269 comments found

Hi, How to remove the “archive for “category name” on the top of the page when you click on a category (see example here : http://www.brumes-gourmandes.com/category/actualites/) Thanks again

kotofey

Hi,

See the archive.php

good day. this template supports flash files (SWF) in portfolio?

kotofey

Hello,

Yes. You can run flash in the lightbox.

swf, like here www.virogroup.ru ? not only video in flash player?

kotofey

Yes. Check the flash content project on this page ;)

I have sent you an email.

Thanks

kotofey

Already answered.

Default-user

I havn’t received an email back from you?

Did you send it to corvuscapital1@gmail.com?

Thanks

kotofey

Hm….answered again.

matemare Purchased

Hi i have a problem about nivo slider on home page… he working perfectly but not for all transiction… you can see the problem when nivo slider repeat the image for second time http://www.studiovenos.it/wordpress Thanks for support Have a nice day

kotofey

Hi,

Send me your owrdpress access please.

Hi, Can you please tell me where I can find the user manual for this theme. Having some trouble setting up the homepage.

Thanks in advance.

kotofey

Hi,

Unzip the archive and you’ll see the user’s manual

Thank you very much!

matemare Purchased

Great template…and very professional support. Thanks!

randie Purchased

Re: Video Blog Support

How do you create a video blog post so that the video is featured/displayed in the Blog page itself (not just the single post page) – see http://cl.ly/3u2V3R0B1p2V0K411O26 .

I used the “youtube” shortcode to embed the video in the post itself, but I did not find a place to set a featured video to make the the video appear in the Blog page as well, like a featured image.

P.S. I read your User Manual. Did not find anything in the Blog setup about featured videos, only featured images.

kotofey

Hi,

Add the shortcode into the excerpt field.

Hi, and Good Night!

I am doing maintenance on a wordpress website that is using Pont, and i want to know how to change the [feedback-form] itens to the site language.

In the .po file there is no mention to the fields in the form.

Default-user

I don’t know how to confirm, since i am only translating themes and plugins and it was the website owner who purchased the theme. How can i confirm ? Is there some kind of code or do i need the e-mail the website owner used to purchase the theme ?

Thanks.

kotofey

Ask your website owner send me an email using contact form on my profile page.

Default-user

Ok. Asking him to do that.

Zaccc Purchased

I have a problem with the site I can not normally open any single page. I create a blog page and want to edit and I see the 404 error . All pages have same home page. I can not see a contact form that I made ??over plugins and who has worked on all theme except on your.

www.testnastranica.info

kotofey

Hey,

Did you read user’s manual about how to setup the blog? It’s so hard?

Second, I’ve got this notices and jquery errors on your site:
1. Screenshot
2. Screenshot
This is not the theme problem. It’s a result of your work.

Did you know what is a page templates? Did you know how to use them? So, what a problem? Use them for your inner pages. ;)

Default-user
Zaccc Purchased

I know what is template I bought a 30 templates at themeforest and I know what I talk. This plugin for pictures I use at 13 sites and none had a problem with that unless your template. The problem is that you do not want to connect to the demo site to see what is real problem. Choose your blog template blog with left side bar, I make a page, click on Publish than prewiev and everything is great. When I click the menu to get just 1 blog post on the page, and so for each template. I will seek a refund and I will complain to themeforest. I do not want to write posts every day and ask for help.

kotofey

Hey man, maybe you bought a lot of the items but you still not learn to read user’s manual. For example about blog: why you select in the reading settings page for posts?

About your plugin: This error tells about that you don’t loaded your plugin script. Maybe you need to contact with plugin author and not with me?

The problem is that you do not want to connect to the demo site to see what is real problem.

I saw your site and wrote you your problems. But…

Let me know if you need more help.

itpixie Purchased

Hi there, It looks like there’s a WP 3 .4 bug that causes it to have issues recognizing custom page templates: http://wordpress.org/support/topic/wordpress-34-bug-page-templates

It said something about declaring the theme’s template names on a separate line (in the custom page template files) to get around the bug, like:
<?php
/*Template Name: 1 Column Page */
?>
I just wanted to tell you about it, in case someone asks (I was about to before I found the WP support post), or if you want to update the theme files… :)

Thank you and I cannot say enough how much I love your theme!

IT Pixie

kotofey

Hi,

Yes, I know about it. But I don’t have enough time to update all my themes so quickly ;)

In any case thank for your comment about it.

chenwenn Purchased

Hi. Great template.

I am having trouble with the transition between pages. There is a white “flash” which is a white screen that appears when moving from one page to another which simply does not look good. This is even more pronounced since the background we chose is a blue one.

How can I solve this? Thanks

kotofey

Hi,

Thanks for purchasing!

Can you provide site url?

chenwenn Purchased

www.bioprotect.co.il

kotofey

Hm…don’t see this ‘flash’. Which browser do you use? If you want I can record a video from my PC.

chenwenn Purchased

It is a loading issue. Since the entire background disappears when transitioning between pages there seems to be a white screen in between. In firefox it seems to work better and in explorer not that great. Note that this is mainly when first time browsing the site. Once you were on a page and return to it there is no such issue. Is there any way to fixate the background and only make the content in the center change? This is what a colleague of mine wrote me “It’s not a white flash while transitioning, it’s the blue background frame changing to the white background. It’s not a natural transition. It reminds me of old websites that had this kind of things. I don’t see it today anymore.” Thanks.

kotofey

I understood what you meant from your first message. It’s not the theme problem. I don’t see this ‘flash’ in the Firefox, but I can see this problem in the Chrome. I opened a few different themes from ThemeForest (one of them is top sellers) and I’ve got the same ‘flash’ in the Chrome but ok in the Firefox.

Is there any way to fixate the background and only make the content in the center change?
No it’s not possible.
Zaccc Purchased

This looks like the preview http://s662.photobucket.com/albums/uu344/zgzeljko/?action=view&current=2012-06-18_142728.png, but as it is in reality http://s662.photobucket.com/albums/uu344/zgzeljko/?action=view&current=2012-06-18_142728.png. I read the instructions first, then I sent the message. I do not know why it’s so hard to connect to the admin interface and see if I made ??a mistake somewhere?

kotofey
I do not know why it’s so hard to connect to the admin interface and see if I made ??a mistake somewhere?

Exactly. And I’ve wrote where is your mistake. Check your reading settings and remove your page for posts. (Exmaple). Thats why I’ve wrote you about reading user’s manual more closely. You can do it by yourself and here is no need to log in into your dashboard

I am using your theme on the following site: http://bodbenefits.com and am having trouble with the blog page. It does not show all 3 posts that have been created (only shows one) and also does not show the Blog :: Left Sidebar template. ( I had added some widgets to that template. Following the instructions in your manual, I set up a page called Blog. Under page attributes my setup was “Blog-Left Sidebar” Under “Reading Settings” I set my posts page to “Blog”, with blog page showing at most 10 posts.

Currently it is only showing one post , in this case my second of three posts. It is not showing the post title. Or the Left sidebar widgets. Please let me know what I’m doing wrong. http://www.bodbenefits.com/blog

Update/clarification on Post above regarding http://bodbenefits.com: Although the page template for the page “blog” is “Blog-Left Sidebar,” the sidebar widgets showing are from “Common Left Sidebar” instead of “Left Blog Sidebar”. You can see in the widget that there are 3 blog posts to date, however, the 3 show up only on the sidebar widget, not the page itself. Further, the one post showing the blog page is the sticky first post, but the title incorrectly says “Third Post on the site” (which is the title for the 3rd post).

ALSO , Under blog in the Site Options/theme options in the Dashboard of WordPress, I have 3 posts set to display.

ALso, Under templates in the Site Options/theme options in the Dashboard of WordPress, I have left sidebar set as Default template for blog items. The only 3 items in the dropdown to select from are left sidebar, right sidebar and full width.

Let me know if you need more info.

kotofey

Hello,

Sorry for the so late reply. From the 4 July till 15 July I spent my honey moon. I think you understand why I’ve didn’t respond to your questions. :)

Your question was asked more that 10 days ago and at this period you (maybe) find an answer for your question. If not, please let me know what questions you have. Send me your questions again via my profile page.

If your questions was solved, please do not respond to this comment.

Thank you.

Zaccc Purchased

Hello,

Can I use the home page template to all pages? I wish on all pages to be slider with images. When I put the deafult template to the contact page I get the home page with content.

Regards

kotofey

Hello,

No, you can’t.

Default-user
Zaccc Purchased
Thank you for your fast answer. I have a problem with the button, the text is always at the bottom. How to put it in the middle? http://photo.testnastranica.info/
kotofey

Put your button under the blockquote (not in)

Can’t get slides working http://www.kappasigmacu.org/
kotofey

Your homepage was set up incorrectly. Read user’s manual for more info.

by
by
by
by
by
by