292 comments found

Does anyone know how to change the pricing to US dollars?

Themes-Dojo

Hi,

To change the price you have to go on jigoshop settings (in wordpress dashboard, left side menu) and there you will have “Catalog & Pricing”.

Alex

ermilia Purchased

“ermilia, seeing as nobody is gettign help.. When you are posting your text, hit the HTML tab and in-between the titles and paragraphs add , it will add a break. But I do agree, this template is kinda week and I’m having a problem editing the slider as well”

I have some css knowledge, I can put some css for that..i mean paragraph, line height, breaks n everything..

I bought a lot of themes and customize it for clients..what makes me piss is..why should i paid $40 for unfinish theme..hard to customize..

eg, i tried everything to change the slider height..change the height dimension in index file, in flexslider css file..look for a code at theme functions file but still not work..

it’s not worth it..this theme is not worth $40..should be $10..

the reason i posted all those comment is to make agurghis or whatever his name to work on his theme n update it..that’s all

but the support is also very bad huh..is he dead already?

Thanks @agurghis! Does anyone know how to change the size of the flex slider?

ermilia Purchased

bahamabeats, he don’t even answer or try to resolve my problem..don’t ever think he will help you..i tried changing the slider size..don’t work..

to anyone else have plan to buy this theme..save your money..go away from here..find another theme..

I was thinking of buying this… Sad there is no support… Thanks for the warning!

Themes-Dojo

The theme was updated and there is support. Check the forum and other comments.

How come when I click “add to cart” on an item I get this error message: SERVER ERROR The website encountered an error while retrieving http://www.reversebackapparel.com/. It may be down for maintenance or configured incorrectly.

Hi! I recently purchased this template. How do I disable to google webfonts? I’d like to use my own font face.

Thank you.

Themes-Dojo

It’s a little complicated.

You have to make changes in header.php. Add:

<style type="text/css"> .column_container h1, .column_container h1 a, .column_container h2, .column_container h2 a, .column_container h3, .column_container h3 a, .column_container h4, .column_container h4 a, .column_container h5, .column_container h5 a, .column_container h6, .column_container h6 a, h1, h2, h3, h4, h5, h6, .entry-title span { font-family: 'Simonetta', cursive; } </style>

below the line 1175 but change font-family: ‘Simonetta’, cursive; with your font.

Oxyrotin Purchased

agurghis,

I would like to increase the flex slider’s height to 800px. Can you tell me what code I need to change. Thanks,

Themes-Dojo

Hi,

To increase the slider height first of all you have to make changes in the index.php and page.php (and other pages template where you want to have the slider). In index.php and page.php go to line 43 and you will have:

<img src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/lib/timthumb.php?src=<?php echo $image_url[0]; ?>&h=310&w=930&zc=1" alt="" width="930" height="310" />

Change the height from 310 to 800. do the same to line 56.

That’s it.

Does this theme have an option for breadcrumbs?

Themes-Dojo

Sorry but no.

also another quick question thumbs in product categories are blurry. I have Crop Thumbnail images and Crop Catalog images set to no, seems to be hardcoding the resize to 150X150 somewhere, any ideas?

Themes-Dojo

Can you give me a link?

Default-user

I discovered checking/uncheck the crop boxes doesnt effect anything so I just set the image thumbs to 500×500px which made it look normal.

chweb Purchased

Hi

The flex slider doesn’t display images on the homepage. I have imported the default content and have followed the video demos.

When I copy / paste the slider image URL into the browser gives a timthumb error …

Could not find the internal image you specified.
Query String : src=http://staging.calvadesign.com/nvacs/files/2012/03/slide2.jpg

but when I try to view the image parameter, it displays the image fine …

http://staging.calvadesign.com/nvacs/files/2012/03/slide2.jpg

I am using WordPress 3.3.2.

Could you please help ?

Thanks chris

Themes-Dojo

Hi,

Do you have the last version? It was a bug I fixed.

Alex

chweb Purchased

Hi Alex

I downloaded the theme this morning. The style.css file says it is version 2.0

here is a link to the home page of the site … http://staging.calvadesign.com/nvacs/

Thanks Chris

Themes-Dojo

Can you give me login info?

Themes-Dojo

It’s from timthumb but don’t know what’s wrong yet.

Default-user
chweb Purchased

The issue only happens when I run the Wordpress as a network. I have setup the theme as a single site and the slider appears fine

Thanks Chris

Oxyrotin Purchased

WHY DO YOU KEEP SKIPPING MY QUESTIONS ????

How to I increase the height of the slider without skewing the photo???

Themes-Dojo

Hi,

To increase the slider height first of all you have to make changes in the index.php and page.php (and other pages template where you want to have the slider). In index.php and page.php go to line 43 and you will have:

<img src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/lib/timthumb.php?src=<?php echo $image_url[0]; ?>&h=310&w=930&zc=1" alt="" width="930" height="310" />

Change the height from 310 to 800. do the same to line 56.

That’s it.

Default-user
Oxyrotin Purchased

It isn’t working

I have a page I want to turn the comments on, I have the box selected to allow comments, but still not seeing a comments box on that page.

essam123 Purchased

Bought this theme 20 minutes ago. Just installed it. At bottom left menu options, I see Theme Store, just below Prometheus e-Comm. When I click on Theme Store I get following error message : Fatal error: Call to undefined function curl_init() in C:\wamp\www\wordpress\wordpress\wp-content\themes\Prometheus-e-Commerce\plugins\theme_store.php on line 54

I am using wamp on my local pc. with following versions : Apache 2.4.2 PHP 5 .4.3 MySQL 5.5.24 Wordpress 3.3.2

I havent installed any plugin’s yet. All I did was install and activate this theme – and get above error message. Can you help,

thanks,

Themes-Dojo

That error appears because you use the theme on local pc. It will work fine on server. It’s my themes store.

Can’t seem to get the slider to get images to appear? Any advice? https://www.diamondvisionsinc.com
Themes-Dojo

Do you have the theme set up on local pc? Also, have you downloaded the last version?

crimsonlab

I have the latest version installed on a dedicated virtual hosting service from Media Temple… And I’ve never had any issues with other WP installs (I work with WP pretty much 24/7 so I would consider myself fairly savy)... but for whatever reason I can’t seem to get any images to appear properly on the homepage slider or anywhere else in the site ?!

Reference: https://www.diamondvisionsinc.com/about/team/

Themes-Dojo

Hi,

It’s from the timthumb. I had updated it but it may be a problem again.

Alex

essam123 Purchased

I see that when I transferred the files to an external host, the error disappears, and shows your shop.

Crimsonlab – under Flex Slider menu item, select add new. Then enter title of slide, then click set featured image on bottom right, then load up your image, then set featured image at bottom of page once image has loaded. Then to add a second slide select add new again, and repeat process. (Apologies if you have already tried this!)

Hello Alex,

I hope your well?

We (both of us) seem to have a problem with the jigoshop and products page…The products aren’t displaying correctly in the products page and the extra thumbnails I have added under the main product image are stretched out of all proportion,also the description that should float to the right of the main image is pushed down the page? Please see the errors I am having problems with,they are the same errors on your own theme forest page link:

http://themeforest.net/item/prometheus-a-responsive-ecommerce-theme/full_screen_preview/1980798

Aslo , The latest products images on the home page are doing a little dance when I roll over them and I assume they should be still? some of my other images on my site products catalogue are also performing this dance and getting bigger and smaller on roll over? These problems also exist on your theme forest demo..Please see link:

http://themeforest.net/item/prometheus-a-responsive-ecommerce-theme/full_screen_preview/1980798 Your pics dance is quite sutle but my images are really going for it!lol

At first I thought it was me who’d done something wrong as I’m fairly new to wordpress but after approx 70 hours of messing around and various reinstalls of the whole database and lot’s of banging my head on blunt objects, I have realised it’s not my problem at all and that your “live preview” template on theme forest is behaving in the same manner!!! ???

now this isn’t funny because I don’t have the time or money to waste on this stuff,I have even gone out of my way to pay real serious money to sign up for a course of Wordpress classes just to try and help me get a grip of what I thought I was doing wrong but since going on the course and doing lots of extra reading on wordpress and development I realise I wasn’t the problem at all!:(

GUTTED but wiser.

The problem started right after I had managed to upload my first four products and the latest products section on the home page was full…Once I got to the fifth product the whole site started acting funny and I couldn’t get any sense out of any of it? The buy it now buttons changed from pink to orange and the site basically went into meltdown?

I uninstalled the plugins and wiped all the photos because I wondered if I’d got the image sizing or settings (both jigo and template)wrong but couldn’t find any documentation on the best size images to use with your template and what setting to use in conjunction with jigoshop? in the end I couldn’t get wordpress to work at all? I eventually ended up wiping the server and redownloading/ reinstalling the lot and then repeating the whole process to find the same issue was evident again and had to repeat wiping the wordpress install from the server wiping and re downloading! I even downloaded some different file extracting software because I thought it might be the files were unzipping badly!

Now that I have reached the end of my tether I have decided to give in and ask you for advice but unfortunatly you don’t seem to be too happy to help some of the poor people here now that you have been paid? I really sincerely hope you can help because I am disabled and have just started a small business,I’m just trying to get by and earn enough coins to keep me off of welfare,I don’t want to go down that road but trials like this don’t help my cause because I can’t type for long periods as my hands are bad.:( Every second counts for me and I’m not too woried about the extra money this has cost me?It’s not the money…..I can save the money again but I can’t get more time and just want to move on with my life without being further handicapped with obvious problems like these ones.

I guess I should of seen the errors on your theme forest page before jumping in and buying.

Please give us some help here bro because we love your work but you seem to be forgetting about the work you have to do here before moving onto your new template and all the work you must have with that,that’s bad form to be fair but I don’t blame you or judge you for that,I just want the product that I paid for and to move on with my life with a smile on my face.

This stuff has massive effects on peoples lives and productivity so….PLESE HELP US !!!!! :)

I Love your work by the way and think your a good guy but please ,you need to give the customer service the gift of attention.

Best wishes, WH

Themes-Dojo

Hi WH,

Can you provide a link? On my preview on products page the extra thumbnails are fine: http://alexgurghis.com/themes/prometheus-e-comm/shop/wool-blended-jacket/ They are under the main image.

Also, what browser do you use? I tested this theme on every major internet browser and in all of theme it looks fine.

Sorry for the inconvenience created. I’m here to help, for now I will need to see your page.

Regards, Alex

Hello Alex,

Thank you for your prompt and helpful response.:)

The problem I see on “your” themeforest page is displaying in IE8 on my desktop computer but looks fine on my laptop in IE9 and looks fine in all other browsers I have tried…Guess IE8 is the main problem here,Just for a change?

When I originally put “my website” page on my new laptop I was running IE9 when I crashed the whole wordpress installation and I still have issues with the theme in IE9 and firefox on both my laptop and desktop.

I get the biggest problem I am seeing on “your” page below is when running IE8 on my desktop.

http://themeforest.net/item/prometheus-a-responsive-ecommerce-theme/full_screen_preview/1980798

In IE8 the related products images at the bottom of the screen are also expanding on rollover, Rather than them having the coloured border which isn’t showing at all when I move the curser over the image but these all seem to be working fine in Chrome and Firefox. However,You are correct in That above site looks fine in IE9 ,Firefox and chrome

In “my” site using IE9 , firefox and Chrome I have since noticed that if I remove the third image from under the main product image my site seems to work fine but it doesn’t look as good as it might and I would of ideally liked the third thumbnail if poss. When I then add the third thumbnail the very right edge of this thumbnail, which is up against the text, is missing and only has the pink border to three of the images sides,this is happening in both IE9 and the lastest edition of firefox but is fine in chrome on both of my laptop and desktop. I have thrown some listings on the site so you can see what’s going on but thankfully the site hasn’t crashed the wordpress install as it did before? http://parthides.co.uk/?product=andrew-muirhead-ingleston-linen

So to summerise…

I originally loaded the products into the theme in IE9 on my laptop and that caused problems with the site crashing.I would usually run firefox but since I had a problem with my desktop I bought a new laptop and ended up trying out IE9 ?:(

I have reinstalled twice after the same crash happened in IE9 on my laptop and still have the image problems? As I keep getting the same results, I figured I needed your help and we find ourselves were we are today with a stripped down site containing just the five products and little of the site structure.

I still have the problems with the edge of the thumbnail image being cropped off the right side in IE9 and firefox but dare not add anymore content just yet incase I break the thing again.

I don’t see the same problems I have with the edges of thumbnail three being cropped in IE9 and firefox in “your” themeforest demo so maybe there is something wrong with my sizing of the images? What size images are you using for your original upload? Also,I don’t have hardly any border to my unexpanded thumbnails,yet you have a large border to your unexpanded thumbnails? I haven’t change the border setting in the code so it seems to of changed to accomodate the image? I have tried every conceivable image size in the original upload and it doesn’t seem to make any difference what size image I use?

Any advice would be greatly appreciated …Other than don’t use IE….I know ,I know.lol

If the problem is the image sizing then maybe we should look at putting something in the documentation? I also see there is an option for image sizes to be changed in wordpress and Jigo and it might also be handy to know if all those setings should be left to the default setting for best use?

Let me know wat you find because I was most worried by the issue crashing wordpress? I intend to eventually have a couple of hundred pages so would like to avoid any possible future errors on my part.:) I would just like to add that I have made no alterations to any code directly and have just tried to use the theme throught the wordpress, prometheus and jigo options panels.

Thank you and best wishes,

Wayne

essam123 Purchased

Are your skin-and-color settings working ?

I change title background to eeeeee and there is no effect.

I change background in #page-title in main.css and it changes.

(I have to change title background, since it seems the defaults are wiped out when I save anything via your Settings.)

by
by
by
by
by
by