24 comments found

  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars

Looks stunning, congrats! Good luck with sales :)

iWebStudio

Thanks GLWS too :)

  • Turkey
  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years

Good work ;)

iWebStudio

Thank you Ugurkan

  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars

Nice work again mate! :)

iWebStudio

Thanks Louie :)

  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Elite Author
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 10 and 49 items
  • Egypt
  • Has been a member for 2-3 years
  • Exclusive Author

Congratulations Great work , Good Luck With Sales :)

iWebStudio

Thanks bdayh

  • Elite Author
  • Sold between 250 000 and 1 000 000 dollars
  • Referred more than 2000 users
  • Bought between 500 and 999 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Exclusive Author
  • United States

Good luck with sales!

iWebStudio

Thanks AJ, GLWS too :)

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
brandonwu Purchased

Hello,

The portfolio thumbnail images and full images are not loading on the homepage portfolio. I have set the featured images just like your demo. You can see here: http://freshdev6.com/ray/

Thanks in advance.

iWebStudio

Please give wp-admin access via http://themeforest.net/user/iWebStudio contact form so I can check from the backend

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
m_srdjan Purchased

Hi I am having problem with the shortcodes buttons. Whenever I click one of them the screen dims but the modal window appears behind the dimmed layer. Therefore I am not able to click anything. I just installed wordpress 3.6. Could that be the cause of this problem?

iWebStudio

Yes I think so, we’ve updated the script.. will upload it tomorrow

iWebStudio

I’ve fixed it, you can re-download the theme

Default-user
m_srdjan Purchased

Hi! I downloaded the theme but the problem is still there. Is this really new version because in the theme editor it is still v1.0.0?

iWebStudio

Yes it still v1.0.0 please try to log out, clear your browser cache, login and install the latest theme

iWebStudio

if you still get same issue please send me your wp-admin access via our profile contact form at http://themeforest.net/user/iWebStudio

Default-user
m_srdjan Purchased

It’s OK now. Thanks.

iWebStudio

You’re welcome, please leave a rate to support me

Default-user
m_srdjan Purchased

I will. But how?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
cgallstar Purchased

Hi Guys, I really like the theme you’ve created – its awesome!

In the index document you haven’t mentioned “how to post a picture to a team member.” I suppose it is because it is as easy as it looks. Find the team member/add a member photo. – Unfortunately I can’t egt the picture to show when I update. I’ve tried with .png and .jpg files.

Am I missing something here?

iWebStudio

Please send me your wp-admin access via our profile contact form http://themeforest.net/user/iWebStudio

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

This is really nice, am tempted for my new portfolio site.

Is it possible at a future stage for the portfolio section to be sortable – into something like web / photo / illustration / etc sections?

Also, to create the pages for Services – where you currently have ‘Learn More’, is there a Page template or would we need to use a blog post and link that way?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
trbl Purchased

The slider won’t work as it should on Safari and simple html is not displaid as it should either. I wrote to you weeks ago in the contact box as you ask in the support page and I never got an answer. So this purchase means spending a lot of time with no results.

Default-user
trbl Purchased

And i would like to add that this is the first time this happen to me with a themeforest purchase, usually support is perfect and problems are fixed fast enough to arrive to deadlines without problems.

iWebStudio

Hi, sorry… maybe your email not arrived to me since I’ve changed associated email for Themefrest item support. Btw I’ve checked with Safari 5.1.7 and the slider works properly

Default-user
trbl Purchased

Same version as mine. would you check my web? www.casascube.com the problem is on the text.

iWebStudio

works from my side, I’m using Safari 5.1.7 on Windows 7

Default-user
trbl Purchased

I tried Safari 5.1.7 on Mac OS X 10.7.5 and Safari 6.0.1 on OS X 10.8.2, works even worse. Did you wait until the second part of the text appears? The problem is that it appears over the firs one.

iWebStudio

no, just works like my demo. Unfortunately I don’t use Mac OS X so I can’t check from Mac

Default-user
trbl Purchased

Ok. Last question. This table here should have a different look, you can check the code. i don´t know what happens, WP show it correctly in the backend. http://www.casascube.com/datos/

iWebStudio

what table? I just see blank page with big background image http://www.casascube.com/fotos/comingsoon.png

Default-user
trbl Purchased

My client doesn´t allow me to enable the web yet. I am using the coming soon again I can send you a password if you give me an email adress

iWebStudio

email via http://themeforest.net/user/iWebStudio I’ve put new email there

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
trbl Purchased

I have a Huge problem with the slider in this theme. The slider doesn´t work as it should on Safari and, as a consequence it doesn´t work either iPads. That means a big part of my users (Mac and iPad) are going to see the problem and I don’t know what to do. The developer doesn’t seem to have any intention of fixing it. Can someone help me?

iWebStudio

unfortunately, still not get solution for slider issue on Mac Safari. But it works on Win7 Safari browser

Default-user
trbl Purchased

Tell that to the 574 Safari/Macintosh users that visited the web since I released it. You should be responsable for the products you sell. I am not asking for help with the web i’m asking you to fix a theme that you are selling with a serious bug.

Default-user
trbl Purchased

More things, just in case you want to improve a little bit your work. When you are positioned in the firs homepage section the menu stops working. Just like that. And editing style.css doesn’t seem to change anything (I’ve tried to make the copyright smaller editing span.copyright font-size without results).

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

I have a problem with the portfolio section, when you click on a portfolio item it refreshes the page to the top. The drop down action that is in the demo does not work for me. Also every time I upload a photo to the team section the photos do not show up.

http://brandltd.com/goldwater/
iWebStudio

Please set your twitter API, you’ve enabled twitter section but no developer access for Twitter given so your incomplete twitter setting made error on some js like portfolio and to-top. For team section, minimum image size is 390px (width) – 390px(height) image

Default-user

Okay I deleted Tweeple and the portfolio section still does not work. It takes me to your portfolio page instead of doing the drop down action.

iWebStudio

Please send me your wp-admin access via http://themeforest.net/user/iWebStudio form

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hello,

I have just downloaded and installed Prancis. Perhaps I’m not understanding how to use the theme, but I can’t seem to set the homepage so that it includes the “homepage sections”

Do I need to set the static page or something?

Thanks!

iWebStudio

You can follow step by step described in documentation file, if you still not understand please send an email via our profile contact form at http://themeforest.net/user/iWebStudio

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Background images in spacers are not appearing properly in Chrome and mobile browsers. They are appearing only when I re-size a browser or something changes on top of them (like that text slideshow in “Who We Are” in your Live Preview of theme). There is no need for me to send you a link for an example because the same problem exists in your Live Preview of Prancis here on ThemeForest.

Default-user

Is this problem solved with the latest update? The problem is clearly visible here: http://themeforest.net/theme_previews/5140065-prancis-one-page-wordpress-theme?index=1 The spacer BG is missing in “Our Team” and “Our Services” spacers.

Default-user

Hi. Are you aware of this problem? Do you plan to fix it?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Is there a bug in this theme?

The Testimonial slider and other shortcode buttons are just dim/greyed out when you try to use them. So that you can’t actually enter anything.

How can I fix this?

iWebStudio

Please re-download the latest updated version

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

I really love this template. I have one question. Is there any way to purchase this theme for Wordpress and only keep the header element.

So that Landing page above the Menu, can I disable everything and only that.

If that is possible, I will buy this theme to use as a landing page. With the logo, initial quotes and the button will be “Enter Site”

If that is possible, please let me know so that I can make this purchase. Thank you

iWebStudio

yes it’s possible by removing some php codes from the homepage page template

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
trbl Purchased

Why when you are positioned in the first homepage section the menu stops working? http://www.casascube.com/

iWebStudio

You’ve modified the menu position, I think you can set the menu z-index.. it’s overlapped by slider content

Default-user
trbl Purchased

THANK YOU. It worked :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • United States

Hi, I am noticing that in Safari, my slider is overlapping each time. So every single slide just comes up on the next and it looks completely unprofessional. I have just updated to the latest version hoping this would help but it has not. I have emailed you and I yet to receive a response. Please help?

vivalapress.com

cnovamacias

I have done this and received no response.

iWebStudio

you just send email few hours ago, replied

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi. I am interested in buying your theme but had a questions about the portfolio section. I have multiple photos that I would like to display in various albums. Does your theme support this?

Also, I was wondering if it was possible to link the home slider of photos to a slider of text with testimonials of each photo?

Cheers,

Kiersten

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi

How can I set the team section to display in a specific order of team members that I want?

iWebStudio

You can rearrange the order via menu

by
by
by
by
by
by