107 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

One more request please: how can we set up a “home” page? I didn’t find any “Home page” theme, and most of people can’t figure out that they have to use the LOGO to go to the main page.

disgogo

Hello,

You can setup a “Home” link in the Menu editor (Appearance>>Menus). Go to “Custom links” area (in the left of the page) and in the “Label” field type “Home”, then in “URL” field insert your site address (http://www.yoursite.com), then add it to menu.

That’s it.

All the best, Cristian

  • Bought between 1 and 9 items
  • Germany
  • Has been a member for 4-5 years

Hej, thanks a lot for this gorgeous them, I

But just one question for now: I´m not able to see the shortcodebox in the editor. What could be wrong?

Greetings, Kathi

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • United Kingdom

Great template, but why do the images (eg Home Page,Team Page) load/display so slowly?

disgogo

Hello,

Thanks!

It might be because of the server load … Here they are lighting fast …

Try again later, maybe they will move faster.

Best, Cristian

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hello DIsgogo, I posted a couple of questions a week ago and I see no feed-back from your side. Please let me know if you can help. If not at least I know that I have to take other actions to fix the problems I encounter with your theme.

Thank you.

disgogo

Answered! :)

Best, Cristian

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 7-8 years

hi disgogo

I would like to use two separate gallery page. (gallery and reference)

Default settings “Small Gallery Page) I created my page using the reference.

gallery with the same settings when I create my page “Sorry, but you are looking for something that’s here is a shout.” getting error. Even though I have created two different categories for two different gallery does not work.

Can you help me?

Thank you.

disgogo

Hello,

Can you contact me with a temporary admin login? I must see what’s there.

Also, i cant understand your second message.

Best, Cristian

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 7-8 years

I purchased this message, you want to throw my account again.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 7-8 years

I’m trying to work locally. If you want to do now integrated into the Internet.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Thank you Cristian for the support. 10 minutes after I received your explanation I was able to do all the modification requested. Now I am ready to order another THEME of yours that I like.

ps. Removing the logo save a lot of space needed but I still lack 1cm more to show the full descriptions on the boxes. I don’t want to be a pain in the ” ... ” but when you have some extra time it will be great if you teach me how to modify maybe the slider box.

Thank you one more time for your support. It was a great experience and I am buying your ” Corporate theme ” right now.

disgogo

Hello,

Glad to know you sort it out.

And, thanks for the future purchase :)

I will send you an email with some guides on how to remove some spaces.

Best, Cristian

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • United States

I am having issues. On the home page option, you can turn on the featured box area and fill out title, description, image & link.

Unfortunately, the links are not working – neither the text nor the image are clickable.

Any help is appreciated.

Thanks!

disgogo

Hello,

Indeed, you’re right. I missed this bug. Thanks for pointing it out.

I will release an update tomorrow.

Best, Cristian

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • United States

One more problem I just found – when I am using the o slider and I click on the last image on my site and then try to click on the first image – nothing shows up and it sort of breaks. Any help is appreciated. Thanks!

disgogo

Hello,

On which browser are you experiencing this issue. I cant replicate it.

Thanks, Cristian

  • Bought between 1 and 9 items
  • Germany
  • Has been a member for 4-5 years

Hej! Thanks 4 the nice theme! I love it! But I need your help. I created a gallery page + a gallery post. I uploaded a featued image and some more pictures.

But in my gallery there is still the 1st featured image …. What could be wrong? My cache-folder has 777-permissions ..

Greetings, Kathi

disgogo

Hello,

On Gallery page, you can create a post with a single featured image. You cant attach more photos to a single gallery post, it will display only the first one.

You can create a gallery post for every image. If you need you can create multiple gallery pages that can display posts from different categories.

I hope this will help you.

Best, Cristian

Default-user

So it is not possible to have a gallery post, displaying more that 1 picture !? I don´t want to create a post for every picture \\ ...... :-) This can´t be your intention – right ?!?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
chess227 Purchased

Great template, but I had one question. I looked through your code to see if there was a way to do this, but couldn’t find it. But is there any way to slow down how fast the main images rotate when you set it to autostart. Mine just seem to fly from one to the next and I would like to slow them down if possible.

disgogo

Hello,

Thanks for your purchase!

The slideshow uses a default speed of 1000 ms. If you need other speed, please open homepage-oslider.php, and insert this line :

animSpeed : 1000,

between line 13 and line 14, like this:
<script type="text/javascript">
var $j = jQuery.noConflict();
$j(document).ready(function(){
        $j(".test, .o-slider-image").hide().delay(500).fadeIn();                    
        $j('#oslider').oSlider({
            animSpeed:1000,                   
            autoStart: <?php echo opt('oslider_autostart'); ?>,
            pauseOnHover: <?php echo opt('oslider_pause'); ?>,
            listNavThumbs: <?php echo opt('oslider_thumbs_nav'); ?>,
            arrowsNavHide: <?php echo opt('oslider_hide_nav_arrows'); ?>,
            layers: {
            first: {
            className: 'move-background',
            offset: 6,
            direction: 'ltr'
            }
    }
});
}); 
</script>

Ofcourse you need to modify 1000 to whatever speed fits your needs.

I hope you’ll manage to do this modifications.

Best, Cristian

  • Bought between 1 and 9 items
  • Germany
  • Has been a member for 4-5 years

HEY …. I still need help with the GALLERY !!! ..

disgogo

You have the answer in the original comment!

Did you manage to sort it out?

Best, Cristian

Default-user

No …. thanks for your answer. But this is not, what I want :-)

I want to have a gallery. So, I created a page called “photos” and afterwards I created a gallery post for example called “test”. To this “test”-post I assigned a featured image and furtermore added some pictures via the media center.

What now happens is: I see the gallery post, but just the first image. If I create a single gallery post for every image I can see every gallery and in every gallery all images I uploaded before. This is not what I want to do ….

I want to be able to upload a set of approximately ~50 pictures for one gallery. I can´t create a single gallery post for every picture,.

Is this is possible it would be great to hear from you … :))) Thanks a lot for your support!

Greetings, Kathi

Default-user

16 days ago .. and still no answer! c´mon! Is it possible – or is it not !?

disgogo

Hello,

Sorry for the late response.

In the Gallery page you can attach a single photo, which on click will open into a lightbox.

You can achieve what you need by using the Portfolio page, where you can put a photo that opens in lightbox, but, when you’ll click on the title of the image it goes in a separate page where you can display (using the gallery shortcode) you other photos. Use this shortcode :

[gallery width="600" height="400"]

Check here :

http://http-solutions.com/themes/noblesse/portfolio-template/

and here

http://http-solutions.com/themes/noblesse/portfolio/suspendisse-vitae-metus/

Hope this helps you.

All the best, Cristian

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 7-8 years
ape2ape Purchased

Hello

Firstly, thanks for such a great theme that is so well documented! I have used a few WP templates from Themeforest, and yours has the best tutorials so far.

I’m using your theme for a client and most of their content will be in a Gallery format. They have so many jobs that I need to add more levels to the gallery structure (otherwise there would be 20+ options in the drop down menu).

Ideally, the feature image would be the first image of a sequence of images within that gallery, so the next buttons would not show the feature images of the other galleries, but more images connect to the current gallery. So a slide show per gallery, not a slide show of single gallery featured images. I hope I’m being clear.

Above I see you replied to someone:
On Gallery page, you can create a post with a single featured image. You cant attach more photos to a single gallery post, it will display only the first one.

You can create a gallery post for every image. If you need you can create multiple gallery pages that can display posts from different categories.

Is there a way I can attach more photos to a single gallery post? I tried selecting the gallery from the Attach column in the Media Library, but any additional image doesn’t not display. Can I incorporate NextGen gallery or another plugin to add this functionality?

Any help would be greatly appreciated.

Thanks Jesse

disgogo

Hello,

As i said before the gallery posts is created only to display 1 image (and a large image/video in lightbox).

You have to use portfolio template to go to a separate post and integrate your images in a gallery shortcode.

I hope this isn’t a problem for you.

Best, Cristian

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 7-8 years
ape2ape Purchased

Hi Cristian

I figure out that the functionality I want is really a ‘Portfolio’ so I have adjusted accordingly. I am noticing that the gallery created by a short code is compressing the images a lot. Is it possible to adjust how much compression is being applied?

Here is the jpg: http://www.ape2ape.com/nobelesse/foto-7_80.jpg

And this is a screen shot of the same jpg in the gallery (and very compressed): http://www.ape2ape.com/nobelesse/Screen-shot-gallery.jpg

Thanks Jesse

disgogo

Hello,

You have to set the width and height of the gallery to be exactly as the width and height of you photos.

There is indeed a resize script in place, that takes care of your images if they are too big.

If still you dont find the images clarity best, please contact me.

Thanks, Cristian

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 7-8 years
ape2ape Purchased

Cristian

Thanks for the reply. I just made 3 images the same size (800×600) and uploaded them and set the Short Code Gallery to the same dimensions and the compression is still the same and too extreme.

I’m setting the compression in Photoshop to 80% and I don’t want any further compression. As I mentioned above, when I view the image in the Media Library the compression level is fine, but within the Short Code gallery more compression is applied.

Is there a setting that I can adjust?

Thanks Jesse

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
Covax Purchased

Hi,

I am having trouble with the portfolio page here:

http://key-pixel.com/films/

It is not allowing me to click the pages to go to the full single page.

Did I miss something?

disgogo

Hello,

On each portfolio post you have to select from the option “Image links to:” – “Post detailed”

And it will go on a separate page.

Best, Cristian

Default-user
Covax Purchased

Right, duuuh! missed that.

Thanks muchly!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 7-8 years
ape2ape Purchased

Christian

I’m still having problems with the compression that the Short Code Gallery applies to the images. Is it fixes to the default 600×400 size. I have exported my images at 800×600 from Photoshop, and set the dimensions for the Short Code Gallery to the same and the images look crappy.

Let me know, Thanks Jesse

disgogo

Hello,

I am gonna show you how to remove the resize function on the gallery, so your images will appear at the same size you upload them.

Open sp-gallery.php (it’s located in /lib/includes/simple_wp_gallery) and delete the content from line 186 to 192, this part:

// doing some height/width ratio checks
                if ($item_src[1] > $item_src[2]) { // width greater than height
                    $img_dimension = 'width="'.$width.'" style="display:inline;"';
                }
                else {
                    $img_dimension = 'height="'.$height.'" style="display:block;"';
                }

Let me know if this will fit your needs.

Best, Cristian

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 7-8 years
ape2ape Purchased

Christian

Thanks! That looks like it has fixed the issue!

But now I have another issue (sorry), all my Short Code Galleries images are displaying at 600×400, even though I’ve set the gallery dimensions to 800×600. The gallery interface is size correctly, but the images within display at 400×600!

Thanks again in advance.

Jesse

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
chess227 Purchased

Christian,

Just wanted to say thanks for posting how to remove the resize function. I too was having issues with compression. Thanks for being so helpful to all of us who have purchased this awesome template.

disgogo

Glad to be at help.

All the best, Cristian

by
by
by
by
by
by