47 comments found

I like your theme. I am just getting started. I missed how I change the Phone number and address at the top right of the pages. Thanks, Connie

Default-user

nevermind—found it

CRIK0VA

Have a good day

How can I change this spelling:

Secessful listings? to Sucessful listings?

Default-user

Found it

CRIK0VA

Have a good day

Final qs: How do I change the color of the Send email (a hover) btns?

CRIK0VA

Hi, in css/general.css file you can chaange theme colors.

Hi Alexandr

Forgive me for posting questions that I have already emailed to you but I just want to make sure you get this. Love the theme by the way. I have a few issues that I need help with…

1. I have installed the theme but I can’t seem to find any demo content and navigation structure that you show in the live demo. I find demo content a really good starting point and it allows me to keep page coding as a back up if I mess anything up. Is there any demo content available so that my install appears similar to the live demo?

2. I have installed the theme but I am seeing the following error message:

If your .htaccess file were writeable, we could do this automatically, but it isn’t so these are the mod_rewrite rules you should have in your .htaccess file. Please go to Permalinks page in your Settings tab and adjust your links manually.

I have already change the permalink structure to /%postname%/ but this does not seem to be working. In WordPress, on the Theme activation page, I am still seeing a red coloured NO next to the title Change permalink structure?. Is it important? Can you help me to correct this error?

3. On page two of these comments another customer known as atsmith227 had a problem with the functions.php file in that it was referencing another theme called fuerza instead of proprieta.

When I checked the same file in my install I found the same thing. I have changed it to the following – Please let me me if I have it right now?

if ( get_stylesheet_directory() == get_template_directory() ) { define(‘ALETHEME_PATH’, get_template_directory() . ’/aletheme’); define(‘ALETHEME_URL’, get_template_directory_uri() . ’/aletheme’); } else { define(‘ALETHEME_PATH’, get_theme_root() . ’/proprieta/aletheme’); define(‘ALETHEME_URL’, get_theme_root_uri() . ’/proprieta/aletheme’); }

require_once ALETHEME_PATH . ’/init.php’;

load_theme_textdomain( ‘aletheme’, get_template_directory() . ’/lang’ ); $locale = get_locale(); $locale_file = get_template_directory() . ”/lang/$locale.php”; if ( is_readable($locale_file) ) require_once($locale_file);

4. Regarding the same function.php issue you also mentioned the following -

Hi, yes change the fuerza to theme name and also enable the default style.css file to show./em>

What exactly do you mean?

Kind Regards

Mark Andrews

CRIK0VA

Hi, each categoty (location,rooms etc) should have posts selected. If no posts, the taxonomy(=category) will not show in the filter.

Default-user

That worked ;-) Thanks Buddy.

CRIK0VA

Hi, the support center is moving to – http://alethemes.com/docs/forums/ Please, all your issues publish here. Only on Support Forum you will get responses. Thank you.

Nice theme.

How can I change the Header background color from Black to White?

CRIK0VA

Hi, the theme doesn’t have this option. You are not able to make it. But if you have some skills in programing you can change CSS styles in css/general.css file.

Hello. Have sent a few questions via email. Perhaps you’re not getting them…

MAIN ISSUE. On blog page in particular, page numbers and navigation to older posts/pages are not appearing. Please advise. Looks to me like you have code in there to generate page numbers and navigation and it appears on your demo page. Have spent LOTS of time trying to figure out on my own. Think in your code it is <!- END: BLOGPOSTS -> <?php numeric_posts_nav(); ?> <!- END: PAGINATION ->

But it’s not working.

Also, On Contacts Page, cannot turn off “Facilities” Box. Change it to ‘no’ but still appears. You must turn off the “About Box” to Remove the facilities box. Have a workaround, but would like to know what’s wrong. Was difficult to figure out.

Thank you!

Default-user

Resent email again. Please advise. Thanks.

CRIK0VA

Replied via email

CRIK0VA

P.S. the support center is moving to – http://alethemes.com/docs/forums/ Please, all your issues publish here. Only on Support Forum you will get responses. Thank you.

When I upload a new listing it is not placing the image in the slider… I am also wondering how people ad reviews per agent. I have a list of reviews I need to input.

CRIK0VA

Hi, to show the image in the slideryou must upload it as attachment. Press Add media button and upload it from PC.

Default-user

And What about the comments? How can i go in and post the comments from my clients

CRIK0VA

You speak about the Slider on Home page? if yes, you have a special section in appearance called Slider. Create a slider, paste an images, a description and a listing post link from your site.

by
by
by
by
by
by