Discussion on Profitplus Responsive Multipurpose WordPress Theme

39 comments found

Nice theme but I also have problem with sub-menu navigation, not working on Chrome, neither Safari. Only works in Firefox. Site: www.lodiliberale.it

Please can you help?

Thanks

iWebStudio

please send me your wp-admin access via http://themeforest.net/user/iWebStudio/#contact

Default-user

Well actually it is working, I don’t know why the first time (complete installation with import) it wasn’t working. If there will be another problem I will send you wp-admin access via contact form. Thanks for now :)

iWebStudio

you’re welcome :)

I’m getting an undefined error in single-portfolio.php on line 56. It has to do with the portfolio page navigation not returning an ID when you are at the first and last portfolio item.

Can you please give me a hand?

Thank you.

Default-user

I’m not a php programmer at all… but I get lucky sometimes.

I changed the code below and added isset which got rid of the error message and handled the empty ID returns. Again… not a programmer but you might want to change this if others are having issues.

$previd = isset ($ids[$thisindex-1]); $nextid = isset ($ids[$thisindex+1]);

Default-user

scratch that… it got rid of the error but messed up the links…

Default-user

I think this did it: $previd = isset($ids[$thisindex-1]) ? $ids[$thisindex-1] : ’’; $nextid = isset($ids[$thisindex+1]) ? $ids[$thisindex+1] : ’’;

Sorry about all the posts… If you come up with something more efficient please let me know.

Hi there.. just a reminder that I sent you a query via your contact form in regards to the weird character ‘Â’ showing up when you click on the ‘Portfolio’ images on the homepage. How to get rid of that?

iWebStudio

I’ve replied your email, please check

Default-user

Great.. thanks for sorting it out. Fixed the issue.

Hi, I’m trying to edit the current limit of 50 words for the excerpt and I’ve edited the include/content.php as you can see here:
<?php
                $trimcontent = get_the_content();
                $shortexcerpt = wp_trim_words($trimcontent,$num_words = 100);
            ?>
but there are no effects. I have no caching system or cache plugin. My http headers are:
Cache-Control    no-cache, must-revalidate, max-age=0
iWebStudio

try to clear your browser cache too. If you still have problem with that please send me an email via http://themeforest.net/user/iWebStudio contact form

Hi again… I was wondering if there is a feature to set an image in a post to open up as a lightbox (the way it shows up when clicking on portfolio images on the homepage). Is there some div class to be added?

Let me know.

Default-user

Never mind.. Got it. Had to insert class=”link prettyphoto” just in case others are wondering about this too.

Hello again. There seems to be some kind of conflicts with your theme and WP’s admin backend. Please take a look at this screenshot: http://postimg.org/image/uccst2qbb/

1) The widget titles are not displayed 2) The widget design is very unusual 3) Gravity Forms doesn’t work with your theme (Tried disabling all plugins, but it didn’t solve the problem. Switched to default WP theme twentythirteen and everything went back to normal)

iWebStudio

the issue was on profitplus shortcode css file

Default-user

I don’t mean to be a pain, but I’d appreciate if you could let me know what were the ‘exact changes’ so I don’t have to bother you in the future in this regards.

iWebStudio

on ‘editor-style.css’ file

The drop-down menu navigation is still not working on resolution like 1024×768.

I’ve sent you 2 email through the contact form but you disappear…

Can you please fix this problem?

Many thanks

iWebStudio

hey, please understand.. this theme is converted from existing HTML template by another author so if there’s something related with CSS or JS I’ve to wait confirmation from the HTML author

Default-user

As a customer I buy the theme and assume it’s working properly. Sorry but it’s not my concern about “how the theme is build”.

iWebStudio

sub-navigation not working above < 1200 px viewport, are you sure???? on viewport function (you don’t need to change 1200 to 1024) submenu dropdown works by click, not hover.

This theme is FULL of bug: - sub-navigation not working above < 1200 px viewport - article editor visible bugs: http://cl.ly/image/3m0i1L2I331l - widget visible bug: http://cl.ly/image/0K3J210Q0F1z

Sorry for negative comment but I’ve never seen such a bad theme full of bugs after 10+ theme bought on themeforest.

DON’T BUY IT!

iWebStudio

No one has issues as you said.

Default-user

I’ve bought like 10+ themes on Themeforest, this is really the first time I found all these bugs. I’m a web developer too, I made some test also got feedback from clients about bugs.

iWebStudio

your ‘badge’ says bought between 1-9 items. What bug??? yes there was really small issue with WP 3.7.1 on admin UI (The theme approved before TF add WP 3.7 in their list) but then I’ve updated the theme quickly at 31 Oct 2013.

flavian Purchased

every-time i got to import sample data text file for revolution slider, I get: “Fatal error: Class ‘ZipArchive’ not found in /home/xxxxx/public_html/wp-content/plugins/revslider/inc_php/revslider_slider.class.php on line 604

iWebStudio

Please send me your wp-admin access via http://themeforest.net/user/iWebStudio#contact

Hello Is it possible to replace block wit «Recent works» on the most «Recent posts» from the blog? (at homepage) I will be grateful for the answer

iWebStudio

yes with some customization

Default-user

Thanks, great job. maybe I’ll buy it )))

Works with WP 3.8 ?

iWebStudio

yes it works with wp 3.8

umurua Purchased

Hi,

I’ve done this site with your theme: http://www.lq.com.pe. In the portfolio part at the home I could show the whole title (as my client’s request) but I cannot get the thumbnails aligned at the top. Any advice please? And, I am trying to show the title on the english version: http://www.lq.com.pe/eng2 but i can’t remember how I made in the firts time (silly me). I would appreciate your help. Great job!

iWebStudio

Please just send email via http://themeforest.net/user/iWebStudio#contact so we can manage all incoming support request

I see this theme has not been updated since Nov 2013. Is this theme still supported by the developer? Will it work ok with WP 3.9?

iWebStudio

yes, we’re going to release updated version for wp 3.9 compatibility tomorrow

On the About Us page, I’ve increased the Column span to [column size="span4"] but with 5 columns, it wraps strangely. Is there a “Last” column code i need for the third column to create another row?
flatrabbit

I figured this out.

I have deleted the social media code item from the Custom section (About Us) but the social icons still show. Fix? I also need to ad a link to another page in this section. Code?

iWebStudio

You need to edit ‘shortcode.php’ in iwebtheme-profitplus-shortcodes plugin directory

social media of team wrapped within following function
function shortcode_team( $atts, $content = null ) {
find then remove following lines: $html .='<ul>'; $html .='<li><a class="icon-twitter" target="_blank" title="twitter" href="https://twitter.com/'.$twitter.'"></a></li>'; $html .='<li><a class="icon-facebook" target="_blank" title="facebook" href="'.$facebook.'"></a></li>'; $html .='<li><a class="icon-linkedin" target="_blank" title="linkedin" href="https://linkedin.com/'.$linkedin.'"></a></li>'; $html .='</ul>';
flatrabbit

Cool. But how do I add a hyperlink to another page? It won’t show once published.

Any help??

flatrabbit

Please show me an example of how to insert both a hyperlink to another page on the site as well as an email link (mailto:). Thanks.

Anyone viewing these? Anyone have a solution?

Well, purchased this, but not getting much support. I’ve posted here as well as contacted the author directly. Nothing worse than no response at all. :(

Anyone?? Anyone??

iWebStudio

I don’t check item comments regularly. Btw I’ve replied your email, please check

flatrabbit

So what is the fix?

iWebStudio

there’s no fix because you’re asking about something outside theme features. But I’ve customized the shortcode plugin for you, check your email

by
by
by
by
by
by