107 comments found

chess227 Purchased

Cristian,

I had a little issue come up that I am wondering if you can help me with. It seems when I put more than 6 images in my opening slideshow that it “breaks” When I put more than 6 images in there and then scroll all the way through them and then go to click back on the images, it basically won’t show any image at all when I click back to another one.

The best way I can tell you how to reproduce this problem is to go to my page http://www.artificefilms.com/weddings and then once the slideshow loads, click on the last thumbnail and let it go to that one and then click back to the first thumbnail. You can see the background shift, but no image comes up.

If you can help me correct this problem, I would greatly appreciate it.

By the way, this does not happen when I have 6 or less images in the slideshow…

chess227 Purchased

So apparently that problem I mentioned above is exclusive to using it with Safari on my Mac and not necessarily a problem with the code. I will keep looking into it to see what I can find out, but I wanted to let you know it is something that may simply be isolated to my computer and not something you should necessarily look into.

disgogo

Hello,

Thanks for inform me about this. I will test it also on Mac. It’s kind of weird …

Best, Cristian

when we open gellery with jquery, images are not blur and flu. when we use portfolio gellery script, images are blur and flu.

what should we do? it is really big problem. Can you help us?

thank you

disgogo

Hello,

Can you post an URL ? and an indication on where exactly this happens?

I have to see …

Best, Cristian

Dqone

URL : www.moddworks.com/moddpress

go to : islerimiz / web buttons…

i have also title problem with turkish caracters… (öç???ü ÖÇ?I?Ü)

thanks.

zbuking Purchased

Hi, I have litlle problem. I want to split my gallery page into gallery-categories. I create two different categories for GALLERY . I create 2 gallery post with category A and 2 with category B. Is there any chance to show only posts from CATEGORY B or A? How to to do it? Thanks

disgogo

Hello,

Thanks for your purchase!

Yes you have. In the gallery page you created there is an option to choose what categories to be displayed. So, scroll down the gallery page until you find “Select categories to display posts”, there you must have All posts, category a and category b. Choose the one you need and save.

To create a second gallery page (for category b) just create a normal gallery page and from that select choose “category b”.

I hope this clarify s your doubts.

Best, Cristian

ape2ape Purchased

Cristian

I was able to fix my other issue with the Short Code gallery by editing the first few lines of the sp-gallery.php file: private $large_width = 800; //Default value private $large_height = 600; //Default value

So by default the gallery is the size I wanted it to be. Just thought I’d let you know.

Now I’m having 2 issues related to the Gallery Template (not the short code one).

Firstly, I’m using the Medium size thumbnails and I’m getting an alignment issue. The first thumbnail displays at the second postition (with the first postition blank). You can view the page here: http://www.formapura.net/wp/tods-video/

I’m on a MAC and have the same issue in both Firefox and Safari.

Secondly: Click on the thumbnails to open the popup so the QuickTime mov can play. Artifacts of the thumbnails are showing through the video as blocks. Do you have any suggestions to prevent this? Do you think changing the background opacity when pop up opens could help? Is so, where can I find this setting.

Thanks Jesse

disgogo

Hello,

I’m glad you managed to sort it out.

Now, for your other problems:

1. I’m sure there is a empty post (the first one). Delete it and tell me if this was the issue.

2. I see them fine, but if you need to decrease opacity on the background, this can be done.

Open /noblesse/lib/scripts/jquery.prettyPhoto.js and do a search and replace for opacity: 0.5. Put 0.8 in my opinion.

Hope this will solve your problems.

Best, Cristian

ape2ape Purchased

Cristian

You were totally right about the empty posts! Stupid mistake on my part.

Thanks for all your help!

Jesse

I have a quick question. When i insert a gallery on a portfolio page, i click the image button to upload images. I see it takes the featured image plus whatever images i upload… but when i preview the post, the gallery shows up properly with whatever image is first, but instead of thumbnails it just shows the spinning “loading” gif, and none of the thumbnails come up.

It also properly shows “Image 1 of 4” or however many there are, but next and previosu buttons dont work, thumbnails dont show up and only a spinning icon.

The only thing i can think of is i temporarily have my nameservers pointed elsewhere, so im viewing my site via an edited hosts file. I dont see how that could cause issues as the rest of the site works perfectly, but maybe it could?

mjoyner Purchased

I have tried everything I can think of and no matter what I do I am getting this error message:

Fatal error: Call to undefined function register_nav_menus() in /home/sisters/public_html/wp-content/themes/noblesse/lib/functions/functions-load.php on line 110

Thanks in advanced for any help. I have verified that I have PHP 5 .2 installed, reset permissions on the cache directory, set the permalinks properly, etc…

Me :)

disgogo

Hello,

Please make sure that you have installed ver 3.xx of wordpress. In older versions that function is not supported.

Best, Cristian

mjoyner Purchased

Please disregard my previous issue. I checked everything except the WP version. I upgraded it and of course that fixed the problem.

Me :)

disgogo

He he, i was just writing you.

Ya skipped over me? :confused:

disgogo

Hello,

I did not :)

Other images are loading fine? Please post an URL so i can see what’s wrong.

Best, Cristian

I just sent you a private message through themeforest with that information :) THanks!

Hey I replied to your email and didn’t hear back from you.

Hello Disgogo,

thanks for your great theme. I like it!!

I have setup a page within a few minutes! That rulez!! I have only one problem. I have created a gallery called “Photos” and also a page with the same name. All the settings were done and everything works fine. But i can’t sort the pictures and all new photos will appear behind. I want that new photos will be placed in front. Any solution?

LOL xD forget it!! I’ve not seen the Re-Order function :D shame-on-me

Everything is perfekt :-)

jondemeo Purchased

Love the theme. Two things though.

Can you assist me in how to make the top menu be page right instead of being centered?

also

I saw someone else earlier was having trouble making their 3 feature boxes on the homepage links work. Mine still do not work and I just purchased a few weeks ago. Can you please help!

Thanks, Jon

Lupin500 Purchased

Hello Disgogo, thanks for your theme. I am enjoying it very much.

One question, a new version of WordPress is available (3.1.1). Is it safe to update?

Could this update generate issues in your theme?

jondemeo Purchased

Love the theme. Two things though.

Can you assist me in how to make the top menu be page right instead of being centered?

also

I saw someone else earlier was having trouble making their 3 feature boxes on the homepage links work. Mine still do not work and I just purchased a few weeks ago. Can you please help!

Thanks, Jon

Ardyhad Purchased

Hello,

I purchased the theme a few days ago, and I am mostly happy with it! However I have a few questions regarding the theme.

Is there anyway I can ‘clone’ the portfolio section, so I can have two separate portfolios using the portfolio template, or would it require a lot of re-coding on my behalf? The reason I ask is that the portfolio template would be ideal for two different sections on our site; but at the moment we can only use it on one.

When it comes to Gallery, are you able to just directly link to an .AVI / MKV ? Or does it have to be delivered by player?

Thanks.

Hello, I am very new to WordPress and looking for a flexible template for my client.

Two questions:

1) Can I use the Blog page as a news page (with over 400 news articles)....dating back six years?

2) Is there a way for me to create an Events Page (upcoming and past events)?

One more question, while I do have some familiarity with WordPress as I have a blog, is this a theme for beginners?

Thanks Sabryna

When I added portfolio items and it goes beyond one page. I hit “page 2” and then it goes to a 404 error page

:(

by
by
by
by
by
by