260 comments found

How do i exclude the posts from a special category from showing up in the blog. I created a separate category for the images im using in the home page slider, but they come up in the blog and i dont want that.

HELP ?!

nkovo5983

Yes the category is name “index-slider” & the CAT _ID=6. I also created a separate blog template since your theme didn’t come with one.

nkovo5983

Not Sure what i did but i fixed it. I copied all the coding from the index.php file and created a new file called blog.php and pasted the coding there. Gave it a template name. Then created a new page called “News” and chose blog as the template. Now only the “uncategorized” category displays on the “News” page. I am guessing that whatever coding is in your theme excludes the category that you set in the OptionTree for the slider?

Thanks anyways

theMOLITOR

Hi there,

That’s correct. In order to prevent duplicate content, posts that appear in the slider are excluded from the main listing on the home page.

Hope that helps!

Chris

grjc Purchased

Hi Chris re the last post my bad seemed I need to do some work to set the slider going. thanks

Where the blog posts should be I get “Not found”. How do I correct this?

theMOLITOR

Thanks for purchasing!

To prevent duplicate content, posts that are displayed in the slider are excluded from the list of posts below it. Make sure you have posts not in the slider to have them display in the list.

Let me know if that helps.

Chris

ejaffe Purchased

Molitor,

We are trying to remove several sections on the homepage and subpages, and yet we are unable to remove them.

http://www.mattjaffe.org/

On the homepage, AFTER the countdown clock, we are wanting to remove EVERYTHING but the horizontal graphic that has the return to the top circle on it, and the site design section.

How can we do this for the main page, and the subpages. We do not need the lower menu, we do not need the lower logo, we do not need the RSS link or social icon areas. We simply need the horizontal graphic (the one only with the return to top) and then the “© Copyright 2012 Van Zant. All rights reserved. Designed and developed” below that.

Can you assist us please as we are having difficulty achieving this.

We searched most of the file in the editor, and can not get it to work.

Default-user
ejaffe Purchased

It took 4 days to get a response. Editing the footer.php file is removing nothing. I have to get this project done, and your code is NOT allowing changes. I have edited the footer code 2 dozen times and nothing is reflecting the changes, and I do know how to edit files.

We need this addressed please.

Default-user
ejaffe Purchased

I deleted all the contents in the politico footer php file, and nothing changed. Whats going on with this?

theMOLITOR

Hi there,

Technically I only provide support on my support forums: http://themolitor.com/forums – I don’t actively monitor comments for support requests, so the quickest way to receive help is there where I have a support staff.

Regarding the issue you’re having, there isn’t anything in the theme that would cause that to happen (i.e. delete stuff and it doesn’t go away). That’s more of a browser/WordPress-related thing. I suggest making sure your browser cache is clear as well as make sure you don’t have any caching plugins installed on WordPress.

Hope that helps!

Again, for quicker support, please use the support forums: http://themolitor.com/forums

Chris

Is the fully-layered psd file included where we can change the logo and other elements of the design easily?

theMOLITOR

Hi there,

Yes, the PSD is included and contains all design elements that I had when I began developing the theme.

Thanks!

Chris

Does This theme support RTL ? Thanks

theMOLITOR

Hi there,

Not a built-in feature, but I’m sure there is a plugin out there for that. Sorry.

Chris

Default-user

The RTL CSS needs to be included to flip everything to the right !

dang I really like the theme :)

Thank you though

Hello,

Does the website support translation plugins such as WPML or qTranslate? I need to make this website in spanish and italian for a museum. Let me know how easy it would be for implementation.

Regards, Fabrizio

theMOLITOR

Hi Fabrizio,

This is what I posted to this question you asked for a different theme: I haven’t tried any of the translation plugins, but I do know the one on CodeCanyon does all the heavy lifting for you, where I think WPML takes quite a bit of work to get setup initially.

Hope that helps!

Chris

Friendly Reminder:

If you’ve purchased this theme, please don’t forget to rate it on your downloads page.
Also, for support, please use my support forums: http://themolitor.com/forums
Thanks! :-)
srumery Purchased

Original problem: slider not working; only loading first slide Actual problem: php error in footer.php

There is an error (several) in the footer.php file. The closing if statements in the social div section are <? } ?> and should be <?php } ?>.

Once I replaced every occurrence, the footer loaded. The javascript for the slider is in the footer. The footer was not loading, therefore, the slider was not working.

This will answer several questions in your support forum related to this issue.

I am running WordPress 3.3, Politico 1.1 on an IIS server.

theMOLITOR

Hi there,

Thanks for posting your findings! Unfortunately those types of errors only show up on certain setups and tend to slip through the cracks. I appreciate the heads up :-)

Thanks!

Chris

srumery
srumery Purchased

No problem Chris. Your theme is great and I will have my site published in a couple days.

I am looking at shortcode plugins for buttons, toggles and list icons. What do you recommend? Many seem like overkill and will complete the system. With your other theme that you publish, what is your recommended solution to this?

theMOLITOR

Hi there,

There’s a pretty popular plugin on CodeCanyon called ‘Styles with Shortcodes’. It’s pretty extensive and offers a lot of features. That’s what I typically recommend.

Thanks!

Chris

Christopher- I bought and then trued to install the theme on WP 3 .3.1. I have the following error from the theme upload panel. Please advise.

Unpacking the package… Installing the theme… The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet. Theme install failed.

theMOLITOR

Thanks for purchasing!

This should help: http://wiki.envato.com/buying/support-buying/solving-broken-theme-issues/

If you continue to have trouble, please use my support forums: http://themolitor.com/forums

Chris

My footer and sidebars are not showing. I added the Widgets from the widgets area.

theMOLITOR

Hi there,

I don’t see a “purchased” banner on your comment. Did you purchase with a different account? Either way, please register on my support forums to get assistance: http://themolitor.com/forums

Thanks!

Chris

Hello, I purchased and installed theme. Please show us again how to switch from Dual to Nivo slider, it is not working and we really need Nivo for political website that is already up and running. Help much appreciated.

theMOLITOR

Hi there,

You can control which slider you use form the theme options panel. If you don’t see it, be sure you have the OptionTree plugin installed. For additional help, please use my support forums: http://themolitor.com/forums

Thanks!

Chris

I have installed the Politico Theme (WP) and Option-Three Plugin and these are the messages I got:

Warning: include(slider.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\Hosting\6898289\html\District_41\wp-content\themes\wppolitico\header.php on line 88

Warning: include() [function.include]: Failed opening ‘slider.php’ for inclusion (include_path=’.;C:\php5\pear’) in D:\Hosting\6898289\html\District_41\wp-content\themes\wppolitico\header.php on line 88

What should I do?

Once the WP version is not working as it should, I would like to switch for the HTML version… How do I proceed?

theMOLITOR

Hi there,

For support, please use my support forums: http://themolitor.com/forums and be sure to include a link to your site so my support staff can troubleshoot the possible cause for you.

Thanks!

Chris

Hello, I try to insert a logo in the theme, but you can put. What do I do?! I really liked the theme, but it hurt me that much. I look

theMOLITOR

Hi there,

Thanks for purchasing! Let me know if this thread helps: http://www.themolitor.com/forums/topic/logo-problems

Thanks!

Chris

Your customer support doesn’t help. Have been waiting for a response all week and my client’s waiting on me. Getting a refund since I can’t seem to get any help with a broken theme and have followed all instructions properly. It’s a shame since it’s such a nice theme. I’d suggest hiring more people for customer support, otherwise you’re going to lose business from people like me.

theMOLITOR

Hi there,

Thanks for purchasing! Sorry you’re having trouble with the theme. Please keep in mind that while I try to provide support as much as I can and have even hired support staff, support is not guaranteed. We do what we can, but the truth is the volume of requests we get makes it difficult to respond to everyone right away. Hope you understand.

Thanks!

Chris

yasamin Purchased

Hi, I installed the theme but theres no demo data, i try to reload the options by going to tools/import/wordpress looking inside the otion tree xml bu this is what i get: Sorry, there has been an error. This does not appear to be a WXR file, missing/invalid WXR version number. my menus appeared without styles, just like a dot list…thanks

yasamin Purchased

nevermind about the styles on the menu, i just had to create a new menu… but i’m still unable to upload the demo options, thanks

theMOLITOR

Hi there,

For support, please use my support forums: http://themolitor.com/forums

If you don’t find a solution there, I have support staff that will be happy to assist.

Thanks!

Chris

Hi theMOLITOR, can you please tell me why my articles doesn’t appear on my first page? Or how can i from the 3 Home Page Layout? Because i can’t find how. Thanks!

theMOLITOR

Hi there,

Thanks for purchasing! For support, please use my support forums: http://themolitor.com/forums—we’re trying to answer questions in the order we receive them, so it’s important that everyone uses the forums I have setup.

Thanks!

Chris

mlah384 Purchased

How do you get a YouTube video to work in the slider?

theMOLITOR

Hi there,

Thanks for purchasing! Videos are only supported when using the dual slider. The Nivo slider does not support video. For details, please consult the help file. If you still need help, please use my support forums: http://themolitor.com/forums

Thanks!

Chris

by
by
by
by
by
by