103 comments found

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years

Great theme design. WP version will be excellent.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States

Hello, I bought your theme and LOVE IT ! However I’m having an issue with the website not coming up properly in Chrome browsers—it’ll only show the background.

Is there a fix for this?

Thanks so much!

population2

Hi,

Could you send me the URL of your site? I’ll see what I can do. I don’t know what the problem is. My demo site works fine on Chrome.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
krisfosh Purchased

Im having issues with the menu on the right hand side of the slider – it doesnt change the slider to the needed image! :(

population2

Hi,

What’s the URL of you site? I’ll take a look.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi I have been using the html template for a while, but recently visitors are saying they are unable to scroll. Plus the blog page on IE9 is laid out funny. Any suggestions? I have tried changing the content-wrapper scroll to auto, but apparently still doing it. Don’t know what browsers they are using. Please help…

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Nothing appears on Blackberry when I load the page. I know that’s not much help.

population2

Hey,

Try this:

1. Remove overflow:hidden; from body 2. Remove overflow:scroll; from #content-wrapper 3. Add this: @media screen and (min-width: 1024px) {

body { overflow:hidden; color: #0C0; }

content-wrapper { overflow:scroll; }

}

See if it works.

I don’t have Blackberry, so I couldn’t test it. It works on iPhone though.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years

my default.css is blank.

pls. advise

population2

Hi,

That is correct. Actually you don’t need default.css, the default style is in style.css.

Thanks

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 7-8 years

Hi. Great theme!

I have a problem with showing ÅÄÖ in the navigation and headlines. How can I fix that?

Best regards

// Ricky

population2

Have you check this post? http://goo.gl/cDDPQ

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
fissionz Purchased

Hi. I’d like to ask if I can use YouTube links for the videos instead of Vimeo? Do I just embed the video code or is there some other steps? The modal activates but the video doesn’t seem to play.

population2

It should work with YouTube links, you can use the video code. I wonder if YouTube made some changes to the video code.

What’s the URL of your site?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi,

Any plans for RTL ?

Thanks

population2

Are you referring to Right to Left? No plan at the moment. Don’t have the time to do it :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years

Hi

The blog works with php ? Can I receive and update the comments ? How it works ? The template has a ready to work files?

population2

Hey,

It won’t works with PHP , you’ll need the WordPress version to make it works with PHP .

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi,

Arabic characters doesn’t appear in the menu? plz advice

population2

What’s the URL of your site?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Canada
  • Has been a member for 3-4 years
pklose Purchased

Hello,

The Map It! function doesn’t work… a box appears when you click on it, but there is no content?

www.junglecatworld.com (bottom of screen).

Please advise. Thank you in advance for your help!

Peter peter.h.klose@gmail.com

PS- Here’s the P2.js code:

$(”#modalmap”).colorbox({iframe:true, innerWidth:”50%”, innerHeight:”50%”, href:”http://maps.google.ca/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=jungle+cat+world&aq=&sll=49.891235,-97.15369&sspn=38.64689,107.138672&ie=UTF8&hq=jungle+cat+world&hnear=&z=13&iwloc=A” }); });

PSS - Here’s the CSS code:

modalmap { background: url(../img/map-pin.png) no-repeat top left; display: block; padding: 0 0 0 25px; font-weight:bold; margin-top: 5px; }

a#modalmap:hover { background: url(../img/map-pin.png) no-repeat left 1px; text-decoration:none; }

population2

Hey,

I have replied your question in my forum.

Thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years

Can I show a YouTube file in the site or just Vimeo? How can I do that?

population2

You can show youtube video as well. You just need to add the embed code from youtube/vimeo.

Thx

  • Has been a member for 2-3 years

Is there an integrated shopping cart for this template?

population2

There are some 3rd party e-commerce platform for WordPress out there. I used http://www.foxycart.com/ before and it works out fine.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

will this theme be updated like the wordpress one?

population2

I will update the theme file if there is any issue with the latest file.

Thanks

  • Australia
  • Bought between 100 and 499 items
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars

We are experiencing js error. ( viewing via firebug console )

k is undefined ( via the jquery.nico.slider.pack.js file )

line 12

Problem solved ( I pinched your nivo.slider.pack v 2.7 ) from WP version, and error is fixed.

Oops and another issue. Why on iPad devices can we not navigate verically, past the We Care as Much as you do bit ?

  • Australia
  • Bought between 100 and 499 items
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars

Just checked : and the demo .. http://www.timberlanelodge.net/

Same issue, cannot scroll vertically on iPad. Yet your Wordpress version you can?

population2

Hey,

Thank you for finding this issue. I’m looking at this issue. I’ll get back to you soon.

Thanks

population2

Hey,

Try to replace the style.css with this code: http://pastebin.com/xyBw4GZC

  • Australia
  • Bought between 100 and 499 items
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars

Hey sorry I missed the reply, I had subscribed to this thread. The issue I have is we have heavily customised the css, now. So I appreciate your pastebin code, but without going thru 30kb of code line by line, its hard to find what has changed from html version and wp version.

I am sure its something as simple as overflow scroll issue ( x ) will keep investigating. Incidentally, we dropped the supersized bg , over standard BG and have amednded the p2.js accordingly.

But even on a base install, the scroll issue, still remains .. so will keep looking for a solution.

Ste

population2

Hi Ste,

You’ll need to amend the media query in the css code I sent you. It’s at the bottom of the page.

Basically removing the overflow properties from body and content-wrapper from the original code and add overflow properties with media query.

I hope that make sense.

  • Australia
  • Bought between 100 and 499 items
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars

Yep fixed the culprit was:

/*@media screen and (min-width: 1024px) {
  body { overflow:hidden; }
  #content-wrapper { overflow:scroll; }
}*/

thanks :) solved

population2

Great!

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello,

I love the template. The problem I have is that when I open any of the pages in Visual Studio and try to view them in Live View (split view between the code and the design view), I can’t see anything. There is just a white screen. All of the pages do the same. Is there some javascript that I need to disable to fix this or set something up in one of the stylesheets? Please advise.

population2

Hi,

I think that’s because the Supersized plugin. Try to disable supersized.3.1.3.core.min.js

Thanks

by
by
by
by
by
by