274 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

How do you import dummydata?

Default-user

Anyone?

Equiet

Hi.

Simply go to Tools – Import and select .xml file included in the download.

Default-user

I can’t select a file anywhere. Are you sure this is how it’s done?

Equiet

You need to first choose WordPress as a format which will ask you to download WordPress Importer plugin. Then you will be able to import the .xml file.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, is it possible to have a video header on homepage (youtube or vimeo) Thanks

Equiet

Sorry, what do you mean by video header?

  • Belgium
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi Equiet,

I implemented a gallery category in my site. But there seems to be a problem with the masonry. The last column of pictures shows up only in certain browser resolutions. Please see http://x79.alfahosting.be/~divinear/gallery-category/nagelstudio-foto/ and resize the browser window to see what I mean. Do you have a solution for this ?

thanks !

Default-user

Let me add another peoblem to that: On the same page (actually on all galleries) there is a problem with the lazy loading. The images that are lazy loaded don’t open in the normal image viewer, but fullpage.

Default-user

Another issue with the gallery on this page: http://x79.alfahosting.be/~divinear/gallery-category/huwelijk/ : I see pictures appearing more then once allthow ther are only defined once.

Default-user

And yet another issue: on my homepage (http://x79.alfahosting.be/~divinear/) I can only see pictures from one category.

Equiet

Hi.

I’m not sure why this is happening. What version of WordPress are you using?

The common problem is with that some servers don’t handle custom permalinks well. Please go to Settings – Permalinks and choose Default. Does this help?

Default-user

It does solve the problem of the double pictures, but I don’t like the solution, because it is bad for seo… It does however not solve the layout issue, which appearantly only exists in chrome. I still have an empty last column on some resolution. In safari on mac it does not seem to be an issue…

Equiet

Yes, I understand. I just needed to check.

Edit: It looks like you are using an old version of Play. These issues should be fixed in the latest one.

Default-user

Appearantly, I am using 1.1 . I will upgrade and let you know if it is ok… Thanks for the comments.

Default-user

Okay, I have upgraded, but I am still experiencing the issue with the filling of the images on the page. There is still an empty column on some browsersizes…

Equiet

Could you please send me an email at equiet@equiet.sk. I will reply with modified files.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hello, I’m teacher 2 days per week at a primary school and we want a website where parents can see all pictures from the kids on school. then some albums and when you click on an album you get a list of photo’s. Will we be able to do this with this Theme?

Thanks.

Equiet

Hi.

I’m not sure how many pictures you have. This theme has been built for relatively small number of images, about 20. There are no Albums in Play, just categories which you can link from the menu.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi there,

I installed Wordpress app for my hosting service for my website. When I went to install the Play theme on the dashboard I got a 505 Error and it won’t allow me to now only install the theme, but it then won’t allow me to navigate my wordpress dashboard. I called my hosting service and they said the issue stands with the theme not the hosting platform. Why am I getting the 505 Error? When I click the “live preview” I get this message: PHP Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(G:\PleskVhosts\box-spa.com\theflexbox.com\wordpress/wp-content/plugins/G:/PleskVhosts/box-spa.com/theflexbox.com/wordpress/wp-content/themes/play/eqfw/wp-less/i18n/wp-less-en_US.mo) is not within the allowed path(s): (G:/PleskVhosts//box-spa.com\;C:\Windows\Temp\) in G:\PleskVhosts\box-spa.com\theflexbox.com\wordpress\wp-includes\l10n.php on line 457

Any help would be greatly appreciated!

Thanks!

Equiet

Hi.

I haven’t encountered this issue yet. Do you have any plugins enabled?

Default-user

No plugins enabled. Would you like me to send you the login information and you can see what’s up? Or do you have any recommendations of how to fix the issue?

Equiet

Looks like a WordPress bug. According to http://core.trac.wordpress.org/ticket/20813, it has been fixed 3 months ago.

What version of WordPress do you use?

Default-user

3.7.1

Equiet

I’m sorry, I don’t know. It looks like this problem is tied only to .mo files.

You can try removing these .mo files. These are the translation files and the theme should work without them.

Default-user

How do I do that?

Default-user

How do I remove the .mo files??

Equiet

Simply delete them from the theme folder. The exact path is written in the error message.

Default-user

I’m sorry but I don’t know what that means. Could you please explain in greater detail?

Equiet

In the theme’s files, there are some files ending with .mo. These are translation files, containing translated words in other languages.

The link I have sent you suggests that this is error is happening only with .mo files. Since they are not necessary, you can delete them. Use your FTP client to connect to your server and remove them manually.

Or, even better, you can unzip the theme, remove these files from the folder locally, then zip it again and upload to WordPress.

The error tells you where are the files. The first one causing problems is in /eqfw/wp-less/i18n/wp-less-en_US.mo folder.

Default-user

Where is the “link” you sent me? Which files in the folder exactly do I need to open up and how exactly do I delete/save? I’ve never done this before.

Equiet

This link: http://core.trac.wordpress.org/ticket/20813

However, I do not see the mentioned folder in my theme. Do you use any translation plugins? Try turning them off.

Default-user

No I have not used any translation plugins. I tried removing the .mo files that I saw and nothing happened. At this point, I need to receive a refund, or a swap for a different theme, because this site was supposed to be completed by Friday and that’s not happening because of this issue that we’ve been going back and fourth on for a week now…

Equiet

I’m sorry, I’m afraid I cannot help you. I have never experienced this problem with my themes.

Please send me an email if I can send you any of my other themes instead. This, however, seems to be a server-side issue.

Default-user

My e-mail is cdepecol@geohospitality.com.

Thank you

Default-user

Hi, Thanks for that. I’d like to choose this theme to work with if that’s alright: http://themeforest.net/item/subspace-portfolio-wordpress-theme/2014385

This theme should be compatible right? Also, I don’t need to know HTML/CSS coding to get the home page to look like it is am I correct?

Thank you

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I want to create a large video library* with a blurb about the video and a link to a request for more information about a video from somewhere on the video or article page – I see the video blocks are separate from the writing section.

  • The video library 500+ videos will consist of categories from the main menu and blog would only be accessible from a link from video ideally. Could I achieve this with your theme? Do you a custom work?
Equiet

Hi.

I haven’t tested this theme with so many items, but given the infinity scroll, it shouldn’t be a problem.

However, a video cannot be clicked and then redirect you to some page. You can only make a thumbnail which redirects you to a page with a video as a background.

Unfortunately, I am not currently available for a custom work.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 0-1 years

Hi…Did the theme support other video website except youtube and vimeo?because somewhere can not visit them…u kown:)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 0-1 years

Hi?Did the theme support other video website except youtube and vimeo?because somewhere can not visit them?u kown:)

Equiet

Play supports any video website which supports video embedding. I have tested it only on YouTube and Vimeo, though.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
Hi – I’ve just got a Vimeo question. We’d like to be able to loop the video rather than it just end. We’ve used the ?autoplay=1 code at the end of the Vimeo URL – is there similar code we can use to loop the video? I’ve tried a few things but nothing worked. Thank you. http://www.geoffreyhallacs.com/showreel/
Equiet

Hi. Vimeo seems to support it, try using loop=1 in the URL. More info here: http://developer.vimeo.com/player/embedding

Default-user

Thanks, unfortunately that doesn’t work though. Should that code just get added to the end of the URL? http://player.vimeo.com/video/61322011?autoplay=1loop=1 I tried a couple of different things, but no luck.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
sipka Purchased

Hi, a few of my clients and on some of my PCs won’t load the full masonry gallery (usually only loads one or two rows). Website can be found here: http://sipka.com.au/

Thank you.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Is this template mobile friendly?

Equiet

Yes, you can try it out on your mobile device at http://playwp.equiet.sk/

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi, I bought this theme for the following website www.victoriaparkat12.com.

I have a question regarding the Slider we use for the Home section. Whenever we want to replace or add a new image we do the changes and save them on the backend, but they don’t update and don’t show correctly on the actual website.

For example if I delete an existing picture from the home section, on the front end it will show a black space as if it is still trying to reach the deleted image.

Also if I add a new image, it will show this image on the front end but not in the specified order of appearance I set on the backend.

We checked the code and all the changes that I make in the backend for this section does not update correctly on the website.

I would like to know if you could help me out solve this.

Thank you and regards, Annie.

Equiet

Hi Annie.

Are you deleting the picture from Media Library or directly from the post? It is possible that if you delete it from Media Library, the changes won’t be reflected in the post and you get a black image.

Default-user

Hi , thanks for the reply. I am deleting the picture in both places, from post and the Media Library and it still shows the black images. Also I change the order of the images on the post and I’t won’t reflect on the website. Could you look advice me what the problem is? Thanks so much.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, that’s a pre-buy question. I need to show my portfolio works in home page and i would like to know if is possible (chosing portfolio category) show only works i need.

Example: I have different jobs like social, graphic works, website because we are a advertising agency. If i chose category “website” i want to show in homepage only jobs with tag “website” Can you tell me if is possible? thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, I’m wondering if it’s possible to have the info part in a portfolio page on the right instead of the left side?!

Thanks so far!

cheers

by
by
by
by
by
by