120 comments found

hutigg Purchased

Not a bad looking theme but terrible functionality and not fully compatible with IE8 and IE9 as stated. Support is adequate at best, dropping to not existent when faced with an issue they can’t resolve. Really not good to ignore support requests even if you can’t fix the issue!!!!

DevComp Purchased

Hi, The plugin LayerSlider WP Can’t show slides On Google Chrome. http://devcomp.com.br/cincoestrelas/ Can you help me?

I love the theme and want to buy it, how ever it scare me when you have not respond to people that had purchase your theme for 10 days, any reason for that?

THEMEPLE

Hello,

We was in holidays this is the reason of late responses.

Best Regards!

Where can I get support?

THEMEPLE

Hello,

Please write into themeple.ticksy.com

Let us know.

Best Regards!

Welcome Back… I love the them and I’m getting familiar with. A quick question, I want to put social icons where the search box is (I believe is Div class span4 on row-fluid page tittle), any direction who to do that?

Thanks and congrats with an extraordinary theme

THEMEPLE

Hello,

Please can you send to us a screenshot where you want to add the social icons.

Let us know.

Best Regards!

Default-user

Sorry, I dont know how attached a file here. but is very simple on your about us page where the search box is. Thanks

THEMEPLE

Hello,

Open a ticket on our support page: themeple.ticksy.com.

Best Regards!

the theme is not compatible with WP 3.6??

aventurax

no answer to a simple question in 2 months! In the mean time we have WP 3.7…

No support at all.

THEMEPLE

Hello,

Yes the theme its compatible with 3.7 too.

Let us know.

Best Regards!

aventurax

Thank you for the fast reply (this time). It would safe time if you post the compatibility on this page. At the momen WP 3.4 is addressed.

Cheers

Hello,

On the bottom of your Homepage2 in “Support and Help” Tab, underneath the picture there’s a picture title “Pixel Image Shortcode”. Cant you tell me how to link that title to a specific page?

THEMEPLE

Hello,

This is the shortcode we used for :


[imagestyle style="pixel_style" title="Pixel Image Shortcode"]http://pixel.themeple.co/wp-content/uploads/2012/10/photodune-1188346-belvedere-of-tuscany-s1.jpg[/imagestyle]

Let us know.

Best Regards!

Hi, I would like to know if it is possible to custom all items with the translation ?

In my case, I would like to translate all items to have all the web site in french.

Thanks a lot.

THEMEPLE

Hello,

Yes, its possible you can translate the theme with po/mo files.

Let us know.

Best Regards!

Default-user

Perfect, thanks for your answer.

hi! i’ve exported the wordpress archive.. and i imported it in another server.. the themes options did not apply… even the pages created with the page builder..

is there any plae were i can find that info.. where are the pages created with the page builder saved?

THEMEPLE

Hello,

Please have changed the old paths found in the db.

You have to replace the old path with the new.

Try to use wp db migrate plugin to edit the old path from wp_options.

Let us know.

Best Regards!

Hi, I´m having trouble withe the toggle (vertical with ”+” symbol)

It works fine, BUT having a titel that contains ”.” and ”-” signs, will not work at all. These characters are mandatory for degrees and can´t not be ommited.

Any workaround for this issue a.s.a.p. please? Thank you

THEMEPLE

Hello,

Please can you send to us an screenshot.

Let us know.

Best Regards!

Hi, I´m having trouble withe the toggle (vertical with ”+” symbol)

It works fine, BUT having a titel that contains ”.” and ”-” signs, will not work at all. These characters are mandatory for degrees and can´t not be ommited.

Any workaround for this issue a.s.a.p. please? Thank you

THEMEPLE

Hello,

Please can you send to us an screenshot.

Let us know.

Best Regards!

I cant get the sliders to work… I have tried to remove the dummy sliders and they wont delete and the new slider I created, it would recognize it. when I go to Page Builder – Slideshow – Select one of the sliders you have created, it only shows the dummy content sliders – not the one I created..

THEMEPLE

Hello,

So sorry, maybe this issue caused by the new layerslider version isn’t fully compatible with theme.

Please open a ticket to our our support page: themeple.ticksy.com

We will help you to fix this issue.

Best Regards!

I want to buy a theme but I need a boxed version (not wide). I can set it up in this topic?

THEMEPLE

Hello,

Sorry, The boxed version isn’t in theme options.

Best regards!

Why the theme does not work properly in version 3.8? I did import, but as in the demo page is not displayed.

THEMEPLE

Hello,

Please write to our support forum support.themeple.co and send us your wp credentials (as a private topic) so I can give a closer look.

Best regards!

Default-user

I wrote, but there is no answer. I need a customized theme, as you have in the demo. I have already spent 2 days tried different options, until the old version of the EP, but nothing comes out.

THEMEPLE

Hello,

Please can you send to us the link of your thread on the support forum.

Let us know.

Best Regards!

The photos wont align right… when I add a photo to the visual editor and align it right, it still appears on the Left side and the text wont wrap around it.

THEMEPLE

Hello,

Try to use content row/columns shortcode and align the content right.

Best regards!

Is this theme compatible with WP 3.8.1? Thank you!

THEMEPLE

Hello,

Yes, it’s compatible.

Best regards!

Hi there.

I’ve been having lots of trouble today trying to get the page builder to work. I can’t figure out how to get a portfolio on the homepage. I have options for Text, Slideshows, Boxes and Columns, and post/page content, but where can I add a Portfolio preview, or Recent work?

Please help, this is driving me bonkers.

Thanks – Mark

THEMEPLE

Hello,

You can add recent portfolio this way: http://www.clipular.com/c/5283072547225600.png?k=A3i17jE0KKipDnzitSZDZSro4Fo. The portfolio can be set up at theme options -> Portfolio.

Best regards!

markmapstone

Thanks. Please can you help me with some of my other issues on the support forum?

Hi there.

(Note: this is a duplicate question from the support forum as it’s been 24hrs without a response.)

I have created two pages with the Page Builder, one displays the Title Right Content widget, and the other doesn’t – all the settings are the same. I have tried removing my css changes and it has made no difference. Help!

Can someone have a look at it for me? I can’t figure it out.

Thanks – Mark

markmapstone

Hi there.

(Note: this is a duplicate question from the support forum as it’s been 24hrs without a response.)

Thanks for your help so far, but my problem isn’t solved. You have managed to create a test page, which works, but the pages I have created are not working yet. The Page Title option is selected (Yes) for this page http://www.motem.co.uk/new-business/ (and two others) but there is no title/widget areas displaying.

Can you take a look at that New Business template in Page Builder and tell me why the Page Title isn’t displaying?

Thanks – Mark

markmapstone

Hi there. Please can you help me figure this out? I have Page Title selected, but the title isn’t showing. Is there something else I need to ‘tick’ or do? It’s odd that I already have pages with the Page Title displaying, but no future pages (I’m creating) display it. You must have done something different with your example. Can you tell me what is needed?

Thanks – Mark

THEMEPLE

Hello,

Sorry for the late response. We have responded you at the support forum.

Best regards!

Hi, when I installed the theme via Wordpress I got an error about some CSS file missing, so I installed again via FTP, but it looks like I have things missing, including icons, shortcodes not working properly and various issues. Please can you help. Best

THEMEPLE

Hello,

Sorry for the late response. You must unzip the downloaded file from themeforest. Find the folder pixel_wp and zip it. This is the theme file, which you must upload at themes.

Best regards!

Not working correctly on Wordpress 3.9.1…

THEMEPLE

Hello,

Sorry for the inconvenience. We will launch a theme update asap, with the shortcode button fixed.

Best regards!

Default-user

Thanks, I am having a few other issues. When in page builder, “boxes and columns”, the title links don’t work, the link seems to include the text description for some reason. Best.

THEMEPLE

Hello,

Please write at our support forum support.themeple.co and we will help you asap.

Best regards!

by
by
by
by
by
by