no access. We’d like to make sure if we can keep the same design and settings if we update to latest version by purchasing it again.

Thanks!

Theme Support

We consider support as important as our theme development. If you need help, get all of your questions answered quickly with exclusive access to our dedicated support forum. It’s free and easy to use. If you have any pre-sales questions, please post them here in here and we will answer them promptly.

…………………………………………………………………

Register for the United Themes Community

Support Forum Register here Find your Purchase Key

…………………………………………………………………

We’ll see you on the inside,

United Themes Team

Best Regards UT

I have a major issue with the “blog excerpt” function. I have made a page using the page creator and used a blog box for one of the sections. I have the excerpt set to off and it still shows the “full” blog post. If I set it to on and limit the words to 40 it still shows a full post, especially when I post a new blog. Why is this and what can be done to get this fixed? I’ve also turned excerpt off in the theme settings and it’s still showing an excerpt. Judging by the comments it’s been an issue since 2014 and is still happening in 1.8.3? It’s an urgent issue as I need to go live with this site. Thanks for your timely response. The site where this is happening is: http://naturalweightlossformen.com/

Theme Support

We consider support as important as our theme development. If you need help, get all of your questions answered quickly with exclusive access to our dedicated support forum. It’s free and easy to use. If you have any pre-sales questions, please post them here in here and we will answer them promptly.

…………………………………………………………………

Register for the United Themes Community

Support Forum
Register here
Find your Purchase Key

…………………………………………………………………

We’ll see you on the inside,

United Themes Team

by
by
by
by
by
by