525 comments found

SoleLace Purchased

Good Day,

I just installed an SSL certificate and there are three insecure URL’s preventing the site from being secure. One is from ajax|jquery, one from the background patterns and the other from the facebook pop up/ifame.

http://www.whynopadlock.com/index.html

my website is:- www.solelace.com

Default-user
SoleLace Purchased

Thank You. I got two of them. Any direction to where I may find this one:

http://static.ak.connect.facebook.com/js/api_lib/v0.4/FeatureLoader.js.php/en_US
nicole_89

For facebook js you need to edit template/common/footer.tpl line 47 and change

js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1";

to

js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1";
Default-user
SoleLace Purchased

Thank You. My SSL is now locked and working!

durid Purchased

Hello Nicole,

Honestly.. it’s an amazing theme made by amazing tasty lady, Thanks for you.

I have one question: regarding the side Nav Menu it’s include much content than it fits, can’t it be scrolled? it’s not scrolling when you r in products page which products & categories displays on it but it’s not fit.

thanks sweetie Durid

durid
durid Purchased

First, Thanks for your replay…

I have tired the command you provided me and put it in the stylesheet u mention but still the Menu not scrolling… www.uf-lb.com/ustore

also i have twitter feed problem. it’s not displaying any feed, i have tried to put my ID and my profile url but nothing changed…

Thanks Durid

nicole_89

Hi

I saw your store and I understand what the problem is, my suggestion to add overflow auto to homepage was not good for this problem.

By default opencart has category module enabled on category pages but because the categories are already displayed in the menu this is redundant.

I suggest you remove it from admin > extensions > modules > category and remove the row that has position = column left.

The way the theme is built is hard to add many elements to left menu, the only way to make it scroll is to add overflow:auto to #header in stylesheet/stylesheet.css but it will look ugly with scrollbars so the best solution is to remove the redundant category module.

I just checked twitter feed and it doesn’t work on my demo store either, I saw that twitter changed their api and I need to update the code, this will be fixed in the next release in a few days.

durid
durid Purchased

I got it… Thanks a lot sweetie

Hi

Did you ever fix the problem with the way related products works. I asked a question about it a while ago. Here is the original question.

http://themeforest.net/item/nico-fullscreen-responsive-opencart-theme/discussion/3554648?page=9#comment_3369225

I was using an extension to solve the problem, but now I have a different problem because I am also using another extension to change the “Add to Cart” button to “Sold Out” when a product is sold out. The sold out button doesn’t work with the Related Products extension.

If you could show me what to change in what file, for the fix you made that would be great.

nicole_89

Hi

Yes that was fixed, you need to update template/product/product.tpl if you made changes to the file you can use http://winmerge.org to merge the changes.

Default-user

Great thanks

Hi

Also for some reason the quantity input text on my products doesn’t seem to be working properly anymore. The quantity such as “1” is not properly shown in the input area.

http://www.shirtpocket.co.nz/polkadot/mens-polka-dot-shirt-beige

It was working perfectly, but I have been editing the site and now this happens. I don’t know why. Is there any way I can either make the input box bigger or get the number showing properly again.

Thanks

Hi again

Okay so it was because I changed the Global -> Body Text font from default to Oswald.

I have changed it back to Open Sans.

SoleLace Purchased

Good Day,

I just installed the new version. I have two banners in my slider and anytime I upload a new one which is the same size and even smaller file size, it distorts the slider. What could cause this? I also get a double category. When I head into the store, Right underneath the ‘Login/Create an Account’ It shows ‘Category’ and lists my categories once more.

nicole_89

Hi

What do you mean by distorted slider? could you provide me a screenshot?

The double category shows on category pages because category module is enabled by default on left column, you need to disable it from admin > extensions > modules > category and remove the row that has position = column left.

Default-user
SoleLace Purchased

Good Day,

Did you see the issue? I am not sure if it may be the size of the monitor? My SSL is not working once more. I am getting this error when I test my site:

api.twitter.com returned an error (Possibly 404 not found or other webserver error.

I secured all the urls. It is coming from the footer.tpl file. The secure call seems to return with an error.

http://www.whynopadlock.com/index.html

my website is: https://www.solelace.com

nicole_89

Hi

I sent you an email regarding slider issue. Twitter api was changed and the old url doesn’t work anymore, I will update the twitter feed api in the next release, you can temporarily disable social band to avoid the error until the update is released.

SoleLace Purchased

Okay, fixed the category problem. I just emailed the screenshots. Thank You.

Hi,

Possible change number to show product per row in category page?

nicole_89

Hi

The theme does not support list view in category page.

Hi, I have asked you previously how I get the Twitter feed to work but I am still clueless as to what to do. There appears to be nothing on Twitter that I can do to except maybe can i just copy a feed widget somewhere into the code and if so, where should i paste it to? What file and where? Thanks

nicole_89

Hi

The twitter api was recently changed and currently the feed is not working, I will fix the twitter feed in the next release.

When I upload to wordpress I get this error? The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet.

Theme install failed.

nicole_89

Hi

The theme does not work with wordpress, it’s designed to work with opencart.

Default-user

Can i get a refund?

nicole_89

You need to contact envato support, they handle refunds.

manduia Purchased

Hello, Nicole. First of all, congrats for the awesome work. It’s really what I was looking for. Well, I’ve got kind of a trouble with the theme editor. It’s not saving the fonts I changed. It kind of flashes the new font I chose, but goes back to the old one and stays with the old one. I bought it on the 18th of june, pretty fresh. Any Idea? Thank you from Brazil :D

Actually I just tested, It saved the facebook profile number for the facebook plugin, but didn`t save the phone I had updated neither :(

nicole_89

Hi

Thank you, please send me temporary admin access to your store using the contact form and I will take a look.

Default-user
manduia Purchased

solved here by deleting cache… thanks anyway for the attention, Nicole :D

hi, my boss face a problem,

how to skip the popup when upload new banner with bigger size.

The window popup show something like below: “Please keep picture size smaller than 300kb and height/width to 1000px”

we wan to see clear and sharp image in homepage under 27 inch monitor.

nicole_89

Hi

Please post support questions from the account used to make the purchase or send me the question using the form on my profile page along with the purchase code.

Thanks.

manduia Purchased

Hi, Nicole, how are you? My shop is in maintenance mode, but once there on home page you can still access Information pages and Main Menu all the way to product page.

any idea? Thank you

Default-user
manduia Purchased

Hi, Nicole, how are you? Above here you helped me to put search bar in the head top and its working perfectly on firefox and IE… but for the first time I opened my site on Chrome and search bar is ok, but serach button is still on the right of search bar, but a couple of pixels below it. Kinda it was pushed down… only in chrome….... IE and firefox is still ok! Any clue? please, check with chrome http://www.manduia.com.br/where_to_buy_my_manduia

nicole_89

Hi

Remove float right from #search in stylesheet.css line 834 add float right to #search input line 840 and edit template/common/header.tpl and move the button html before the input html

change from

      <?php if (isset($search)) {?>
      <input type="text" name="search" placeholder="<?php if (isset($text_search)) echo $text_search; ?>" value="<?php if (isset($search)) echo $search; ?>" />
      <?php } else {?>
        <?php if (isset($filter_name)) { ?>
            <input type="text" name="filter_name" value="<?php echo $filter_name; ?>" /> 
        <?php } else { ?>
            <input type="text" id="search_input" name="filter_name" value="<?php echo $text_search;?>"/>
        <?php } ?>
      <?php }?>    
      <div class="button-search" />

to

      <div class="button-search" />
      <?php if (isset($search)) {?>
      <input type="text" name="search" placeholder="<?php if (isset($text_search)) echo $text_search; ?>" value="<?php if (isset($search)) echo $search; ?>" />
      <?php } else {?>
        <?php if (isset($filter_name)) { ?>
            <input type="text" name="filter_name" value="<?php echo $filter_name; ?>" /> 
        <?php } else { ?>
            <input type="text" id="search_input" name="filter_name" value="<?php echo $text_search;?>"/>
        <?php } ?>
      <?php }?>    

move last line first.

Default-user
manduia Purchased

Hi, Nicole… thanks for the help… it worked, but actually I had to keep float right in #search input… otherwise the input field would be at the very left…. Thanks again :D

Newtress Purchased

Hey Nicole,

You have been great so far, so we have a few more questions again. First, we tried updating the jquery files to V.1.10.1 and it broke the code, although we fixed it in the header to point to the appropriate Google library and send added the new jquery-1.10.1.min.js to our server and pointed to that in the header as well. We have since switched it back to make sure the homepage slider works.

Additionally, our twitter feed is not showing in the social band. Any ideas on how to fix these two issues?

- NewTress

nicole_89

Hi

Upgrading jquery is not recommend certain scripts don’t work with newer jquery versions.

Twitter changed their api and the old code doesn’t work anymore, this will be fixed in the next release.

Newtress
Newtress Purchased

Thanks as usual Nicole. That means if we update the Twitter API, it can holdover until the next release. Good to know.

finejewel Purchased

Dear Nicole, I have a problem with my page checkout are not sum the delivery cost what should I do, I use 1.5.3.1 with your last update theme. Thank for your help my page is : http://www.suwan-jewelry.com/index.php?route=checkout/checkout

nicole_89

Hi

This is not a theme issue, this is how opencart works, I found this on the opencart forum http://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=1963

The shipping costs aren’t displayed in the shopping cart till the customer selects the kind of shipping we wishes to use during the checkout process.

Also found this extension that might work http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=1704

Is there a possibility to make the homepage slider work for a multishop actually? At the moment the main store I run has the homepage slider. The other stores (different languages) have a blank homepage.

nicole_89

Hi

The panel settings are not saved for each store, the same settings will be shared for all stores, multi language support for slider was added in the latest release.

P.s. A little addition, when navigating the mobile site a dropdown menu appears. Is it possible that it doesn’t show a blank entry, but shows “please choose” or sometimes like that.

nicole_89

The first option in the category select is empty so that the first option can be selected, there is no text because text translation in opencart involes opencart code changes, you can however edit /template/common/header.tpl and change the empty text with something else.

Hi,

My sub-menu under “aero kits” appears, but when I try to hover over it it disappears to fast. What can I do? Also for my blog, how can I remove the ” there are no products in this category” and replace it with my blog so customers do not need to click on the blog category under “latest”?

My url: http://www.executivevipusa.com

Please help.

Thank you!

nicole_89

Hi

You changed some paddings or margins, I can’t figure out exactly what but I changed stylesheet.css from your store with mine using firebug and it worked, please download the latest release and update your stylesheet/stylesheet.css file.

The left menu displays only opencart categories, to show custom links you need to edit /template/common/header.tpl and add a link to your blog, something like this

<div id="menu" class="clearfix not_mobile">
  <div>
  <ul class="clearfix">

        <li><a href="/blog_url_here">Blog</a></li>  
        <!-- add the line above and change the url -->

  <?php foreach ($categories as $category) { ?>

</ul></div></div>
Default-user

Hi,

Thank you for your prompt response! How do I know if I am downloading the latest update?

nicole_89

When you download the theme from themeforest you will always get the latest release.

jfobert Purchased

Hi Nicole!

Thank you for this theme. It seems as soon as I connected my OpenCart store to Facebook, the “Customize Theme” button at the bottom of my website no longer works. The url ends in #.

How do I bring that back? I loved it.

Jule

nicole_89

Hi

I don’t understand the connection between facebook and theme panel. The panel shows only when you are logged in as admin in the opencart backend.

Default-user
jfobert Purchased

Nor do I. But once I connected it, the panel no longer works. Even when I am signed into OC.

nicole_89

Please send me temporary admin access using the contact form and I will take a look.

tnt2001 Purchased

I’m trying to use the camera slider and would like to restrict it to simplefade effect only and not the full gamut of transitions. Is this possible? I have simple fade selected in the sliders and gallery options but still seeing the other transitions.

nicole_89

Hi

There was a problem with the animation option for camera slider, thanks for the bug report.

The fix will be available in the next release tomorrow, if you want the fix faster I can send it if you contact me using the contact form on my profile page.

by
by
by
by
by
by