725 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi Pirenko,

Another question. I migrated the complete website and database to another server (from local MAMP development to FTP ) but the logo, colors and some sliders options have been lost. Any idea how to migrate them? Is there some ID or something I need to change?

Thanks!

Pirenko

It’s kind of hard to tell, because I don’t know exactly how you exported things. Anyway if they were lost in the process you’ll have to reenter them on your server.
Cheers!

Default-user

When will the 2.3 update appear? I’m really waiting for it.

Pirenko

It’s already available. Cheers!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

I just copied all the files (exact mirror) and exported the MySql database and imported it to the new database server. Same PHP version and parameters. I had this problem before with another theme I bought (not yours :)). I will reupload every missing part.

Also I have another problem. When I click a news item in the blog, it keeps loading without the page showing up. In some posts I have soundcloud iframe embeds or youtube movies. The posts not always keep loading, but most of the time they do.

I had this issue also on my local server, but thought that server was the issue. Unfortunately I’m also stuck here.

Pirenko

Hi,
The soundcloud thing also happened with a another user and I’ll upload an update today that improves the soundcloud integration. It should be available in the next 24 hours. When the theme images show Version 2.3 please update the theme.
Cheers!

Default-user

Great! Can’t wait!

Perhaps you already noticed, but the same thing happens when you use plugin’s like Digg Digg and Share This.

Pirenko

I haven’t tested those plugins with the theme so I don’t know what you are saying. Maybe they are generating some errors… Thanks anyway!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hello :) This is a great theme so far and it was easy to setup. I was wondering if it was normal for the theme to look like it does in the live preview on Chrome and then changes to the mobile layout (vertical) on Firefox? I was hoping it would be the standard layout on Firefox.

I have a few suggestions so far…it would be great to add a Tumblr button in the social media bar. Also, I played around with the CSS on the contact page…I find it looks better when there is only 1 font on the whole page. There was a default font in the contact form that didn’t sync with the rest when changed in the admin panel: http://bystarlight.org/contact/

Pirenko

Hi,
The layout should be exactly the same on both browsers. Does this happen on the theme preview? If not please share a link where this is happening. Send me a private message if you prefer.
Cheers!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
7slash6 Purchased

Hi Pirenko, I very much enjoy working with this theme. There is one small detail I noticed that you may be able to help with. When using the portfolio template and opening an item, The “Previous” and arrow link at the bottom highlight perfectly on rollover but the arrow for the “Next” link does not. The word “Next” will highlight on rollover but the arrow will not highlight. The preview on themeforest works perfectly but the download has that small issue. I checked a few other peoples portfolios and found they have the same issue. Not sure if anyone has mentioned it.

Could you provide some code I can drop into the theme options script that will correct that and fix on the next update?

Pirenko

This will be fixed on the next update that’s already in queue. Thank you for reporting this :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Netherlands
webjojo Purchased

Hi There!

I’m still stuck with my video portfolio page. The most recently added portfolio item isn’t clickable on the portfolio page: http://www.johandijkstra.com/video

You advised me to disable all my plugins and retry it, but still then it isn’t working in the right way. When i set the page settings from ‘portfolio page classic’ to ‘masonry’ it is fully functional. But i just don’t want to show my video’s in the masonry way.

I try’d to set the photo portfolio to the ‘classic’ way, and they work great! So i really don’t know whats going wrong.

Do you have any advise? Thanks a lot!

Pirenko

You must assign a thumbnail to all posts. The penultimate portfolio entry has no featured image. Cheers!

Default-user
webjojo Purchased

The penultimate item is the ‘Ford Fleet Promotio’, and it does have an featured image. otherwise a portfolio entry don’t show up at al. Or do you mean something else? thanks!

Pirenko

This is the entry that has no featured image: Joan Franka – LED Screen video
Cheers!

Default-user
webjojo Purchased

Wow! I had a dubbed lost item, i removed it and everything works fine! Thank you so much!

The only and last thing; I’m still stuck with making the lightbox dimensions bigger. On my video and photo portfolio the lightboxes are not realy ‘fullscreen’. I would be great if they take 90% of the browser window. I searched on the prettyphoto pages but can’t find how to simply edit the width en hight.

Thanks a again!!

Pirenko

Hi,
The plugin will use the image original dimensions to decide the size that will be shown. Depending on the screen relative proportions it will scale. That’s all I can say on this matter. Cheers!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi Pirenko,

Great job on the 2.3 update! The Souncloud issue is solved. This also fixed the issues with the social media icons from the Digg Digg and Share This plugins.

I still have some issues I didn’t mention before. Perhaps you can help me with that.

1. The Admin page is turning really slow when activating the Pixia theme. On other themes it works fast. I tried disabling all plugins, but it won’t speed up.

2. I’m using a lot of Mixcloud embeds on my page. In the embed code I set the width and height, but somehow the theme stretches the width to a max and the height is variable to the screen height.

This is the embed code:

<div><object width="480" height="480"><param name="movie" value="//www.mixcloud.com/media/swf/player/mixcloudLoader.swf?feed=http%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2Fbbruynzeel%2Fsausage%2F&embed_uuid=54b90923-4c38-46bd-9349-edcd96c418e4&stylecolor=&embed_type=widget_standard"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="wmode" value="opaque"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.mixcloud.com/media/swf/player/mixcloudLoader.swf?feed=http%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2Fbbruynzeel%2Fsausage%2F&embed_uuid=54b90923-4c38-46bd-9349-edcd96c418e4&stylecolor=&embed_type=widget_standard" type="application/x-shockwave-flash" wmode="opaque" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="480"></embed></object></div>

Cheers!

Pirenko

Hi,
1 – You need to send me a private message giving access to your wordpress dashboard for me to see what’s going on. This is a new thing to me and I still think it might have to do with your installation.
2 – Where are you placing this code? I just pasted it on a page and it respected the width and the height is bigger, but it has to do with the object itself. Here’s a sample: http://www.munto.net/pixia-v1/tests/
Cheers :nerdy:

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi Pirenko,

I hace two questions:

1- How can I make the Portfolio images smaller ? I am talking about the the images that you see once you make click on the thumbnails. 2- How can I take away the google maps div? I mean, I do not insert any direction but I still can see a div with a line, you can look on my website: www.iciarthomas.com Thanks,

Iciar.

Pirenko

Hi,
You can adjust the amount of the rightside section on Pixia Options>General Tab>Maximum content width. This will affect all pages.
2 – The line you are seeing is for the left side text. You should add some text to the contact page content and write some text on Pixia Options>Contact tab>Title for email form
See ya :)

Default-user

Thank you so much, is great to work with you :)

Pirenko

Thanks man :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Can you please show examples of people who have bought your template and have a working website. I’d like to see what others have done beyond your demo.

Pirenko

Most people don’t like to show that here. Just go through the comments and you’ll find some links. Besides that here’s someone that doesn’t mind sharing a link: http://www.michelmolder.com/
Cheers!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • United States

i really love this theme and think it’s super fantastic… great work…

a few questions: is it possible to enable a sidebar in this theme… on the right side? especially for the blog page? it would be so great if there was a sidebar for the classic blog page…

would also love a related posts option at the bottom of the posts, the way that the portfolio has related items…

does this use Cufon?

thank you!

Pirenko

Hi,
Adding a sidebar will make the center content area really thin on some screens. I can implement that for you anyway. As for the related blog thing just let me know if you buy the theme and I’ll implement it on the next update. Finally the fonts used are all from Google Directory (no cufon fonts). Cheers!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
7slash6 Purchased

Hi Pirenko, I noticed the social icons are not lining up properly in Firefox on the 2.3 download. They line up properly in Chrome (horizontally) but in Firefox they line up vertically. Are you getting the same thing?

Pirenko

Hi,
On which sidebar? They seem to be fine here. Send me a link please…

Default-user
7slash6 Purchased

I noticed it on the “under menu sidebar” I’m using a MAMP local test environment so I don’t have a link to send. Using latest version of FF.

Pirenko

You’re right. I’ll release an update in the next hours fixing this issue. Thanks!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

I am having issues creating links in the posts, i tried both hard code it and “link” button in worpdress but its not an anchor. Please help. This is the link http://victorquattrin.com/test/?p=184.

Also, is there any way to show categories under Blog like skills under portfolio. I have it in Menus but they don not show up on the homepage but you can see them in Blog page.

Thank you

Pirenko

Hi,
Do you have any active plugins? If so deactivate them and try the link thing again.
You can show categories under a blog page, but you can’t create that filter animation like on the portfolio. If you want the “blog” button to open a submenu just make the “Blog” button link to ”#” instead of linking to a page like you have now.
Thanks!

Default-user

Thank you again, i will try that now.

Default-user
Sorry I deactivated all plugins but the links still do not work. Could it be anything else? Here is the link. http://victorquattrin.com/test/?page_id=54
Pirenko

The links don’t work on that page, because those are post excerpts. But they work inside a regular page like you posted yesterday. If you are having trouble with it send me a private message and give me access to your WP Dashboard. I’ll set up an example for you if needed.

Default-user

Sending you an email now.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hey there, I love the theme! I have one question.

How do I add a video to the portfolio section?

Pirenko

Hi,
You should use iframe embed code. Here’s an example from YouTube:
<iframe height="470" src="http://www.youtube.com/embed/Q9Phn1yQT8U?html5=1&vq=hd720" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Thank you for purchasing :nerdy:

Default-user

I put the code in the body but on the preview page it shows the featured image and then the same code format below it.

Pirenko

Hi,
You have to paste that code inside the image/fields under the Pixia Portfolio Custom Post options and not on the page content. You might want to check the video tutorials here: http://www.munto.net/pixia-v1/video-tutorials/

Default-user

Ah awesome! thank you.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Dear Pirenko, We installed the template and have problems with fonts in Spanish. Please could you tell us to do to correct this problem. Thank you.

Pirenko

Hi,
What font are you having issues? And with what characters? On some fonts those characters might not be available. Thank you for purchasing!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
okaj Purchased

Masonry Portfolio CSS

Hi Pirenko,

Where is the CSS to add margin between portfolio masonry tiles?

Thanks!

Pirenko

Hi,
This is not achieved with CSS . You’ll have to open the main.js file and change the code inside the function rearrange_cols() .
The code that controls the margins is commented.
Cheers!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
exzs Purchased

Hey Pirenko! Thanks for a wonderful theme!

What URL are you supposed to use for your Skype-account in the Social Media widget, I can’t seem to get it to work?

Thanks!

Pirenko

Hi,
Actually I’m not sure how to do that, because Skype does not have user profile pages. If you want to add a call button ist’s better to use these buttons: http://www.skype.com/intl/en-us/tell-a-friend/get-a-skype-button/
Thanks!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • South Africa
goosh Purchased

Hey Pirenko,

I’m having an issue with adding a native wordpress gallery. When I add it, it puts the whole gallery into 1 column on the page despite the fact that I’ve specified 5 columns – I’m using a default page for the native gallery, I already have the portfolio section set up. Any insight on this issue?

Pirenko

You need to send me a link. I just replied to your email. Cheers!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • South Africa
goosh Purchased

Thanks Pirenko,

hhmmm… bit of a challenge there, I’m developing on my local server so I can’t provide a url I’m afraid. Can you perhaps point me in the right direction?

Pirenko

I’m sorry, but I can’t do that, because I haven’t tested those galleries. Just set up a test page online and send me a link. See ya :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
Lilipie Purchased

Hi,

Could you tell me how to change the excerpt length? – I am trying to alter the amount of text you see of a post on a blog page. Basically I want to show the full post and not just a preview.

Also can you tell me how to get rid of the dots above and below the menu.

Many thanks

Pirenko

Hi,
For the excerpt thing you must edit manually the template_portfolio.php file. Change the lines of code that say the_excerpt_dynamic(240); and if (is_big_excerpt(240)) where 240 is the number of characters shown.
To hide the menu dividers add this custom CSS code:
.divider_tp {visibility:hidden !important;}
Cheers :nerdy:

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States

Hey Pirenko, I JUST REPURCHASED PIXIA !! I had never contacted Themeforest support about a theme design and designer being Terrible (I wont say his or company name) but it ‘wasted 60 hours of my time’ trying to figure out bugs/missing template pieces with very litte support from designer (I sent a client of mine to themeforest to select one for her ecommerce store I was designing and she chose one I did not like but it was her favorite ‘look’) so they credited my account but they didn’t remove the bad theme for the credit, they took Pixia (NO!) theme off my account BUT All is Good Now, and Envato customer service was Great so I just re-purchased One of my absolute FAV THEMES (again)!

Pirenko

Thanks… ONCE AGAIN ;)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi there,

Great Theme!!!

We would really like to use this theme for our new site however many of our clients are still using IE 8 , are you able to support IE 8 or is there a fix that will correctly display content within IE8 ?

Also are you able to have the Masonary Posts as the Home Page?

Many thanks

Stuart

Pirenko

Hi,
Unfortunatelly I’m not going to try and adapt some of the elements for IE8 . Most of the features I’m using aren’t available for that platform. I just want to make clear that on the file description you can see it’s only compatible with IE9 .
As for the Masonry Blog page you can set it as a homepage. Just go to Appearance>Reading and set it up as your homepage.
Thanks!

by
by
by
by
by
by