989 comments found

After updating to 1.2 the logo gets resized. Looks ugly. Can you please fix this issue.

impmega Purchased

NO SUPPORT!

@dshives69: Nice to hear! Thanks for sharing!

I have bought a lot of templates on Themeforest the last few years and this PORTO WP template is really great. The SpyroPress Builder is very cool and flexible. You can build great content with this. Also the Buckets in combination with the Custom Header is fantastic. Also everything is Bootstrap 3.x based code/mark-up.

Despite all the negative comments, i encourage potential customers to discard this and look at the possibilities in the Preview and Features.

Great buy!

Hi. Are you planning to implement woocommerce?

Hi there,

Not sure if its best to post here or on the support forum so i’ll do both.

First thing, i need to verify my theme again after switching to a new domain, i have sent you an email no reply as yet.

Second thing, i NEED to add descriptions to my navigation menu, i’ve tried using the Walker_Nav_Menu provided from several sources but can’t seem to get it working, any help would be great.

Hi!

I would to play with the size of my logo when i scroll the page. When scrolling, the logo is too small (width: 118px; height: 40px)

How i can change that?

Thank you.

@thePixhell This seems to be hardcoded. The height of the logo is always being set via jquery from auto to 40px. Take a look in themes/porto/assets/js/theme.js line 219:
                logoSmallHeight = 40;
            logo
                .css("height", logoSmallHeight);
This was the case in the last version. I didn’t updated yet to the latest…

HI I just purchsed these template and i will not up load on wordpress

SpyroPress

We have updated the theme please download it from themeforest or update from your admin. Spyropress > Theme update.

Thanks

Has anyone upgraded to WP 3.9? Any issues with template?

SpyroPress

We have updated the theme please download it from themeforest or update from your admin. Spyropress > Theme update.

Thanks

MikoM Purchased

Ive updated to WP 3.9 and have found one problem. When trying to save a module as “Rich Text” it wont save any more. No WYSIWYG present either. Any suggestions?

SpyroPress

We have updated the theme please download it from themeforest or update from your admin. Spyropress > Theme update.

Thanks

MikoM
MikoM Purchased

Thanks Guys. Awesome, appreciate the help and response.

after updating to wordpres 3.9 rich text editor in the builder disapeared … can you fix it please?

SpyroPress

We have updated the theme please download it from themeforest or update from your admin. Spyropress > Theme update.

Thanks

I don’t know why author is not answering

Default-user

.

helloooooo. we nee som help here

we need some help

How many times I need to email you the same thing??? There is no support from your side… I am not able to add the Rich text module from last one week and contacted you many times on Skype and email….but there is no response still…...................................... can anyone please help me out??????

VERY BAD SUPPORT Multiple Issues after updating to WP3.9. No response on Tickets.

Buyers beware!

  • Rich Text and About Me widgets do not load
  • Can’t undo a slider selection in popdown input field
  • multiple accordeons on one page does not seem to work
  • email Icon does not appear
  • many unanswered questions….

:( :( :( :(

SpyroPress

We have release the update…

Hi,

Could you please answer my: Request #1698

Thank you, JackMagic

morriel Purchased

Do You have problems with saving modules on 3.9 wordpress?

SpyroPress

Updated waiting in queue.

Have same “Saving Module” problem – anyone found out the problem ?

SpyroPress

Updated waiting in queue.

Hi…

When are you going to update your theme? Not only small bugs presents, but also not functioning with WP 3.9 Since this is pulled off from shelf in theme-forest, is it abandoned?

SpyroPress

Updated waiting in queue.

by
by
by
by
by
by