orange-themes

orange-themes supports this item

Supported

167 comments found.

this is the last one The package could not be installed. PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Unable to find End of Central Dir Record signature

Hello,
Please check your previous comment.

Today I bought a pattern, I can not set up, has written to the mailbox has not been answered, I’ve’s idle, it can be possible as it has to contact you to quickly resolve the problem?

Hello,
We replied you in your email.

Thank you. Sent you an e-mail to all that you asked for.

Hi Orange

I send 4 mail so far no replay please respond.What plugins must be install and why my short-codes don’t work

Hello,
Please check your email.

Where can I change the color of the links in my posts?

Hello,
Unfortunately there is no such feature. In order to do that, you must modify theme’s stylesheet. That will require some basic CSS knowledge.

Good day,

1) thank you for the theme, great design.

2) the title links on the homepage slider are not working !

3) how could I add post thumbnails below the 160×600 banner in the middle column like it showed on your demo?

4) I have created 3 sidebars. I do not have the options Left or Right! why? Also if I edit the page Blog and I select one of my newly created sidebar, it doesnot show on a post page but the default sidebar is still showing instead. www.yelomart.fr

Please, could you help me? thank you, reul.

Hello,
1) Thanks! :)
2) Could you give us a link to the page where the problem is encountering?
3) You can set after how many articles the banner will be shown in “Piccione Management -> General -> Banners”
4) Could you email us your wp-admin login credentials so we can take a more in-depth look at it?
You can do that by using form on http://orange-themes.com/contact or there is a contact form on our themeforest profile.

good day, 1) All the post in the Homepage slider have the title with no hyperlink to go to the post page http://www.yelomart.fr/

2) I want to add post thumbnail or widgets BELOW the 160×600 banner in the middle column like it is showed on your demo!

3) I send you credentials to the blog asap. thank you for helping. reul.

Good day I have send you the credentials via the Contact form.

Hi,

Thanks for this theme, i love it ! I’m using it on my site : http://www.demainalaune.com/

But, for a two days the site is very long ! :(

According “P3 – Plugin Performance Profiler”, this problem come from the Theme Load Time.

Do you know, what could be the problem ?

Thanks.

(scuse my english ^^)

Hello,
We took a look at it and it did not seem to be so bad. The Page Speed Grade was B (87%).
You can try using any free wordpress cache plugin like WP Super Cache. See if that helps.

Yes, i use this plugin since the problem. That’s why the site doesn’t seems so long.

When i (or one of my author) am logged, it’s extremely long. It’s strange because this problem wasn’t here 3 days ago.

You can try removing the facebook buttons.

Dear Mister i purchase this theme but the link on a slider image doen’t work. I have all my image, title and caption in the slider but there is any link who allows to be redirect to the article.

Thanks for your help

Hello,
Could you email us your wp-admin login credentials so we can take a more in-depth look at it?
You can do that by using form on http://orange-themes.com/contact or there is a contact form on our themeforest profile.

I have the same problem, could you please provide a fix for that ! Also when I go to Sidebar management, I do not have the option Left or Right when creating a new sidebar. thank you.

Is it the problem that all the images are showing up while the page is loading? The slider itself is working, once it has finished working, everything works fine.

the link on a slider title and image doesn’t work. I have all my images, title and caption in the slider but when I click on a post title or an image in the slider I am not redirected to the post.

It seems to be working fine now: http://grab.by/mK2m

I Have some problem about galery page.I add photos correctly. But underline photos writing “No url attribute defined!” ? cant change that notice. At this link you can look http://www.anakadin.com/gallery/denemeniz-gereken-ilginc-yiyecekler/

And ? want to like this. All photos below different notes. ?s it possible.

Sorry dont understand. Which shortcede am ? remove?

Hello,

Sorry to bother you, But would you mind rating our theme in Downloads section on ThemeForest?

A 5 star rating would be enormous help to us! :)

I using wpml. How to translate: 1.Similar Articles 2. Latest Posts 3. Related Posts

Hello,

Please can you tell me how I can remove the middle line of posts on the category pages? The posts which are coming up are not relevant to the category and look too cluttered.

Thanks a lot

Hello,
To do that you must modify “category.php” file, there will be a line:
get_template_part(THEME_INCLUDES."middle");

Hi, I have a problem.. the title links on the homepage slider are not working ! our adress you can try www.hadigit.com

Thanks..

1.0.9 ?

yes running your last version!..

Hello,
Could you email us your wp-admin login credentials so we can take a more in-depth look at it?
You can do that by using form on http://orange-themes.com/contact or there is a contact form on our themeforest profile.

Hi, I have the same problem as erkutozen. Version 1.0.9 No plugins installed Please, what is the solution?

Hello,
Could you email us your wp-admin login credentials so we can take a more in-depth look at it?
You can do that by using form on http://orange-themes.com/contact or there is a contact form on our themeforest profile.

The title links on the homepage slider only work if I select the default option in the permalinks page, and is disabled WP Super Cache. If I can not use permalinks SEO does not work. Please, I need a solution to this problem.

Hello,
Could you email us your wp-admin login credentials so we can take a more in-depth look at it?
You can do that by using form on http://orange-themes.com/contact or there is a contact form on our themeforest profile.

The problem I am facing is with resize class. When I set featured post image instead of resized image i get “getimagesize_error_common” – theme doesn’t show images in the whole theme. I am running MU wordpress, url: http://voiceofasiatvnews.com/ I would appreciate solution for it

Hello,
Could you send us the full error description?

Nothing… Great theme

Thanks! :)
Would you mind also rating our theme on themeforest?
That would be great help to us! :)

Write a Comment.

My Comment aria is looking not the way as in the sample. Is there something wrong on the css file? http://178.21.114.117/~db12008/een-eerste-bericht/

Thanks.

Hello,
It seems that the stylesheet has been heavily modified.
Most likely the problem lays in your customizations.

No I did not changed that file, are files. please help me with this maby I did something in messtake wrong? I checked the scc files and the date of moderations and that date is ererywhere the same date as I uploaded the theme.

Hello,
See if the problem persists on our theme as it is by default, if the problem still persists, let us know.

which one your last update? 27.03.13 ?

Hello,
Our latest update is version 1.0.9.

the thumbnails for the posts are not showing up and here is the error in the html

https://docs.google.com/file/d/0Bxaph9Vrf9Z-bVdvTlMwZmZJNEE/edit?usp=sharing

Hello,
please check your email.

Hello.

Solved…

by
by
by
by
by
by