803 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Slider on Home page not working – one or two photos flip quickly and out of order before first photo in lineup appears and begins properly. janicegracehomes.com

ThemeGoods

It’s working. It happens once all of your image start loading but after loaded. It works correctly.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 7-8 years

Hi

Great Theme!

Is there a way to override the font selection in the cPanel by adding to the screen.css? For example if I just wanted to use Helvetica Neue throughout?

Thanks Wayne

ThemeGoods

It’s Cufon font so you have to include your font in header.php

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
skfinc Purchased

At what line/number in the screen.css file can I change the navigation bar height?

My logo cannot go any smaller than it is.

Thanks

ThemeGoods

Provide URL please.

Default-user
skfinc Purchased
http://wordpress.expectationssalonspa.com.previewdns.com/

I also cannot see the sliders I have uploaded on the homepage…?

I am building this site while the current one is hosted with a different company and need to change the DNS numbers. Would that be the problem?

ThemeGoods

1. Open /css/screen.css find ”#header_wrapper” change its height.

2. Yes, that cause the issue. Please move to the real domain name.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

1.when I add image to post and upload to server it said.

Add media files from your computer The uploaded file could not be moved to /var/www/vhosts/abcd.com/httpdocs/wp-content/uploads.

2.I’ve add image to slide like this but slide image doesn’t show but in local host its work.

wp-content/images/1234.jpg

Please be advise.

ThemeGoods

Because you have to create folder wp-content/uploads and make it writable.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
yadiyada Purchased

Yet another good purchase from you. I wonder if you could advise on why I may be having problems with the kimilli flash plugin. It was working and when I installed simple image widget it seems to have stopped working. Any ideas how I can introduce a flash slide show that may work with an image simple image widget.

url: www.dkbglasgow.co.uk

ThemeGoods

There are javascript conflict between theme’s script and plugin’s script.

Really sorry, I can’t support on all 3rd party plugins issue. Please try to read its documentation or contact plugin author.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
yadiyada Purchased

ok thanks for that. Can you recommend a flash slideshow solution that we may be able to use with your theme.

Also can you recommend a plugin you may use to put pics in the sidebar. Really appreciate the help Cheers

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, Great theme!

I’m having a few issues (I’ve been saving them up!)

• What is the optimum size for the portfolio preview image? They aren’t displying right and I think that might have something to do with it? The way they display is different from computer to computer. www.beminedesigns.com/gallery

• Again, this is only on some computers but sometimes the homepage slider shows a small ‘error’ image box next to the main image www.beminedesigns.com

• My contact form isn’t working, the message shows that it has sent ok but nothing ever turns up. Or is this an issue with my host?

thanks Becky

ThemeGoods

1. 250×182 px.

2. I tested your site and it works correctly. May be your browser cache issue.

3. I can’t find your page with contact form. Provide URL please.

Default-user

I’ve sorted the first two now thanks.

www.beminedesigns.com/prices has the contact form on.

ThemeGoods

Could you send me your Wordpress and FTP account please.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I have folder wp-content/uploads and Pai/cache then I make it writable.

Slides is working its display an images but in post still can not show image.

May I missed other thing to do?

ThemeGoods

Change theme folder permission to 755

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

So,in the heading of Slides and Post I can input in Thai but when preview or view by browser its can not display Thai.

ThemeGoods

The Cufon is not support Thai characters.

Open /js/custom.js remove all Cufon related functions.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

In post is working well its can display image.

when I used pai settings and I select Show Blog Post on Homepage….its show post without display image. where can I fix it?

in /js/custom.js I see Cufon on line no. 257 – 266. I must be remove from what line? Sorry, I am quite new for wordpress and php Thanks.

ThemeGoods

1. Send me some screenshots and description please.

2. Remove all Cufon related function…

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
xenorob Purchased

Hello, I have a problem after the installation of NextGen, the arrows disappear, above and below the slider The menus do not work and the curtain will not open with the sub. What can I do?

thanks

ThemeGoods

There are javascript conflict between theme’s script and plugin’s script.

Really sorry, I can’t support on all 3rd party plugins issue. Please try to read its documentation or contact plugin author.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years

What was fixed in v1.1? Any of the problems with the dropdown menu not working with wp-ecommerce?

ThemeGoods

Really sorry, I can’t support on all 3rd party plugins issue. Please try to read its documentation or contact plugin author.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years

I understand that. Could you at least tell me what was updated in v 1.1. I am running v 1.0 right now and want to know wht needs to be updated.

ThemeGoods
= V1.1 – 01.01.2011 =
  • Fix contact form not working in some server setting.
  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years

Did you include jquery directly or are you using enqueue function to load it?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Italy
catolino Purchased
hi, my client web siet is published but i found a problem with your theme, http://www.mobilificiolanoce.com/portfolio/ the preview image in the porfolio grid doesn’t appear, in every single porfolio i put in the field: “Portfolio preview image URL : ” the image url for the preview but no images appear, please contact me via PM so i’ll set up you a wordpress admin account for you
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Italy
catolino Purchased

hi, the file permission of the timthumb.php file are 0644 , i never changed the permission, if you want i can send you the ftp access

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Italy
catolino Purchased

thank you, solved, was a security module issue (called mod_security ) from the webhost

  • Bought between 10 and 49 items
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • United States
scoelen Purchased

I am having trouble creating a menu. When I go into appearance > Menu and created my custom menu All of the pages come up as an unstyled list, not a nice looking menu. Can you please help me?

KDJumpers.com

ThemeGoods

Could you try to rename your menu to “Main Menu” please.

  • Power Elite Author
  • Power Elite Author: Sold between 2 000 000 - 4 999 999 dollars
  • Has been a member for 4-5 years
  • Exclusive Author
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred more than 2000 users
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
+2 more

Hi There,

All of our theme support is conducted through our Support Site. Please submit your question on Support Site, and our support agents will investigate and help you resolve the issue or question.

Sign up or login to access at http://support.themegoods.com/

Cheers ;)

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello,

I have set up the mnu, nd it works fine. But the submenus doesnt show.. Do you have any idéa why?

ThemeGoods

Hi There,

All of my theme support is conducted through Support Site. Please submit your question on Support Site, and my support agents will investigate and help you resolve the issue or question.

Sign up or login to access at http://support.themegoods.com/

Cheers ;)

by
by
by
by
by
by