109 comments found

hiilite Purchased

This theme is currently broken. There is no way to edit existing portfolio items. You can create them. You can delete them. But you can not add images to an existing portfolio item or reorder the images in an existing portfolio item.

Having tried to address the problem with the developer via the support forums he has taken a defensive and unprofessional attitude. Response time has been slow (averaging over 3 days). He has repeatedly given instructions for ADDING a portfolio item, not EDITING an EXISTING portfolio item. When I used all-caps in a post to highlight the difference between the question I asked and the answer I got, I got this response:

“Sorry but I do not respond to ALL CAPS. I’ve created a video to try and help and I get this response. I guess you’ll have to figure it out on your own now.” (the full transcript is below).

At this point I would very much recommend steering clear of this theme and any other theme from this developer.

Richard Taylor

Don’t seem to be getting anywhere via the comments posted in the other ticket, so thought a new one may be needed. The portfolio in this theme appears to be not working in WP 3.6.1. When we create a portfolio post, add images to it etc they just appear in the body of the post. I can’t see any way to get them to appear in the slider above the body of the post. Also – with existing items, I can’t find any way to add images to existing portfolio items. I can see what images are in there via the “Uploaded to this post” drop down under media library, but there seems to be no way to add new ones. Whenever we do so they just appear in the body. We have been trying to address this problem since Thursday and really need to know a way around it ASAP. Do we need to downgrade Wordpress? Do we need to downgrade the theme? Both? — Posted 1 week ago on October 7, 2013 at 6:40pm

Joe DesignerThemes.com All you need to do to create a gallery for a portfolio post is upload more than one image. The theme automatically creates the gallery from the uploaded images. Here’s a quick video of me doing it… http://quick.as/nj6t4e7

— Posted 4 days ago on October 10, 2013 at 4:25pm

Richard Taylor Thanks for the response. Unfortunately, again, it does not address my question.

With EXISTING items, I can’t find any way to ADD images to EXISTING PORTFOLIO ITEMS.

I can see what images are in there via the “Uploaded to this post” drop down under media library, but there seems to be no way to add new ones.

Whenever we do so they just appear in the body.

The only way I’ve found around this is to download all the images from the exisiting post and create a new post where all the images are uploaded at the same time.

Seems ridiculous. There used to be a way to add an image to a portfolio item and reorder the order in which they appear. Seems that somewhere along the road an “Upgrade” was actually a downgrade?

— Posted 4 days ago on October 10, 2013 at 8:18pm

Joe DesignerThemes.com Sorry but I do not respond to ALL CAPS. I’ve created a video to try and help and I get this response.

I guess you’ll have to figure it out on your own now.

DesignerThemes

The images should not show up in the body of the post at all.

The theme simply takes the images attached (uploaded) to the post and displays them as a gallery.

You can edit/delete/reorder the images from the “Uploaded to this post” section. Any new images uploaded will show up there.

hiilite
hiilite Purchased

Thanks for getting back to us.

“The images should not show up in the body of the post at all.”

Agreed. But they do… and therein lies our problem.

I’ll try to get a screencam recorded to show you what we experience.

DesignerThemes

It would also be helpful if you provided a link to a page that this is happening on. We can continue this in your forum post.

Hi DesignerThemes,

We upgraded to WP 3.8 recently, and noticed the sub pages in our menu don’t show up any longer when the parent page is hovered over… Can you please provide the fix for this? Here is the site: http://netdev7.info.

Thanks! Theresa

DesignerThemes

Hi Theresa. It looks like you’re version 2.2 of the Prolio theme which was released almost two years ago in February 2012.

There have been many updates since then. You should install the newest version which should fix this problem and include other improvements.

You can download the newer version from your ThemeForest account here… http://themeforest.net/downloads

Here’s info on how to update your theme… http://designerthemes.ticksy.com/faq/1352

SaraNelsonDesign

Thank you DesignerThemes – I’ll give that a try and let you know.

SaraNelsonDesign

That worked – thanks a bunch!

Hi again DesignerThemes,

I’m trying to add a link to the slider image by using the Page Links To plugin and adding a link in the excerpt of the slider… with no luck. It looks like the custom field area that used to exist before the them upgrade and domain switch is now missing… How can I add a link so the slider image links to a page?

Please reference: http://soulsnorthwest.org/

Thank you! Theresa

DesignerThemes

We’ve added this option in the latest version. Submit a ticket in our forum and I’ll send it to you. :)

http://support.designerthemes.com/
SaraNelsonDesign

Alright I submitted a ticket in your support forum! Thanks DesignerThemes. I’ll look forward to your response.

hello there.. nice theme… i have a problem. when i upload the logo, it shows in the header. but when i sign out from wp-admin it does not shows in the header. what is the reason? i need a solution fast. my client is waiting for the immediate solution. thanks

Default-user

No Reply, No response,

Default-user

I paid the money for the theme is not for headaches. you must solve the issue. If you cannot you have to return the money right now.

DesignerThemes

As I’ve responded to you in our forum…. the issues that you are experiencing are caused by you caching plugin. Disable the caching plugin until you are done setting up the theme.

Hello There. Your support is not trustworthy. Very bad. You have to return my money or solve my theme issues.. I don’t have time to wait more than 10 days for a solution.

As per your request i contact you through your dedicated support forum. But the support in that is very bad. I don’t know WHY?

No Reply, No response,

I paid the money for the theme is not for headaches. you must solve the issue. If you cannot you have to return the money right now.

DesignerThemes

That is not true. Not only did I respond to both of your tickets, I logged into your site to look into the issue and updated your theme for you.

As I’ve responded to you in our forum…. the issues that you are experiencing are caused by you caching plugin. Disable the caching plugin until you are done setting up the theme.

Hi There

I am wanting to add in the sample content XML. Where can i find this?

Ciara

DesignerThemes

You can download the demo content xml file here… http://cl.ly/V5z5/download/prolio.xml

Hi,

In theme option, I no longer see the online news title to change the name of the title page.

Also, you can not bring up the past 3 news that are in the blog page.

Can you help me? This is my website : www.rl2b.com

Thank you in advance, Roman

DesignerThemes

Hmm, sorry you’re having trouble. Please submit a ticket on our site and a developer will help you out privately. http://support.designerthemes.com/

mize411 Purchased

Hello, I am running WP 3.9.2 and Prolio v2.8 and am unable to edit existing pages or add content to new pages. The content area of the page is totally dead (including the Visual and Text tabs) when it opens with the Visual tab selected. If I disable the visual option in my User settings it works fine in text mode. I really like this theme and would really like to be able to keep using it but won’t be able to unless I can get this figured out. Thanks in advance and I look forward to hearing from you.

DesignerThemes

Hi there. Yep, there were changes to the post editor in WP 3.9 that caused a conflict with our Editor Extras add-on. We fixed and updated our themes as soon as v3.9 came out and since then we have not had any other users report this problem and our demo site is working fine.

All I can suggest is for you to delete the current install of the theme you have and clear your cache. Then reinstall/activate the latest version v2.8 again.

If it still doesn’t work, try deactivating your plugins one by one to see if one is causing the error.

Default-user
mize411 Purchased

That did the trick. Thank you!

muaqat Purchased

Hi Guys

Just bought Prolio V3 and having much the same problem as:

I am running WP 3.9.2 and Prolio v2.8 and am unable to edit existing pages or add content to new pages. The content area of the page is totally dead (including the Visual and Text tabs) when it opens with the Visual tab selected

Have deactivated plugins, cleared cache, even re-installed and still have the same issue.

I don’t have this issue if I change themes – the issue is only with Prolio.

Look forward to help.

Many thanks

Running WP4.0

DesignerThemes

I just double checked our demo site which is running WP 4.0 with v2.8 of the Prolio theme and everything is working fine.

All I can think of is that it might be a caching issue. Your server might not have updated all of the files in the new version of the theme. Try clearing your cache.

Default-user
muaqat Purchased

Hi, the cache was cleared, and am running version 3 of Prolio theme, not 2.8

by
by
by
by
by
by