434 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

I’m having is that the image slides aren’t linking to the Slide URL that I posted in the Slide’s Link field. Site URL is http://paulosantana.net/jorgehelio/

The link seems to work so the slide transition happens, the more you move the mouse over the link disappears.

Thanks for your help!

ThemeGoods

Please check. There might be javascript conflict between theme’s script and plugin’s script. Try to disable all plugins.

Also did you edit theme code?

Default-user

All plugins have been deleted and disabled the error remains.

http://support.themegoods.com/?ticket=ovid-nivo-slider-links
  • Power Elite Author
  • Power Elite Author: Sold between 2 000 000 - 4 999 999 dollars
  • Has been a member for 4-5 years
  • Exclusive Author
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred more than 2000 users
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
+2 more

Hi There,

All of my theme support is conducted through Support Site. Please submit your question on Support Site, and my support agents will investigate and help you resolve the issue or question.

Sign up or login to access at http://support.themegoods.com/

Cheers ;)

  • Power Elite Author
  • Power Elite Author: Sold between 2 000 000 - 4 999 999 dollars
  • Has been a member for 4-5 years
  • Exclusive Author
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred more than 2000 users
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
+2 more

Hi There,

All of my theme support is conducted through Support Site. Please submit your question on Support Site, and my support agents will investigate and help you resolve the issue or question.

Sign up or login to access at http://support.themegoods.com/

Cheers ;)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

RESOLVED

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
20202012 Purchased

I have a quick question, Can the over all template size be changed/edited?

ThemeGoods

Sorry it couldn’t be done using theme admin. However you can edit theme CSS file to change that

Did you know about Firebug a Firefox plugin?

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1843/ It will help you inspect all CSS and HTML elements, really help if you do a lot customization

The main CSS file is /css/screen.css

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
Stympi Purchased

I posted a ticket on your support page… and you deleted it. :( not cool. It was about FONTS , not all of them are working…

Thanks for your help. P.

ThemeGoods

Describe your issue please.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
dytekllc Purchased

We have version 1.2 of the Ovid theme installed and are thinking to upgrade Wordpress to version 3.4.1 from 3.4

Should there be any problems with theme compatibility?

ThemeGoods

It should be fine, you can upgrade to WP 3 .4.1

  • Power Elite Author
  • Power Elite Author: Sold between 2 000 000 - 4 999 999 dollars
  • Has been a member for 4-5 years
  • Exclusive Author
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred more than 2000 users
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
+2 more

Hi There,

All of my theme support is conducted through Support Site. Please submit your question on Support Site, and my support agents will investigate and help you resolve the issue or question.

Sign up or login to access at http://support.themegoods.com/

Cheers ;)

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
Benzono Purchased

Hello, first of all I tried my best to fix the problem and I´m realy sure that I tried all things :-) I changed the path properties of the cache to 777 and so on….

My website: http://www.behindertenverband-wittenberg-ggmbh.de/

I created some pages, than I insert these pages via OVID Settings >> Homepages >> …and SAVE CHANGES .

None of the created pages showed at the Homepage :-(

I hope u can help me with that problem.

If u need a access to this website tell me

best Ben

PS: 4h ago I registried myself at http://support.themegoods.com/ but nobody gave me a answer o.O

ThemeGoods

Patience my friend. It’s less than 24 hours from your ticket and please don’t duplicate posts for the same question. I replied your ticket.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi,

My work has this version 1.2 installed on the old wordpress.

i just upgraded it to the latest wordpress and the top menu is misplaced and doubled up.

Would installing version 1.4 fix this problem with the latest wordpress?

thanks

ThemeGoods

Please login with your purchased account.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
digitodd Purchased

Bought Ovid the other day, tried to install it today, keep getting this message:

“Are you sure you want to do this?

Please try again.”

Installed another theme just to make sure it wasn’t all themes. Other theme worked. Plz help? My email is krisskoda@me.com

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years
khagar22 Purchased

This theme doesn’t appear to have horizontal scroll bars, so when you resize the window, there’s no way to scroll horizontally to get to the other menu items. I adjusted the css by removing “overflow-x: hidden;” from the body style. This added scroll bars, but the background disappears from the right side of the header/menu. Do you have any suggestions?

ThemeGoods

Provide URL of your site please.

Default-user
khagar22 Purchased

newvisionlife.com

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, i have a problem with the images of slider, the image don´t look complete. https://dl.dropbox.com/u/1564203/0image.jpg May i help you? http://pluginftl.com/wordpress/

Sorry for my bad english

ThemeGoods

Please login with your purchased account.

  • Referred between 1 and 9 users
  • United States
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
carnavat Purchased

site has been working great until client informed us the home page portfolio thumb images are broken. I checked and the images are in the proper location. i’ve also tried to create a new portfolio item to show there and sure enough the thumb shows an X.

Any idea what else I can check? I made sure the /themes/ovid directory has 755 set as well.

http://familyfarmsgroup.com/

Please advise and thank you!

Carlos

  • Referred between 1 and 9 users
  • United States
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
carnavat Purchased

hi peerpong- thanks for your reply. i verified all the items on that list – but still no luck in showing fixing the broken images. the images show in each portfolio page > featured image – they exist. the permissions on both those directories are also set.

any other things i can try to fix this issue? http://familyfarmsgroup.com/

thanks again! carlos

ThemeGoods

Sorry I checked your site http://familyfarmsgroup.com/ and images work fine now?

  • Referred between 1 and 9 users
  • United States
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
carnavat Purchased

issue resolved – you may want to add this to your knowledgebase images not displaying page:

the SuPHP handler I was using requires specific permissions for directories and files. The directories that where related had 777 permissions.

SuPHP will not host files like this.

public_html >> suphpfix—prep family

NOTICE : Preparing family… INFO : Discovered document root: /home/family/public_html INFO : Removing group and world write.. INFO : Checking directory permissions.. INFO : Setting ownerships to family:family.. INFO : Ensuring files are readable.. INFO : Commenting out php tweaks from .htaccess files.. NOTICE : Finished preping family! INFO : Cleaning up… INFO : Checking size of logs…

Used this command to fix the permissions:

suphpfix—prep family

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Sweden

Hi there!

Love this theme. One problem. When i add a logo with a width over lets say 500px it put everythin down one row, and it looks ugly. On the header space i want just the logo, and therefore i have put the menu underneath. Can this be fixed? ( in header.php?)

ThemeGoods

Sorry please reduce your logo size. There is not enough space and it pushes menu down.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Sweden

Need to remove the page name to the left on “caption_curve” and the “home/company” f.e on the right on every page. Where do i erase?

Thanks!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Sweden

SOLVED . Never mind :)

by
by
by
by
by
by