109 comments found

Hello, 1. not is also set to save the settings of the main page, go back to the first many times. Regardless of the browser, all likely. What’s the problem? It is very inconvenient and not working properly.

2. It is difficult should be set’d like where to look like a main image area to reduce the header part.

Answers please

createit-support

Hi!

I’m not sure if I understand your issues. Can you please start new ticket on our support forum at http://support.themewoodmen.com with your site url, some screenshots and maybe more clear description? Our support team will gladly help you there.

Thanks, ThemeWoodmen

Hello,

I’m aware that you can add animations for the theme, for example, when you’re using a structure shortcode, you have an option of including animation or not. I tried adding a fade in or any other kind of animation, and they’re not working. Would this have to deal with the LayerSlider/Revolution Slider? I do have them both installed.

Thank you!

createit-support

Hi!

Please start new ticket at our support forum with your site url, WordPress admin panel login information and (if possible) ftp access – we will check why it’s not working.

Thanks, ThemeWoodmen

hi If you use the slug and cat_name a portfolio option, nothing is displayed. Why not?

thank you

createit-support

Hi!

Please make sure that you are using the correct syntax (the easiest way for that is using shortcode generator) and correct category name. If it’s still not working please contact us at support forum about that. We will check this.

Thanks, ThemeWoodmen

Guys, indeed this is a beautiful theme.

BUT I bought this last week and the package I downloaded from Themeforest DO NOT match the documentation provided. Specifically, the import files for the one-page layout are buried and support has told me I’m missing some of the template files (it’s not like I deleted them) even though I followed instructions to a T.

I’ve been back and forth with support, but we’re now a week out from when we wanted our site up and still, it doesn’t work. Because support is way further East than I am, it takes a day to get any question answered.

I shouldn’t need support to tell us where the files for import, etc. are located when they’re not where the documentation says they should be.

I would rate this higher if I could actually get it working.

Guys, indeed this is a beautiful theme.

BUT I bought this last week and the package I downloaded from Themeforest DO NOT match the documentation provided. Specifically, the import files for the one-page layout are buried and support has told me I’m missing some of the template files (it’s not like I deleted them) even though I followed instructions to a T.

I’ve been back and forth with support, but we’re now a week out from when we wanted our site up and still, it doesn’t work. Because support is way further East than I am, it takes a day to get any question answered.

I shouldn’t need support to tell us where the files for import, etc. are located when they’re not where the documentation says they should be.

I would rate this higher if I could actually get it working.

createit-support

Hi!

We checked our ThemeForest package and available files are complete, so your problems might be caused during download or upload to your server. Please stay in touch with our support team – they are doing best to help you.

Thanks, ThemeWoodmen

Default-user

Oh man, great support from ThemeWoodmen helped us troubleshoot a server side issue with very little access to our environment. Thank you guys, again. Making my review 5 stars.

emnaaziz Purchased

Hi,

I purchased the nonus worpdress theme and I didn’t find how to ask you a question ? my question is: I installed the wordpress multisite feature because I need to have the same website in 2 languages. It was impossible to me to install nonus theme in the second site. Why ? Thanks

createit-support

Hi!

I can see that our support team already answered to your ticket about this on support forum, so please stay in touch with them.

Thanks, ThemeWoodmen

Hello,

I have just updates the nonus theme to 3.1 and then to 3.2 and the categories are not visible…

I have a month old backup, but if you know what to do we would appreciate it.

Website: gozdnimoz.si

Default-user

Solved it. Thank you anyway.

createit-support

Thanks for letting us know!

Best, ThemeWoodmen

carinaa Purchased

Hi, I just updated your theme on my website to the latest version 3.2.

However, it made all the font awesome icons on my site disappear. The code is still in the back end of the pages, but they won’t display on the page.

Do you have a solution for this?

createit-support

Hi!

Sorry for that – it looks like there was problem during FontAwesome update to 4.2 We already fixed this – solution will available with next theme update. You can also contact our team at support forum – they can give you updated files.

Thanks, ThemeWoodmen

Default-user
carinaa Purchased

I’m not able to contact your support, as your system won’t recognise my FTP details, and I can’t submit a question without it. Can you send me a private message with the files, or post them here? I need the icons to work on my page asap.

Hello,

I would like the font color of the main navigation bar to be white. What custom css code could i add in the custom css section? Could someone please help me?

Thank you! Timothy

by
by
by
by
by
by