107 comments found

Its broken on the live preview too…. hit page 2 here:

http://http-solutions.com/themes/noblesse/gallery/

well thats frustrating…. the theme out of the box does NOT work for more than one page of the portfolio. it’s even broken on the ‘live preview’ on theme forest… and now the developer seems to be missing and not responding to anyone’s help

disgogo

Hello,

Thanks for your purchase!

This problem occurs just when you use pretty permalinks, and is a common one. To get by it, you have to make the page slug different from “gallery”, put “our-gallery” for example, and you’ll be fine.

See this screenshot:http://http-solutions.com/themes/gallery_error.jpg

All the best, Cristian

Anyone else having problems with the SWF video capability??? It’s not even working on the live preview. I really need this resolved asap.

jondemeo Purchased

On the feature box’s I cannot get them to link or be clickable. Someone else asked this question and you said you would release an update but I downloaded it after this person and it still doesnt’ work.

Any ideas?

http://img96.imageshack.us/img96/5695/screenshot20110415at114.png

disgogo great template but I’m having two issues. The testimonial widget isn’t the same as the preview screenshot. Preview shows ability to have multiple but your template only allows one. Second issue is the oslider cycles fine the first set, then instead of looping it shows another set but blank pictures. Site is www.networksystemservice.com Thanks

Sridama Purchased

Hi,

Thanks for developing a very nice site. I’ve purchased it and will be working on my website soon. I’m afraid I’ll be harrassing you a bit if I encounter some stumbling blocks :-)

Another nice thing will be to see websites by other purchasers of the theme and see how they’ve worked around your design top suit their purpose.

Best regards

Sri

I cannot add Featured post from an external URL such as Picasa. The Add media file from URL dialogue just hangs and no insert button appears. This isn’t a problem on other WP installations on the same server.

Any ideas anyone?

http://dl.dropbox.com/u/6749447/Screenshot.png

Featured box items (1-3) on homepage are not clickable. (link entered under noblesse theme options – main page options)

Is there a way i can keep the default black color theme style and just change the font color of the theme style?

purchased in February 2011. Have not used it yet – but am now intending to. Want to know if any of the for-mentioned problems have been fixed or not. Does not seem the developer spends too much attention on his existing customers. Many questions are not answered :(

stimsmot Purchased

I purchased this Noblesse theme but I’ve got a real annoying problem. The images don’t show up because of a ‘forbidden’ status.

Have a look at the images at http://www.funkyxl.nl/test/

When you change the timtumb images to ‘relative’ (without the domainname) it works fine.

How can I fix this in the Noblesse theme? Or in the timthumb script? Please respond, it’s driving me crazy!

stimsmot Purchased

I purchased this Noblesse theme but I’ve got a real annoying problem. The images don’t show up because of a ‘forbidden’ status.

Have a look at the images at http://www.funkyxl.nl/test/

When you change the timtumb images to ‘relative’ (without the domainname) it works fine.

How can I fix this in the Noblesse theme? Or in the timthumb script? Please respond, it’s driving me crazy!

I see, the author does no longer spend any time reading customers questions. I posted a question 23 days ago – and nothing.

Plus, does anyone know how to disable/where to disable the cufon font? I use the default [black style] but dislike the huge size of the logo font. Made it smaller [h1, h2 etc.] but now the font is nearly not readable [looks like extreme narrow font now], so I want to disable cufon and style it normal.

I looked in the header.php where one would expect the call for cufon, but there is nothing there for it. and in cufon_headers, it just lists the various cufon fonts.

Very annoying, that the author does not respond, including at the gogo forum.

As nice as the rest of this theme looks, I may have to write it off for using it.

Olá pessoal sou Brasileiro e comprei o tema e estou tendo algumas dificuldades para postar galerias de imagens, alguém teria um manual de uso do tema?

Hello everyone I am Brazilian and I bought the issue and I’m having some trouble posting image galleries, someone would have a manual of the theme?

I can’t seem to get the homepage slideshow (O’Slider) to work. I’ve uploaded a couple of Gallery Posts with photos – but not photos show up in the slider. Can someone tell me how to connect a post or library of photos with the slider? http://www.stalwartplumbing.com

Ok.. so I finally figured it out. If you want 9 images in your slideshow, publish 9 unique “Featured Posts” each with a featured image of the exact size called for by the slider. There is no ability to match a single gallery of images to the homepage featured slideshow. :-)

woodputty – thank you so much for posting your last comment. I now do wish I never purchased this theme. There are others out there that look equally as nice with a lot less problems than this one – plus, customer support seems to be non-existend anymore on top of it.

I will remember not to buy from this author anymore.

badrseen Purchased

hi Cristian

How to reduce the number of posts in the blog from 10 to any number ?

eugenn Purchased

What plugins should I use to import noblesse_live_preview.xml? are new to using wordpress site and do not know. Please help… Thanks

almasig Purchased

HI!

Where can i set the width of the menu? It is auto setted but where can i modify?

Thx

by
by
by
by
by
by