Discussion on Primus - A Theme for vBulletin 4.2 Suite


PixelGoose supports this item


96 comments found.

Hi, Do we have mobile theme with this download ?


No, the mobile theme is a separate item.

can anyone help me do install?


Please contact us via our profile page.

Why the search in the template doesn’t work ?

Note: with vbulletin default template, the search work fine.

I will be happy if you can help me, that very important for my forum, thanks.


Sorry for the delay in answering. The search functions should work. Did you modify the template in any way? Does it show any errors on searching?

I modify the template in any way, and it does not show me errors on the searching only it say that no item was found despite it need to show me some items.

Did you add any third-party search engines to your forum?

Hi. I am having an issue with the theme footer.


Could assist me on this please? Thanks


Did you enable the prefooter blocks?

Hi. No. I didnt. The Plugin is off

PM sent. Please check.

Hello, I want take this one so i have to asking about the background pic how to put same like this http://themeforest.net/item/pristine-a-vbulletin-4-suite-theme/8519453?WT.oss_phrase=&WT.oss_rank=9&WT.z_author=ThemeTempest&WT.ac=search_list how can I got the code thanks.

I am having problems with this theme, it doesn’t seem to add any of the images it just uses the stylesheet colors, any advice please?



Do you mean theme images (design elements) or adding an image to a post?

Hi, my ad placement are broken, could you help me ? Thanks !


What location causes the issue?


derbtek Purchased

How do I add an image to the background? I am trying to place an image in the background that will resize based on the size of the browser.

I’ve checked the body_backgroound var, but it does not work.

Can you help with this?

Hey Pixelgoose, I’ve started using vbulleting 4.2.3 Beta 3 and seem to have an issue with the plugin vbulletin project tools. The issue is that on 4.2.3 the status colour does not appear in the issue list (it does on the default vbulletin theme).

This was also working in 4.2.2 – The problem seems to be theme related so was wondering if any updates for 4.2.3 are needed or coming in the near future?


Yes, we’ll update the theme as soon as vBulletin 4.2.3 is final. We don’t support beta versions.

Hi, I have problem with table.

Forum link: http://www.ilsedivino.com/

See here: http://i.gyazo.com/08c070f69a343c513647c6ae5c478d8c.pnghttp://i.gyazo.com/37c651ea436b5a66d17017f4614ffbbc.png

I have this problem only with mozilla.


No, I can see the same issue in Chrome too. You need to modify css-code a little, since the addons are using a little different structure. If you don’t know how, please contact us via our profile page, we’ll explain in details.

I have contact us. :)

which theme is best and compatable for forum Primus vs Metro


Thank you for your interest to our work. Both themes are quite functional vBulletin themes and have the same features. The only difference is design.

hi,two questions.


1. this is a html template theme or psd file?

2. can i use it for vBulletin v4.1 and v4.2.0 ?


Thank you for your interest to our work!

It’s not an html-template. This is a vBulletin 4.2 theme. It doesn’t support vB 4.1, but fully supports vB 4.2.

Hello, I uploaded the full theme, and merged the styles as you wrote it in the documentation. Everything is fine, except two things: The CMS DOES NOT WORK. And in the Blog section, the ” Recent Entries Most Popular Best Blogs ” is ugly.

It is a totally clean vBulletin 4.2.3, no mods installed. What I did is that I setup Mod-rewrite URL-s with a htaccess file.

I wrote an email, please check it!

Good evening. I have a problem when activating prefooter blocks as follows in the image below: http://i.imgur.com/ar6c0tX.jpg I am also having problem with the VSA – ChatBox v3.1.8 as below: http://i.imgur.com/JFEhBwt.jpg

I do not know how to solve. I need your help!

I changed the custom height prefooter and not changed. Continues as shown.

I am also having problems with the plugin: VSA – Advanced Forum Statistics. http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=235841 VSa – ChatBox: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=235271

These issues with plugins only occur in this area, I have three other themes and all work properly, the chat, the statistics … Just in Primus theme does not. I overpaid in this subject and I can not use properly on my forum. Note: In Firefox is even more bugs;

My forum: linearts.net


I’ve just tested the issues on a clean vB 4.2.3 installation and here what I got – http://i.imgur.com/plMuu8a.png

As you can see the prefooter blocks work OK without any issue. Your footer area seems to have some broken layout. Did you modify the footer templates in any way before of after installation? Anyway please create a test account for me and send it via our profile page – I need to have a look at the live code.

The chat addon has some visual issues but it’s because of different block header and menu structures and it can be fixed with just a few css-lines.

Ok, I will create an account for you to check on. Recalling that did not modify anything in the footer, is how it came.

Now on the additional CSS to chat and Statistics uses’ll need help, do not even know how to solve.

I’ll have to test my forum account per message. Please answer me as soon as possible.

I am desperate for help! Thank you.


Fabien83 Purchased

Good evening , I bought your skin , I am delighted. By cons I can not get down the banner that is truncated at the top and bottom. I shall desire that my logo is flush the menu. Can you help me ? Thank you.


Fabien83 Purchased

Heberger image


Could you please contact us via our profile page and send a link to your forum? I need to have a look at the live code.

Good afternoon. where do I change the background color of topics (where it is the topic and signature content)? currently in #FFFFFF and would like to place # f2f2f2.