394 comments found

Good night, I updated to the new wordpress version 4.0 and can not add the Progreen / PageBuilder menu not seem to edit any page, and was normal before.

Att,

Marco

THEMEPLE

Hello,

You must download the latest theme version form themeforest and replace the themes folder at wp-content/themes. None of your configurations will be lost except if you have done any manual modification to themes files.

Best regards!

Default-user

already updated and still can not edit anything theme, pages, posts, banners.

Upgraded to version Theme 2.8

ProGreen Page Builder does not appear to me to edit pages.

THEMEPLE

Hello,

Please make sure you have updated correctly the theme. Write at our support forum support.themeple.co, and if possible send us your wp credentials so we can give it a closer look.

Best regards!

I’ve got the same problem. How can I solve it? When will the update be there?

Best regards!

THEMEPLE

Hello,

The new theme version, compatible with WP 4.0 in launched, please download it.

Best regards!

raynox Purchased

Hello, is there any editor (wysiwyg) for page builder ?

I can only use plain text…

Thanks !

THEMEPLE

Hello,

Sorry, there’s no wysiwyg editor for page builder.

Best regards!

page builder fails me, I replaced them and now it works my page builder, but the website does not work, it gives me this error.

Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/abrilimp/public_html/abrilimp2014/wp-config.php:1) in /home/abrilimp/public_html/abrilimp2014/wp-includes/pluggable.php on line 1173

In http://support.themeple.co/ not let me create a new post or topic. I urgente.Estoy is registered there, as nick: chuskhor, but nose which give a new post or topic. thank you

Hi Guys,

Mi complete website is in boxed mode. Everything works fine but when I open an article/blog the Footer is fullwidth. While the Footer on the Homepage is nicely boxed. How can I solve this Problem?

Best Regards

Default-user

I registered at the support forum but I can’t find the option to open an own topic. Sorry but that’s why I reply here.

http://sharepointdmf.geone4sharepoint.nl/support-voor-hybrid-solutions/
THEMEPLE

Hello,

You can create new topic a the end of the page http://support.themeple.co/forums/forum/progreen-retina-responsive-multi-purpose-theme.

Best regards!

Default-user

I have found the problem. I changed/deleted some lines in single.php but I deleted to much so when I reinstalled the old/original single.php the problem was solved.

Is it possible to not show a featured image in a single blog post? What is the recommended size for a featured image? I’ve got the problem that my thumbnail is just a part of the image of the blog image or I insert a smaller image and the thumbnail is show in good order but the image in my blog is totally stretched. In the demo page from ProGreen the thumbnail and blog images are the same. What am I doing wrong?

THEMEPLE

Hello,

Can you show us your site url? Please write at our support forum support.themeple.co.

Best regards!

hello,

I updated to the latest vesion proGREEN the template, but in the PageBuilder I can not see anything, what do I do?

Thanks in advance

Default-user

Hello,

Unfortunately, the problem seems to persist , still do not see any element in the section ” page builder” despite the update.

you can control ? thanks

THEMEPLE

Hello,

I can check if you you can give me your wp credentials. Please write us at help@themeple.co or at our support forum support.themeple.co.

Best regards!

Default-user

hello,

I wrote the email that you have shown me help@themeple.co

thanks

iddavid Purchased

Hi Themeple, Im using Progreen for a long time now and its working nice! A week a go i installed wordpress multi-sites and everything worked well. Now i have 1 problem. 1) Im using the Layerslider and its not working fine anymore. In my new site on the network i want to make changes to the layerslider, but everything what im editing isn’t showing. When im click the save button nothing happens.. The problem is: It doesn’t save anything. I allready deactivate all the plugings, cleared my cache etc. Can you please help me out? Im on the very small deadline for my client!

Kind Regards,

David

THEMEPLE

Hello,

What theme version do you have? If you have installed the latest theme version, please update the LayerSlider, the latest version of the plugin is included in theme. Try this and let us know.

Best regards!

Default-user
iddavid Purchased

THNX Themeple! Its fixt! i had to run a manual update to the layerslider. Everything works fine again :-)!

Hi,

i need to load the sliders as per http://themeforest.net/item/progreen-retina-responsive-multipurpose-theme/full_screen_preview/4465800 , i import the “dummy_data_layer ” and it doesnt help. i need to modify it. i have also imported: LayerSlider 5 responsive demo slider Full width demo slider Carousel demo but no luck, please help ASAP

THEMEPLE

Hello,

You can import dummy data at Theme Options -> Import Dummy Data.

You can import slider dummy data also, the file is included in theme package. if you need further help please write at our support forum.

Best regards!

eldar8 Purchased

hello i buy you theme i wrote to the support but I did not get an answer i have problem with instal slider dumi data {like in demo} how can i do that? i didnt see this sliders in import simple data

thank you

THEMEPLE

Hello,

Please sent us an email at help@themeple.co with your info and we will edit your user profile in support forum.

You can install dummy data at theme options. Click “Install dummy data”.

Best regards!

Default-user
eldar8 Purchased

can you send me front page slider dumy data file? For some reason demo sliders not appears when i installed dumy data

thank you

THEMEPLE

Hello,

Have you installed slider dummy data? It’s included in theme. Let us know.

Best regards!

Since I updated wordpress to the latest version (4.0) I can not see the sidebar template ProGreen (backend) I have already upgraded the template.

Best regards.

Default-user

Hi, I’ve already updated the theme. Right now I’ve installed ProGreen 2.8.

THEMEPLE

Hello,

Please write at our support forum and we will help you asap. Can you give us your site credentials so we can give it a look?

Best regards!

Default-user

Hello, Now it works!

can you tell me please where are stored the codes that where introduced in Options > Styling > Custom Css Box? I can’t access this section anymore (once I updated to wordpress 4) and I really need to modify a code I introduced there before. Thank you.

THEMEPLE

Hello,

Please download the latest theme update, the theme options and page builder menu section will show up. The custom css code is saved in DB.

Best regards!

lub_ssa Purchased

I bought this theme and I like it a lot. But I need to change the text that appears in the subject’s Feedback sent. How to do it?

Default-user
lub_ssa Purchased

New Message (sent by themeple_contact_formCADHOUSE)

THEMEPLE

Hello,

If you want to change the text: sent by themeple_contact_form, then edit the file \wp-content\themes\progreen\themeple_framework\system\themeple_form.php, find the line:
$subject = urldecode( $subject  . " (sent by themeple_contact_form".$myblogname.")" );

Best regards!

Default-user
lub_ssa Purchased

Perfect! Thank you!

Hi, I have problem with menu it only display random pages. When I in menus choose primary menu and click Save. After save primary menu isn’t saved. I do to customize and in Navigation choose my menu an and click Save,and I again see random pages. Can you help me?

THEMEPLE

Hello,

Please write at our support forum support.themeple.co and we will help you asap. If it’s possible please give us your credentials so we can check it.

Best regards!

by
by
by
by
by
by