268 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • United States
randie Purchased

Subject: Calendar Plugin Works in Twenty Eleven But Not in Pont

I just install the “Ajax Event Calendar” plugin, then created a “Calendar” page per plugin instructions, but when I go to that Calendar page, NO CALENDAR ! No matter which Pont page template I use for the Calendar page, the actual calendar does not show up. (sigh)

So I installed the same plugin in a test site that uses the default Twenty Eleven theme to see if the plugin is broken in that theme as well. It’s not. The calendar shows up as expected in Twenty Eleven. It appears that the problem is not in the calendar plugin but in Pont. Please advise &| fix.

Calendar in Twenty Eleven: http://cl.ly/0X0Q2y0h0d0e3Z3T3G1W
Calendar in Pont (broken!): http://cl.ly/0H0Y3V0u2p0k1r3Q1l0j

kotofey

Hello Randie,

Do you use latest version of Pont theme? In latest version all works perfectly: (Screenshot)

randie
randie Purchased

Okay, good. Except, I do not have the time right now to upgrade to your latest version – can’t risk picking up a bunch of changes that might cause other things to break. So can you tell me what in Pont v1.4 is causing this problem? For now, I just want to pick up the fix for this particular problem until I have time to upgrade to your latest version. Thanks.

kotofey

If you don’t changed my files – you can upgrade to the latest version without any problem. If you send me your dashboard access I’ll try to look what happened.

Which changes did you made?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United Kingdom
Squelds Purchased

Hi m8,

First time Wordpress user and just got this theme. Very nice looking.. just struggling to get my head round it all. But can see the outcome in the end and im sure itll be worth it.

I need help with the slider aspect of things… in laymens terms please m8. I have done all of whats suggested in the comments page and the FAQ but i cannot get anything to display on homepage.Setting my homepage to default makes the top link buttons non clickable also.

I basically want a fancy moving slideshow on the hompage, like this guys who you helped http://premiereyachtcharters.com/new/ , based around 3 pictures. I have checked all the Nivo & Rubi slider options but what do they relate to ?

Please help, im learning as i go along… but for the life of me i cannot get a nice slideshow on my homepage like the above :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United Kingdom
Squelds Purchased

OK m8 sorry but i have worked it out now thank god ! BUT i have another problem. I have created a slideshow using 3 slides, but on the transistion between the slides sometimes the pictures are being displayed incorrectly, like only half/quarter of the image is being displayed. I have resized the images to 1007×370 and each are under 60kb so quite small in size. Any reason for this happening ?

kotofey

Answered to you through email.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United Kingdom
Squelds Purchased

Just to say the author is a genius ! One to one email support and worked out my problem almost straight away, if it wasnt for MY lack of knowledge lol. So thanks again m8… very very highly recommended theme !

kotofey

Thank you for your testimonial. :)

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 6-7 years
  • Spain

1 – All the main menu links I left on the homepage. 2 – The submenus of submenus are not

I need help very urgent!

kotofey

I don’t understand your problem. Can you explain more closely? Site address can be also helpful.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 6-7 years
  • Spain

Sorry, not much English. The website is: http://www.brokersgroup.com.ar/wp/ The problem is that the menu will not let me go to other pages, all buttons show me the homepage. Only at home. And you can not see the submenus of submenus.

I have WP 3 .3.1

kotofey

Your problem is that you don’t select a proper templates for your pages. For the homepage your template is default (and it’s right), other your pages have also default template (and it’s not right).

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 6-7 years
  • Spain

I understand, each page should have chosen your template! but, the problem of the 3rd submenu?

kotofey

What a problem with 3rd level sub-menu?

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 6-7 years
  • Spain

no me sale el tercer menu… por ejemplo debería ser: La Empresa – Asesores-Productores – Pont Solo despliega hasta Asesores-Productores.

I do not get the third menu … for example should be: La Empresa – Asesores-Productores – Pont Only displays up to Asesores-Productores.

kotofey

Which version of Pont do you use? (3rd level menu available from Version 1.6 – 14 december 2011)

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 6-7 years
  • Spain

ok, tnx

kotofey

You’re welcome!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States
tweakui Purchased

Have a problem i cant get the main menu to work on the main page it works on all the others. I just downloaded it and installed it. Ive tried multiple setting but i cant get it to work can you please help.

kotofey

Can you explain your problems more closely? Site address can be also very helpful.

Did you read user’s manual?

Default-user
tweakui Purchased

yes ive read the manual the problem is the links for the main menu does not work. no hover, drop down etc. ive set the home page as home and default template. Then the blog has the template of blog left nav + .... im not sure of were the problem is. ill email you the link and pass as i have the site off line

Default-user
tweakui Purchased

ok quick question seeing how you can select a pattern for the main background how can i make it so it doesnt repeat?

Default-user
tweakui Purchased

Ok never mind i just found it in main.css.php

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
mafisch Purchased

hello master,

thank you for this reasonable priced but beautiful theme !!! please – can you send me the sample-code too?

thanks mark

tagdance@gmail.com
kotofey

Hello,

You can find it here

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
mafisch Purchased

Super. Thanks !!

kotofey

You’re welcome

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United Kingdom

Hi there – I thought I’d post this question here as other people might find the answer useful! I would like to remove the thin grey border from all inserted pictures. Is there an easy way to do this?

I’d like to thank you for all your incredible support of this theme – you provide a fantastic service.

Katie

kotofey

Hi,

Open the classes.css in your html editor -> find all styles for the images and delete the paddings and the borders.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United Kingdom
Squelds Purchased

Constanine can i also add to volterrawebs question. IF you only want to adjust the border style to single pictures and not all of them… if you edit the picture once inserted and then click on Advanced Settings there is a box that says Image Properties. In that option there is a box for Border – by changing that to 0 (zero) it will adjust the style to no border.

Hope this helps others :-)

kotofey

Yep, you right. I’m always forget about easiest ways :) (because for me more easier do this through CSS ) ;) Thanks for hint.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
Kaylish Purchased

Just installed the theme and I am having some issues. My menu doesn’t seem to be working. www.i4detail.ca

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United Kingdom
Squelds Purchased

Kaylish set your homepage to ‘default template’ in the page options. Then go to settings/reading and change frontpage display to static page and choose you home page for the front page option… and dont forget to save each time you make changes.

I think i had this problem on my first install when i didnt know what i was doing.

kotofey

Ha-ha, you saved my time :) Thanks again.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 6-7 years
mriley Purchased

I having issues with the navigation bar on the homepage. Nab bar works fine on all pages but the Home page. any thoughts?

kotofey

Did you read comment that was posted before your? :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
Kaylish Purchased

I am trying to set up the portfolio. I’ve created a portfolio page, all page, ads page and business cards page. How can I get some portfolio projects to only show up on the all page and the ads page? Now it is just showing up when you click portfolio page not even when you click the all page.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
Kaylish Purchased

Actually ended up figuring it out.

kotofey

Excellent. :)

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 6-7 years
mriley Purchased

Hello – Yes I have read through all 9 pages of comments and cant seem to find and answer. I have set the homepage to ‘default template’ in the page options. Then go to settings/reading and change frontpage display to static page and choose you home page for the front page option… I still cant get the navigation bar to work properly on the homepage.

www.shorebeats.com is the site I am working on.

Please help. I am beyond frustrated!! :D

kotofey

Hello,

Hm….I don’t see any problems. Menu works properly. Can you explain more closely what you meant?

by
by
by
by
by
by