250 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hey, I wanted to change the language of the contact form so e.g. “*message” will change into German when showing on the website .. where can I change that?

Thanks in advance :)

Sinote

Hi,

You can translate the theme via the .po and .mo files provided in the languages folder, and a tool such as PoEdit. Here is more on that: http://code.tutsplus.com/tutorials/translating-your-theme--wp-25014

Start from step 3, as the previous is for developers.

Cheers

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • United States

Hi, Couple questions. I am using version 1.4. Is that your latest version and is it compatible with Wordpress 3.9.1. thank you

Sinote

Hi,

The latest version is 1.0.5. You can download it from ThemeForest (your downloads tab) and you will have the latest version.

Cheers

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 0-1 years

I’m considering purchasing this theme but I’d like to see the the different Pages and Home Pages available. For some reason these pages are not updating on the demo site for me. I’m using the latest version of google Chrome. Any ideas on what may be happening?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 0-1 years

I’m considering purchasing this theme but I’d like to see the the different Pages and Home Pages available. For some reason these pages are not updating on the demo site for me. I’m using the latest version of google Chrome. Any ideas on what may be happening?

Sinote

Hi and thank you for your interest in Nova.

We had an issue with our sever used as a CDN for serving media, and this could have caused some slow downs in rendering pages. All should be fine now.

Cheers.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • South Africa

Hi there!

Quick question, the site seems to be broken, when you go onto other pages on the menu. What could be the issue? Please help.

Check out the link below.

http://www.strategnos.co.za/cold-chain/

Thank you

Sinote

Hi,

Can you please update your theme, as you’re using version 1.0.0 with the latest being 1.0.5 which is WordPress 3.9 compatible and has quite some bug fixes and new features.

This should be solved after the update (just download the files from ThemeForest again).

Cheers

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

How can I link a portfolioprojekt to one specific page? Right now when I click on the picuture or the text of the portfolio it shows the picutre enlarged and still just one line below the picture. I set a link in the portfolio but that doesn’t seem to do anything. Need your help :) see here: http://objektsysteme.de/leistungen/

Sinote

Hi,

It seems like you’ve changed the layout of your single portfolio pages. You need to place the single portfolio page builder elements accordingly and to your liking from Admin > Appearance > Theme Options > Portfolio > Single Portfolio Layout.

If you’d like send me an email through the contact form on my profile page with a temp admin login so we can help with that.

Cheers

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi,

Can you please give me a code that will stop thumbnail from turning into a pretty photo and popping up. At the moment, I use thumbnails on my sidebar but when people click on the thumbnail it takes them to a pop up of the gallery instead of the article they want to read, I will like this to stop or not to display at all.

Look forward to your reply

Sinote

Hi,

In the “Nova posts” widget, there is an option “Enable LightBox on thumbnails”. Just uncheck this option, and there will be no magnifying icon and lightbox popup.

Cheers

Default-user

Thank you for that but I cannot find the “Enable LightBox on thumbnails” option – its possible this was not added to the version I bought.

If this is the case – I won’t be able to update to the latest version of Nova because its a live client site and I don’t want to incur any risk. So maybe If you could just give me a line of code that I can add to remove the Lightbox option, that could resolve this?

Looking forward to your reply.

Thanks

Sinote

You can try editing the app/widgets/gumm_posts.php file. After line 20, you should see something like:

            View::renderElement('layout-components-parts/post/single-vertical-item', array(
                'post' => $post,
                'displayMetaInfo' => $fields['metaFieldsDisplay'] === 'true',
                'elementId' => $elementId,
            ));

You can make it look like:

            View::renderElement('layout-components-parts/post/single-vertical-item', array(
                'post' => $post,
                'displayMetaInfo' => $fields['metaFieldsDisplay'] === 'true',
                'elementId' => $elementId,
                'lightBoxLinkDisplay' => false,
            ));
Default-user

It worked perfectly. THANK YOU so much!!!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • South Africa
juslogon Purchased

Hi there,

Only the first 6 posts are showing up on my staff page. Is there a place where you select how many staff members to show?

Sinote

Hi,

Sure, you can change this from the page builder element. When editing the page, in the Page Builder area you can modify the Staff Members element, and select the “number of posts to display” setting.

Cheers

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
lina3d Purchased

Hi! We’re having an issue with 2 Revolution sliders at the same page. There is one at content and one at header. So header one always works, and content one doesn’t work after we’ve upgraded theme to 1.0.5 and WP to 3.9.1. There is code for the second slider, it’s even starts to initialize, but in the end it’s just being hidden.

these event handlers are never called: revSlider.on(‘revolution.slide.onloaded’, function(){}

Any ideas? Unfortunately site isn’t public yet, so it will be tricky to look at it…

Sinote

Hi,

That’s quite odd. I managed to replicate the error, thanks for noticing it. Please send us an email through the contact form on my profile page, so I can send you a fix for this.

Cheers

Default-user
lina3d Purchased

Hi! I’ve sent you a message yesterday, did you get it!

Sinote

Hi,

Yes, Kris sent you an email yesterday with a zip, containing a patch file for the issue. Did you not receive it?

Default-user
lina3d Purchased

Hi I got the email but i cant receive zip via mail due to security protection, can you send it to this e-mail: eugenem79@gmail.com Thank You

Sinote

Kris just resent the email.

Cheers

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi Sinote, The demo http://demo.antonibotev.com/theme/nova doesn’t appear to be working properly. For example if you click on the blog link it doesn’t load a sample of the blog page – it simply loads the same page over and over again. I am thinking of getting this theme but I want to see what the other pages look like first. Thanks.

Sinote

Hi and thank you for your interest in Nova.

This is .. weird. Please close the encapsulating iFrame (by hitting the “x” button in the top right corner of the screen) and you should be able to navigate without problems.

We will investigate why the links redirect to the blog page.

Cheers

Sinote

The weird redirect on the demo.antonibotev.com site should be fixed now. Thanks for pointing it out.

Cheers

by
by
by
by
by
by