ThemeGoods

ThemeGoods supports this item

Supported

This author's response time can be up to 1 business day.

180 comments found.

Great theme so far. Having a glitch I haven’t noticed elsewhere in the comments: no matter what I change, the custom CSS doesn’t override. The CSS I put in the box has no effect on the site. I clear my cache just to make sure that isn’t the problem.

Also, the boxed background image and background color don’t seem to change site either. I can pick a new background color and image, save, clear the cache, reload the pages…and no change. I don’t want to make these changes in the screen.css as they will be overwritten with a theme update.

Dropped in client logo and noticed the sliders for top and bottom margin don’t work for the logo or the nav. Can’t fix it in Custom CSS because it doesn’t work. Upgraded to 1.1 just in case…no change.

Did you enable Theme Settings > Skins > Enable custom colors and fonts?

<br class="clear" /> <br /> appear after dropcap shortcode how to fix it? the more I use this template, the more I find problems… are purchasers supposed to be beta testers??

Open /lib/shortcode.lib.php remove line 36

For Homepage 3, how did you setup the sidebar in Content Builder? http://dl.dropbox.com/u/23226/Screenshots/pyyv.png

I’m not using WooThemes, but I do want to have a sidebar with custom text and information like you display on there.. but Homepage 3 is broken on my install and doesn’t show the sidebars for some reason?

1. Create a page width sidebar and select the sidebar for it.

2. Add widgets to the sidebar.

3. Select the page as homepage content using Theme Setting > Homepage.

There are no spaces for emails sent from the contact form.

See screenshot: http://dl.dropbox.com/u/23226/Screenshots/54_l.png

How do we fix that?

Also, how can we have an email auto-response sent to the person who completes the contact form?

1. Could you send your Wordpress account and FTP detail please.

2. It has to be configured on your email server side.

Great theme, but the page titles used are all the same, despite having a customer SEO plugin with custom meta titles.

The meta description changes, but page titles are all the same.

Steve

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Apologies – this was a conflict issue with ‘Platinum SEO’ not you theme.

Steve

how do you update to the latest version while keeping all your Nomos settings?

Last time I updated it erased my settings.

Download from Themeforest > your account > downloads and replace all theme’s files and folders using FTP account with the new version.

All of your contents and settings remain the same.

I did this last time by deactivating the theme then re-uploading via the WordPress admin, but it erased it all… I’ll try replacing the files via FTP this time.

Yes please update using FTP instead.

I don’t see any setup documentation with the download. Can you point me in the right direction or tell me how to set up the slider on the home page? I’ve got a spinning loading icon at the moment. Thanks

Please follow the theme’s instructions in /manual/index.html it will help you get through all theme features.

Disregard my comment above. The original file was missing lots of stuff, but I redownloaded, and plugins/docs are there. Thanks.

Hello I would like to purchase this theme – but in the demo the portfolio doesnt work – meaning that when I click on one of the portfolio items I do not receive a page where I can explain about the project – is this a bug? can it be fixed? also the pictures on the template – slide away on mouse over – can this be disactivated? Thank you!

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Hi, i need to make the same homepage like the homepage 3 demo, but i don’t understand how: if i choose left sidebar the content builder don’t work… Please held me

Create a page with left sidebar. Then you can select the page to display as homepage using Theme Setting > Homepage

I have found the solution, sorry!

OK great!

Hi, finally i have some issues about the widgets this is the website: http://net-demo.fr/dentavie2/ -Widget pf and recent posts: i change the default number but it still on 3, and fir PF the icon don’t display in the right place : http://net-demo.fr/dentavie2/loffre-de-soins-dentavie/

- Recents posts in the footer are not displayed in the right way
-facebook widget: display none

i wanted to go to the support forum, but i don’t find anymore the license certificate (it was in the downloads, but it desappears for all the themes)

Thanks

1. Open /css/screen.css find ”#footer ul li.widget ul li”.

2. You enter incorrect facebook page URL as you can see the error message in the widget area too. Please check.

It’s ok, for the footer i have arrange it. but in this page : http://net-demo.fr/dentavie2/loffre-de-soins-dentavie/ the pf icons don’t display in the right place, and i the number still on 3 even if i change it, and i don’t know how to fix that (is earch in css but don’t find)

I try other facebook accounts, copying directly the address from the browser, and it don’t works

and finally can anybody tell me where i can find the license certificate

1. Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

2. Could you send your Wordpress account and FTP detail please.

I am having the same email issue as zzargo. I submitted the following message via the contact form “Test message” but when I receive the email it displays as “testmessage” with no spacing. Did you find a fix for this issue? I can email you my login & FTP info if needed. Thanks

Could you send your Wordpress account and FTP detail please.

Hello, I have purchased and installed your theme successfully, and changed the skin to Orange. However when I roll over buttons the color is still green. Can you please advise how to change this???

Please upload it online so I can test please.

Hello, I have uploaded. You can see the buttons with green using this link…. http://wordsbystef.com/communicate-with-confidence/

Sorry I couldn’t find it.

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Hi! I’ve imputed shortcode to http://dcp24.ee/uslugi/. But it has strange look. Please, advice.

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Please, advice, how to solve problem with shortcodes. All plugins ar deactivated.

See my previous reply.

OK, problem solved

When I create a link within the Styled List Shortcode the links don’t underline even if I put in the code. Is there a place in the CSS that I can change so the links underline in the Styled List Shortcode?

Sorry it couldn’t be done using theme admin. However you can edit theme CSS file to change that

Did you know about Firebug a Firefox plugin?

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1843/ It will help you inspect all CSS and HTML elements, really help if you do a lot customization

The main CSS file is /css/screen.css

Maybe I am missing something but the only code within the screen.css that seems to make those links within the styled list appear underlined is the a, #top_bar a section. However, that also makes the links in the top bar navigation also underlined which I don’t want. Also any idea why the previous, next and last buttons on my blog are cut off (see live example at http://forwardmomentum.net/site/blog/page/2/).

How do I get rid of the title “Blog Post” for my post instead of using the name of my post as the header? Thanks.

Open single.php at line 33 change to
<h1><span><?php the_title(); ?></span></h1>

Hi, i can`t see anywhere if the theme comes with png / psd editable?

Sorry PSD file is not available.

by
by
by
by
by
by