739 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
joshua33 Purchased

Also forgot to ask, for the architecture theme, that teal stroke on the header, is that within the settings or I need to design my header with a stroke on the bottom?

SwiftIdeas

If you click the Live Customizer button in the WP Admin Bar it will take you to the colour customiser.

Hope that helps :)

- Ed

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
init1um Purchased

Hi friend, today i buy this theme, but when i try to install (pinpoint.zip file) nothing happens. Was proved in Safari and Chrome. Can you help me?

SwiftIdeas

Can you provide a few more details to “nothing happens”. If you’re using Chrome, you should see the upload percentage in the bottom left corner.

Alternatively you could try uploading the “pinpoint” folder via FTP?

- Ed

Default-user
init1um Purchased

ok thanks for your answer. Via FTP what is the route? In what folder of the WP? and sorry for my very bad english

SwiftIdeas

No worries :) .. This is covered in the documentation, but this is the folder you want to upload the “pinpoint” folder to:

/wp-content/themes/

- Ed

Default-user
init1um Purchased

thanks finally installed

SwiftIdeas

Glad you sorted it :)

- Ed

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years
Lol5tar Purchased

Hi, I cant find the support page. Can you please tell me if we can make the portfolio ‘rel’ so the light box can have buttons on sides, so user can flick thu pics instead of opening one.. closing.. opening another. Also on one page, I cant add elements in page builder. It was working.. now I cant add any more eleemnts or move them. How can I fix. I dont really want to delete page and start again. Other than that.. great theme. Very impressed and easy to use. Can you post a link to support or email please? Kind regards

SwiftIdeas

Hi there,

Support is carried out at http://support.swiftpsd.com

Sure, if you log a ticket I can help you out with the modification to do this.

Not sure what’s happened with your page, but if you send me a login I’ll happily check out what’s going on.

Glad you’re happy with it :)

- Ed

Default-user
Lol5tar Purchased

Thanks Ed. Ill log a ticket. The builder added in a load of code, Deleted no and it works again. Cheers

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • United States
e4girl Purchased

Hello, I’m having a minor (but annoying) issue with installing this theme. I setup a child theme (which works fine) but under updates, it keeps saying “You have version 1.2 installed. Update to 1.2.” Of course updating doesn’t really do anything.

This message does go away if I deactivate the child theme and use only the parent theme.

However, on both themes, after activating the theme, it shows 1 update needed for the plugins. This shows even if I install the recommended plugins AND if I don’t install the recommended plugins. None of the plugins show any updates needed.

I’m assuming I’ve missed something. I haven’t made any changes yet though I plan to (which is why I created the child theme). This is a fresh install and WP is patched to 3.5.1. I initially just installed 3.5 but had the same issue so I went ahead and updated it. I have no other plugins currently installed.

Is there something I should do to fix this? Thank you!

SwiftIdeas

Replied to your update comment.

- Ed

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • United States
e4girl Purchased

Update:

I wish I could update my comment but it’s not letting me.

On further research, the plugin issue seems to have to do with the “Love It” plugin. When I remove it from the parent theme functions, this update goes away.

I then copied it to the plugins directory and performed an update. I copied the updated files back into the parent theme and added the line back into functions – no more update message.

However, this is only a temporary fix as any theme updates will cause this issue again (I tested by re-installing and got the same issue). Haven’t quite figured out how to fix this.

Still having the other issue though.

SwiftIdeas

Thanks for letting me know, I’ll get that sorted in the upcoming v1.3 update. Appreciate the note :)

We’re also going to upgrade the updater in v1.3, so that should hopefully stop you seeing the update message.

- Ed

Default-user
e4girl Purchased

Great! Thank you! I won’t worry about the issue then and will wait for v1.3.

  • Bought between 500 and 999 items
  • Has been a member for 3-4 years
red-baron Purchased

where i can get the promo video template?

SwiftIdeas

Hi there,

It’s not a template, it was created from scratch by our designer :)

- Ed

red-baron
red-baron Purchased

congratulation. very nice. hope u sell it here :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
init1um Purchased

via FTP what is the folder to install the Demo Content in WordPress?

SwiftIdeas

You can’t install the demo content via FTP, it needs to be done via Tools > Import in WordPress.

- Ed

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • Latvia
Kasparsps Purchased

Very nice theme and fast support!
Good luck with sales! ;)

SwiftIdeas

Thank you! :)

- Ed

  • Bought between 10 and 49 items
  • China
  • Has been a member for 2-3 years

Hi! Does this theme supports the retina display??iPad 4 or Macbook Pro retina display?

SwiftIdeas

Hi there!

If you use the WP Retina 2x plugin then the theme does support retina display. All icons in the theme are already retina-ready, it’s just the content that needs the plugin.

Hope that helps.

- Ed

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sweden

This theme is extremely good and versatile. I have one problem though. On my post-pages there is a text in the bottom of the post that says “Permanent Link”. How do I remove that?

SwiftIdeas

Hi there,

The best way would be to add the following to the custom css box within Supreme Options > General Options:

.article-body-wrap .share-links .permalink { display: none; }

- Ed

jonashellsen

Thank’s, but it doesn’t work. It’s still there. An example here: http://gel.wpdev.se/installation/how-to-setup-ems-on-windows-764-in-eab/

SwiftIdeas

Sorry, it should actually be this:

.tags-link-wrap .permalink { display: none; }

- Ed

jonashellsen

That worked great! Much thank’s! And I’m also amazed of the short time I had to wait for an answer. It’s stunnig! Absolutely great!

SwiftIdeas

You’re welcome, support is a priority for us :)

- Ed

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • Italy
hiagency Purchased

Hi, thank great Theme. When load default data xml that I found in the theme folder, I want to know how to set in the right way the Menu

SwiftIdeas

You can set the menu in Appearance > Menus.

Hope that helps :)

- Ed

Default-user
hiagency Purchased

Yes, but I mean for the original structure to navigate the imported data form xml set

SwiftIdeas

Yes, the demo content menu should have also been imported – and all you need to do is select it from the main menu dropdown within the menus setup.

- Ed

Default-user
hiagency Purchased

ok thanks. so something going wrong

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
truthmhz Purchased

hello,

I’ve got the theme all setup and running fine. The only thing that’s not working for me are the feature images for blog posts. They aren’t showing up at all on the homepage. I’ve created the layout with the page builder to show a masonry style section of blog posts, but i’m not getting the feature image to show up. Any help would be appreciated.

Thanks in advance.

SwiftIdeas

Hmm.. Have you checked the meta options of the post to check that you have the thumbnail type selected as “image”?

- Ed

Default-user
truthmhz Purchased

thanks for you quick reply! i did check and darn it, i feel stupid for not looking more closely. everything is working fine now. i appreciate your quick response time to questions. THANKS!

SwiftIdeas

You’re more than welcome, glad I could help! :)

- Ed

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
toner728 Purchased

I am sorry, just not familiar with this template yet. It has great potential but I created a page, then I used the page builder to drop a blog in there, but it wont show the side column? I want to use it like a standard blog with side bar on the right. wth am i doing wrong?

SwiftIdeas

Check the meta options below the page builder, you will see the sidebar options there.

- Ed

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
toner728 Purchased

Nevermind.. I found it in the meta options.

SwiftIdeas

Ahh, glad you found it :)

- Ed

  • Bought between 100 and 499 items
  • Denmark
  • Has been a member for 5-6 years
andy77 Purchased

Quick question: How do I make a picture in a post or webpage (within the swift editor) to a link? Can’t figure it out. My bad! :)

SwiftIdeas

How are you adding the picture? Easiest way would be to paste in the HTML to the text tab of a text block:

<a href="http://link.com"><img src="link-to-image.jpg" class="size-full" /></a>

- Ed

Default-user
andy77 Purchased

Within the swift page builder -> single image. How do I insert html here?

SwiftIdeas

Unfortunately you can’t at the moment.. Might need to look into that to make it easier – hadn’t thought about it before. For now, it would be better to add the image to a text block if you need to link it somewhere.

- Ed

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello,

I have a questions: Whenever I add a featured image in a post it displays full width no matter the original size of the picture (I would like to keep the original size). How can I do it?

Thanks a lot

SwiftIdeas

The featured image needs to be full width in order to be responsive. If you don’t have an image big enough, I’d recommend not having a featured image on the detail page, and having an image in the content or in a single image asset.

- Ed

Default-user

thanks… I realized that some seconds after posting this. I was getting confused with the main detail options.

SwiftIdeas

No worries :)

- Ed

Default-user

Sorry, me again. Even if I dont add a featured image in my post and just the image in the thumbnail options, the image is displayed full size instead of the original size. Is it possible to avoid add images in posts in their original size?

Default-user

pardon me, i meant that if it is possible to avoid the full width in images.

SwiftIdeas

Make sure you don’t have “Use thumbnail content” checkbox is unticked, and also the post detail type set to “None”.

- Ed

Default-user

thanks, its done!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
mfperry Purchased

Hi,

When i go to add an icon to a page there are only about 20 icons to choose from, all of the ones shown in the theme are definitely not there. Is there a separate file with the rest of them? I looked and couldn’t find them.

thanks,

Mike

SwiftIdeas

Hi Mike,

You can find the full list of icons here: http://fortawesome.github.com/Font-Awesome/

Just remove the “icon-” from the list there, and place it in the image attribute for the shortcode, like so:

[icon image="wrench" size="small" cont="no" float="left"]

- Ed

Default-user
mfperry Purchased

Okay thanks a lot. Figured it out thank you

also an FYI the “desktop” and “laptop” icons arent working. Just getting a tall rectangular box

thanks,

Mike

SwiftIdeas

We’re updating the font awesome set in v1.3, to include the latest icons.

- Ed

Default-user
mfperry Purchased

Is it possible to use larger social icons on the top right area?

SwiftIdeas

Sure, just remove the type=”small” from the shortcode:

[social type='twitter,facebook,dribbble,vimeo,youtube']

- Ed

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
topfalade Purchased

Hi There,

Is it possible to make the impact text+button element smaller in the page builder. Or to even move the text below the button?

T

SwiftIdeas

The impact text asset can only be used 1/1. You can either have the button to the left/right or below the text.

If you want something a little different, I would advise using a text block and styling the text, and adding a button using the shortcode generator.

- Ed

Default-user
topfalade Purchased

Thanks for the speedy response, I’ll take your advice

SwiftIdeas

You’re welcome :)

- Ed

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I am using the theme now. Excellent but with one issue my upload buttons are functioning. I’ve trying to put logos across but not action is being done.

SwiftIdeas

What version of WordPress are you using? Can you try updating to the latest version. If still no go, log a support ticket at http://support.swiftpsd.com with a link/login and I’ll take a look for you :)

- Ed

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

are not functioning*

by
by
by
by
by
by